huuu huuu kimse yokmuuuuuuuuu
neyse canlarr yarın görüşcezz artıkın opuyorumnanaktan
bu arada YAVYUMMM cnm çok geçmiş olsun yaaa inşallah bebişin değerleri normale döncek güçlü ol annesii bebişin sana sıkıca tutunsunn .... allahım yar ve yardımcın olsun cnmmm...guclubacismile
çok teşekkür ederimm canımmm...
kızlar günaydınnn. yawyumdan haber varmı? nasılsınız??
haberler pek iyi değil pericimm...sıkıntılı bir kaç günün ardından kanamalarım başladı..ve gittikçe çoğalıyor..
hamileliğimi öğrendiğimde burda çocuk isteyen arkadaşlara aman kafanıza takmayın şöyle yapın böyle yapın diye akıl vermeye kalktım ama kendim o kadar güçsüzmüşümki...
ilk önce arife günü dr.un söylediği dış gebelik olabilir lafı..şimdide kanama...
hastaneye sık gitmemizde beni yıprattı...hergün gitmedik ama..ne bilim..yanımda kayınvalidem falan gitmek..psikolojik baskı oluyor..
hep düşündüm..eşimle ayrı şehirde olsaydık..kimse duymadan gidip gelseydim dr.lara böyle olurmuydumm..olmazdımm...
büyüklerinin gözünün içine bakması seni yıpratıyo..sen acaba dış gebelikmi diye düşünürken insanların oo hayırlı olsun demesi canını sıkıyorr...
dış gebelik değilmiş bu arada..okumuşsunuzdur...dün yine gittik dr.a..keseyi gördü..ama düşük tehlikesi olabilir.değeer artmış ama çok düşük dedi..progestan verdi..içiyorum ama öylesinee...bu kadar kanamaya o pıhtıcık gitmiştir diye düşünüyorumm...
Rabbime bıraktımm..o herşeyin en iyisini bilir...ona sığındımm...şuan sadece evime gitmek istiyorummm...
yalnız kalmak istiyorummm...
günaydın canım ne oldu yavyuma ben bayramdan bu yana giremiyormeyvahedigeldismile
anlattım canımm..günaaydınn...