- 14 Eylül 2010
- 465
- 39
inşallahh buna bişey olmucak cnm stres yapma sen hayırlısı olsunn bu bebişin sıkıca sarılsınn ve 9 ay bırakmasın senii inşallahh sonrada sağlıkla kucağana geliversinnnnn inşalahhhhhhhhhhh:Saruboceq:
kızlar ben bu arada halk eğitim kurskarına yazılmayı kafaya koydum daha öncede gitmiştimm kuaförlük ve cilt bakıma bu sefer neye gitsem acepp hem oyalanırımm aslında hamilelik beklemesem judo ya devam etmek istiyodum daha önce den gidiyodum bırakmak zorunda kaldımm kahverengi kuşakta siyah kuşağa geçmek üzereyken bırakmıştım nişanlanıncasempatiksalakcinni kociş korktu galiba benden bu gacı beni sabah akşam dövecek diye istememişti devam etmemiiisempatiksalakcinni
ne güzel herkes aynı heyecanı yaşıyor...
ben de bu akşamı dört gözle bekliyorum...testi bir yapayım bakalım sonuç ne olacak...
kızlaaaaaaaarrrr elifle msnde konusuoduk taa baya iyi :) kanaması azalmışşşş
kesesi büyümüş ve nromal yerindeymiş aşağıda fln değilmiş yaniiiii yuppii :sm_cool:
idilcim saol bitanem. çıkıyomussun sohpet edemedk. öpüyorum seni canım. kendine iyi bak.
ne güzel herkes aynı heyecanı yaşıyor...
ben de bu akşamı dört gözle bekliyorum...testi bir yapayım bakalım sonuç ne olacak...
Ne güzel yapmışsın canım ya...insan hem kendini geliştirmeli hem de oyalamalı.bencede gitmelisin bir başka kursa;vallahi neler var ben pek bilmiyorum ama aklımda kalanlar yemek kursları,el işi dikiş nakış kursları oluyor takı hazırlama kursları oluyor.Ee bencede haklı kocişin mazallah siyah kuşak bir hatunla yaşamak kolay olmasa gerekkaydirigubbakcemile3
Benim kocişte dün konuştu bana son zamanlar süreklı net basında çocukla ilgili bişiler okuyorsun araştırıyorsun iyi güzel ama kendini farkında olmadan çok yıpratıyorsun azcık oluruna bırak kendine yeni ugraslar bul;zaten artık korunmuyoruz Allah ne zaman yazdıysa o zaman gelecek diyor.Çokta haklı ama önüne gecemıyorum ama ben de artık fazla düşünmemeye çalışıcam.Zaten okullarda açılıyor yorgunluktan da düşünemem sanırımboshayallersmile
ay_she merhaba cnmm elifle görüşmüşsünn iyiymiş çoook sevindimm yaa hastaneden çıkıyomu peki yada çıkmışmı msnde görüştüne göre çıktı heralde:ecrin_bebek:
teşekkür ederim cnm.
ilk gebeliğim 5 haftalıktı sonlandı.
en son adet tarihim 13 ağustos.:enbuyukkk:
kızlar ben bu arada halk eğitim kurskarına yazılmayı kafaya koydum daha öncede gitmiştimm kuaförlük ve cilt bakıma bu sefer neye gitsem acepp hem oyalanırımm aslında hamilelik beklemesem judo ya devam etmek istiyodum daha önce den gidiyodum bırakmak zorunda kaldımm kahverengi kuşakta siyah kuşağa geçmek üzereyken bırakmıştım nişanlanıncasempatiksalakcinni kociş korktu galiba benden bu gacı beni sabah akşam dövecek diye istememişti devam etmemiiisempatiksalakcinni
kııııjjjlarrrr
efeemmmddiimm :)
hastanede canım halen..... daha cıkmamıs dün yattı zaten daha
tekrar gecmıs olsn canım bende ılk bebegımı 10 haftalıkken kaybettım düşük değildi ama
kalbi durdu....ikinci bebegımı de 26 haftalıkken kaybettim ve doğum yaptım canım
gene kalbi durdu sen kafana takma rızkı varsa gelicek dünyaya yoksa geleemicek bunalr hep sınav
sabret ve Allah a havale et canlarımızı verici de alıcı da o canım...her haline şükret...
liki kopyalıyosun yukarıdan kullanıcı poaneline tıklıosn orda en soldan
profil düzenleye tıklıyosun gelen sayfada da en altta kilo takip çizelge kısmı var
oraya yapıştırıyosun lınkı değişiklikleri kaydet dıosn ve hazııırr :)
oooo çok güzelll bende işe gitmesem dikiş kursuna gitmek isterim çok bi de farsça :)
ayşem nasılsın kızzzzzz
cnm çok teşekkür ederim.
çok geçmiş olsun sanada. inş en kısa zamanda sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız.
en doğru zaman gelince inş.
yaptım tickerı. olmuştur inş.
iyidir be idilcim hamdolsun sen nasılsın boshayallersmile
Napıyosunuz kepeleklerim opuyorumnanaktan sonunda ovulasyon testlerinde 4. günden sonra negatifi gördüm çok şükür zemuszemus yani yumurtam çatladı, lh düştü zemuszemus sanırım gece çatladı çünkü kahverengi leke olmuştu gece yerimseniben okuldan gelir gelmez bum bum yaptıkşimdi de yatıyorum 1 saattir yerimden kıpırdamadım inşallah bu sefer tutturmuşuzdur boshayallersmile