Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

amiiiinn canım amin inşallahhh :)

ya kızlar bu gebelik ilerleme resimlerini nerden buluyosunuz :)

canım ticker o hamileysen sanada yapalım bi tane :)

kızlaaaaaaaarrrr elifle msnde konusuoduk taa baya iyi :) kanaması azalmışşşş

kesesi büyümüş ve nromal yerindeymiş aşağıda fln değilmiş yaniiiii yuppii :sm_cool:

:teytey::teytey::teytey: ayy çokkk sevindimm benn yaaaaa allahımmm çokk şükürrr yaaa:Saruboceq::Saruboceq:
ayy nasıll korkuyodumm bişi olcak diyee çok şükür çok şükürr allahımm bebişinii bağışladıı elifimizeeee:CüvCüv:

mattika, meltem_butterfly, ParadiesAngel, zehsel selam kızlarrrrrrrrr herkesee
iyi günlerrrr diliyorummmmm nasılsınızz iyisiniz inşalahhhhhhhhhhopuyorumnanaktan

Ne mutlu sana canım...Hayırlı bir hamilelik diliyorum sana bebişini kucağına aldığın günleride görürsün inşallah...
Hem büyücek o daha annesi

teşekkür ederim canım çok sağol.

ama henüz sevinmek nasip olmadı bana.

düşüğümden sonra adet olmadan hamile kaldım.

ve aynı şeyi yaşayacağım diye ödüm patlıyor.

kafamda bi sürü şey üretiyorum.

kimseye söyleyemedim.

mattika, meltem_butterfly, ParadiesAngel, zehsel selam kızlarrrrrrrrr herkesee
iyi günlerrrr diliyorummmmm nasılsınızz iyisiniz inşalahhhhhhhhhhopuyorumnanaktan

selam emoscum.

iyiyim çok şükür.

şaşkınım brz ne olsun.

işyerinde dakikaları sayıyorum.

gün bitsin diye.

sen nasılsın. iyisindir inş.zemuszemus

Seni anlıyorum canım;acaba tekrardan olur mu diye kendini yiyip bitiryorsun...
Tamam bir kere oldu ama bu bu bebeğinin de düşeceği anlamına gelmez ki...Allah'a sığın bol bol dua et çünkü O ne isterse o olur.Benimde dualarım seninle ve bebeğinle Rabbim seni meleğini meleğini sana en güzel bağlarla bağlasın inşaallah:Saruboceq:

inşallah.

zaten kendimi öyle telkin ediyorum.
olacağı varsa olur.
ve hayırlıysa sağlıklıysa olsun inş.

bu haftayı bi atlatsam içim rahatlicak hihoyyyt

selam emoscum.

iyiyim çok şükür.

şaşkınım brz ne olsun.

işyerinde dakikaları sayıyorum.

gün bitsin diye.

sen nasılsın. iyisindir inş.zemuszemus
ayyy cnmm sen hamilesinn sanırımmm ayyy çok sevindimmm allaım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin darısı olmayanlaraa tatlımmm:Saruboceq:a.s.

Emoşcum bana sormamışsın ama ben de iyiyim:)
Dilerim sen de iyisindir canım...

ayyy amnndddaa sendemi burdaydınnnnnnnnŞeniz ben iyiyim cnm seninde iyi olmana sevindimm ev işleriyle uğraşıyorum arada mola verip bakınıyorumm topiğeee ama hereketli deil bu günnCADIARZUiş başında herkes sanırsamdelikafadulden

hamileyim evt

ama daha çok küçük.

dört buçuk haftalık kaydirigubbakcemile2

hayrılı olsun canımm :) düşük mü yaptı gecmış olsun başın sağolsun inşallah
pekçok kadın yaşıyo aynı şeyleri üzülme kaç haftalıktı bebeğin ?

bu arada son adet tarihi söylede tickerini yapayım :) adet olamdan hamıel kaldıysen
düşük tarihi adet tarıhı kabul edicez die biliorrm ben bilmiyorumkismile

:lepi: :lepi: :lepi: çok şüküür :) ama dua etmeye devam kalp atısını görene kadar inşallah
sonra daha çok rahatlıycak içimiz :)

ay_she merhaba cnmm elifle görüşmüşsünn iyiymiş çoook sevindimm yaa hastaneden çıkıyomu peki yada çıkmışmı msnde görüştüne göre çıktı heralde:ecrin_bebek:

evt cnm çok erken ama hamileyim.

henüz doktora bile gidemedim.

darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.

bu ikinci gebeliğim. önceki 5. haftada sonlanmıştı

o yüzden şuan çok tedirginim.:sinifsinif:

teşekkür ederim cnm.

ilk gebeliğim 5 haftalıktı sonlandı.

en son adet tarihim 13 ağustos.:enbuyukkk:

inşallah.

zaten kendimi öyle telkin ediyorum.
olacağı varsa olur.
ve hayırlıysa sağlıklıysa olsun inş.

bu haftayı bi atlatsam içim rahatlicak hihoyyyt

Sıkma kendini canım biliyorsun stres en büyük düşmanımız her zaman..
Sen dualara sarıl Allah'ın izniyle bu haftada hatta bir bakmışsın 9ay geçivermiş...

kızlar ben bu arada halk eğitim kurskarına yazılmayı kafaya koydum daha öncede gitmiştimm kuaförlük ve cilt bakıma bu sefer neye gitsem acepp hem oyalanırımm aslında hamilelik beklemesem judo ya devam etmek istiyodum daha önce den gidiyodum bırakmak zorunda kaldımm kahverengi kuşakta siyah kuşağa geçmek üzereyken bırakmıştım nişanlanıncasempatiksalakcinni kociş korktu galiba benden bu gacı beni sabah akşam dövecek diye istememişti devam etmemiiisempatiksalakcinni

inşallahh buna bişey olmucak cnm stres yapma sen hayırlısı olsunn bu bebişin sıkıca sarılsınn ve 9 ay bırakmasın senii inşallahh sonrada sağlıkla kucağana geliversinnnnn inşalahhhhhhhhhhh:Saruboceq:

Kolay gelsin canım...Ben de okuldan geldim evi toparladım uyku çöktü üstüme hiç bişi yapasım yok bir yemk yapsam kociş gelene kadar yeter valla
Evet kimsecikler yok neredeler Allah bilirkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…