Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar nasıl uyumusum ya anca gelebildim.uzun zamandan sonra ilk ögle uykum..ama yarın yine iş tabe... bu cumartesi calısır raporu alıcam 5 hafta daha çalısacam. ama evde olmakta süper miş yane...

idilcim enfeksiyonmu var sendede . ben bugün doktorum bana ilaç yazdı bu yüzden. rahimde kasılma yapıyodu bende. ihmal etme sekerim..

meltem_butterly arkadasım hamileymissin hayırlı olsun allah eline almayı nasip etsin.

günaydınnnnnnnnnnnnn o zamn canımm hoşgeldinnnopuyorumnanaktan

kızlar nasıl uyumusum ya anca gelebildim.uzun zamandan sonra ilk ögle uykum..ama yarın yine iş tabe... bu cumartesi calısır raporu alıcam 5 hafta daha çalısacam. ama evde olmakta süper miş yane...

idilcim enfeksiyonmu var sendede . ben bugün doktorum bana ilaç yazdı bu yüzden. rahimde kasılma yapıyodu bende. ihmal etme sekerim..

meltem_butterly arkadasım hamileymissin hayırlı olsun allah eline almayı nasip etsin.

evet canımmm enfeksiyon kapmışım yaa...sarı sarı akıntılar var
doktor fitil verdi ama bi işe yaramadı.... offf bi sonraki randevuda başka bişi versin yaaa
kasılma filan yok ama çok rahatsız ediyo beni koku yapıyo çünküüü kendimden tiksinir oldum

rahat ol canımmm stres yapmaa.......herşey yolundadır inşallah..
stres yapıcak bişey yokk

benim de 22'sinde kontrolüm var...kızımın 4boyutlu ultrason resimlerini alıcam inşallah size de gösteririm teyzeleri :))

ayyy yesinler kızceni.masallah....

opuyorumnanaktan Allahım umarım sorunsuz geçer 23 eylül

bebişinin fotolarını bekliyoruz. artistik olsun amabayanssulusmilezemuszemus

sorunsuz geçecek merak etme anacığım :) güzel haberlerini bekliyoruzzz bizi haberdar et haaa unutma tamam mı canikom

evet canımmm enfeksiyon kapmışım yaa...sarı sarı akıntılar var
doktor fitil verdi ama bi işe yaramadı.... offf bi sonraki randevuda başka bişi versin yaaa
kasılma filan yok ama çok rahatsız ediyo beni koku yapıyo çünküüü kendimden tiksinir oldum

bana birde doktor 3 lt su iç dedi sekerim..

kız sana da az kalmış yaaa.... doğum stresi başladı mı?

evet yaaa ben de çok özlüyorummm :çok üzgünüm:

özlenmezmi yaaa görünce orda inanamıyorum gördüğüme. içimde kelebekler uçuyo sanki. 1 ayyyyy oldu görmedim. artık kavuşçaz cumaya :sm_cool: :sm_cool: ama bugün çok az kıpraştı neden oynamıyo bugün anlamadım gamyoncuiremsu halbuki kaç gündür nasıl hareketliydi bugün baya sakin durdu bikaç defa kıpraştı o kadarcık

özlenmezmi yaaa görünce orda inanamıyorum gördüğüme. içimde kelebekler uçuyo sanki. 1 ayyyyy oldu görmedim. artık kavuşçaz cumaya :sm_cool: :sm_cool: ama bugün çok az kıpraştı neden oynamıyo bugün anlamadım gamyoncuiremsu halbuki kaç gündür nasıl hareketliydi bugün baya sakin durdu bikaç defa kıpraştı o kadarcık

kız bazen benimki de öyle yapıyoo demekki canı istemiyo morali bozuk belki annesini özledi..... :)

Bu arada Su'dan haber var mıııııııııııııııı? onun hamileliği nasıl geçiyoo?

kız sana da az kalmış yaaa.... doğum stresi başladı mı?

evet yaaa ben de çok özlüyorummm :çok üzgünüm:

idilcim ya heyecan varda 5 hafta daha calısacam. izinimi dogumdan sonra kullnmak için calısmam lazım.
bide dogumdan korkmaya basladımmkafamçokkarıştı

idilcim ya heyecan varda 5 hafta daha calısacam. izinimi dogumdan sonra kullnmak için calısmam lazım.
bide dogumdan korkmaya basladımmkafamçokkarıştı

kız zor olmuyor mu bu halinde çalışmak...tabi sen daha iyi bilirsin canım ama bilemiyorum yorulmuyor musun işte?
oy kuzum benim....ben bile şimdiden korkmaya başladım doğumdann seni düşünemiyorum çok az kaldıııı

arkadaşlar...ne kadar güzel anlatıyorsunuz yaşadığınız heyecanları....
Rabbim hakkınız da en hayırlısını nasip etsin....
bugün akşam olmuyor bana da,geçse bir eve gitsem...
ama idrar testi sabah yapılır dedi komşum şimdi bir de sabahı mı beklemeliyim...
reglim 3-4 gün gecikti aslında görünebilir değil mi ???

çok teşekkür ederim.

teyzeleri dua edin sağlıklı olması için.

daha çok küçük şuan tutunmaya çalışıyodur.

bi önceki gebelik bu zmnlarda sonlanmıştı.

kız bazen benimki de öyle yapıyoo demekki canı istemiyo morali bozuk belki annesini özledi..... :)

ayyy kurban olurum ben onaaa eh az kaldı iki gün daha sabretçez. gerçi onun beni görüp göreceği doğana kadar bu yani :) ama ben onu görünce mutlu olcam o da hissetçek mutlu olcak :1hug: göbüşümde çok çok hafif bi kahverengi çizgi var benim sendede varmı? bide benim göğüslerim karardı ama uçları öyle çok çok büyümedi daha büyücekmi?

X