Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

evet bende eski syfaların abkatım zehseli gördüm kullandığı ilk ay hamiş kalmış hatta...
bende onlardan esinlenlenerek alayım dedim inş. en kısa zamanda gelir.:Saruboceq:.normal 9 kullanımlık yanında test filan yok 19 $ ama ovulasyon testide alalım dedik o yüzden biraz daha yüksek fiyatı inş. bende işe yararsa alırsınız hemencik..,:Saruboceq:
dr. ne kadar tavsiye etmesede kullanıcam hem zehsel hemşire o kullandıysa biz niye kullanmıyalım değilmi..aklinialirimsmile

kızlar yemek yıcem bırazdan tekrar gelırım resım konusuna gelınce baba ızın vermıyooo

yavyuuuum gecmıs olsun canım gonlunu ferah tut olurmu..hersey guzel olucak ınsallah

canım benimmmm...
Rabbim nasip etti çok şükür meleğini..
harika bi duygudur muhakkak....boshayallersmile

teşeekkür ederim balımm..
şu bikaç gün çok zor geçtiii(((
önce dış gebelik ihtimali..şimdide kanama...
bugün dr.a gittik değer yine düşükk...
yükselmiş ama çok düşükk...
keseyi gördükk...dış gebelik değil dedi.
düşük ihtimali varmış..progestan verdi...
kanama arttı baya..yoğun değil ama arttı...
yarın iş başı yapacaktım ama...
korktukk.rapor aldık...(((
öyle işte..Rabbim nasip edecekse olacakkk...
boynumuz kıldan ince...

eee..sen anlatsana
doğum anı..egeyle ilk karşılaşöanız nasıldıı????

Bence de kaydirigubbakcemile5

kızlar yemek yıcem bırazdan tekrar gelırım resım konusuna gelınce baba ızın vermıyooo

Ya baba da haklı nazar değmesinden korkuyodur muhakkak ama biz onun teyzeleriyiz yaa, resmine içimizden dualar okuyarak bakarız zaten bilmiyorumkismile nazar değdirir miyiz hiç :sinifsinif:

kızlar hepinize meraba bu arada..kusuruma bakmayınn.uzanıyorummm...(((

Kızlar ben de çıkıyorum artık, acıktık, yemek hazırlayayım, sonra FİBA final maçını izleriz, ondan sonra da kocişle kendi tek kale maçımızı yaparız artıkın

Ya baba da haklı nazar değmesinden korkuyodur muhakkak ama biz onun teyzeleriyiz yaa, resmine içimizden dualar okuyarak bakarız zaten bilmiyorumkismile nazar değdirir miyiz hiç :sinifsinif:

aaaaaaa nedenki teyzoşları merak ediyo onu amaaa hiç olmassa bir tane barim koyunnn...

okeytooo ayarlamaya çalışırım...bekleyin accık başımda da bu arada şu ticlkerimı nerden degıstırıyordum

kızlar hepinize meraba bu arada..kusuruma bakmayınn.uzanıyorummm...(((

Kızlar ben de çıkıyorum artık, acıktık, yemek hazırlayayım, sonra FİBA final maçını izleriz, ondan sonra da kocişle kendi tek kale maçımızı yaparız artıkın

Yarın okuldan girerim yine, görüşmek üzere kepelekleriiiiiiiiiiiiiiimmm

güle güle kızlarrrr..
yavyu sen yat dinlen hatta hiç kalkma yerinden..boshayallersmile
şeroo kolay gelsin şekercimmaklinialirimsmileaklinialirimsmile

ayy bı yandan yemek yapıyom bı yandan sızi okuyorum tinkerbell ve yawyum hosgeldınız kızlar tınkerbell nasılsın ıyımısın ege bebiş iyimi :ecrin_bebek: yawyum üzülme zaman gösterecek herseyı sabır sabır ve bol bol duaa canım:Saruboceq:

okeytooo ayarlamaya çalışırım...bekleyin accık başımda da bu arada şu ticlkerimı nerden degıstırıyordum

tamam canım beklicezzz...boshayallersmile
valla ben bu tickerler hakkında hiçbir bilgim yok...:umursamaz:

neyse bende cıkıyorum kızlarrrrr...

sagol canım ıyıyız dunyaya alışmaya calışıyoruz...:ecrin_bebek:

tinker gözünaydın cnm
allah analı babalı büyütsün
sezeryan nasıldı
çok sancn oldumu

kızlar 3 gündür mide bulantılarım başladı. bırakın yemek yerken mide bulantıswını, yemek düşünürken bile midem bulanıyo. 6. haftaya girmemim bi etkisi var mı acaba. 4 haftalıkken hiç midem bulanmıyordu yaaaaaaaaa. 2 öğün yiyorum. kahvaltı ve akşam yemeği. yemekten soğudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…