Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydınn canımm...sadece ben varım arada girip bakıyorum..
herkeş bayram tatilinde yarın herkez burda olur heralde..
ben kendi adıma iyiyim cok şükür...
sen nasılsın..sondan ikinci resme gecmişsin maşallah kuzucuğa...

iyiyim bende canım gecmişmiyim gercekten oleyyyy. sen sölemesen farketmicektim:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

cnm gitiitgidoyda bitmişti bana bugün msj atmışlar 150 tlye 2 kutu diye neyse cnm bunun yanındada 10 ovulasyon vardı sen onu alda ozaman cnm ben bunu alayım cnm yeni tarihin ne

selizcim yaa gittigidiyora baktım yok sana nasıl mail geldi anlamadım...ben bulamadım..:umursamaz:

Merhaba kızlar.Dilerim bayramınız güzel geçmiştir...Bol hamişli günler görürüz inşallah

huuu huuu kimse yokmuuuuuuuuu
neyse canlarr yarın görüşcezz artıkın opuyorumnanaktan
bu arada YAVYUMMM cnm çok geçmiş olsun yaaa inşallah bebişin değerleri normale döncek güçlü ol annesii bebişin sana sıkıca tutunsunn .... allahım yar ve yardımcın olsun cnmmm...guclubacismile

Merhaba kızlar.Dilerim bayramınız güzel geçmiştir...Bol hamişli günler görürüz inşallah

merhaba cnmm.. bayrammım çok sıradan geçti maaleseff:hulya: senin iyi geçmiştir inşallahh cnm görüşürüzzzopuyorumnanaktan

merhaba cnmm.. bayrammım çok sıradan geçti maaleseff:hulya: senin iyi geçmiştir inşallahh cnm görüşürüzzzopuyorumnanaktan

Olsun canım sağlık olsunda bir de huzur o zaman her gün bayram zaten :)
Benim de güzeldi çok şükür gezdik geldik canım...
Görüşürüz inşallah iyi bak kendine

günaydın canlarım geçmiş bayramınız kutlu olsunbayanssulusmilezemuszemus

günaydın herkese dün benim kırmızılar geldi yaaaaaaaaaaaaaaaa:gitme::gitme:

geçmiş olsun canım :sinifsinif: benimki hala gelmedi fartural biteli 5 gün oldu
anlayacan kırmızıların kendiliğinden gelmesi benim için bi hayal

hımm haydi hayırlısı bakalım...bi sonraki aya kaldık biz gene kaydirigubbakcemile5

kızlar günaydınnn. yawyumdan haber varmı? nasılsınız??

günaydın canım :)

yawyum iyiymiş şu an kanaması varmış progestan alıyormuş dış gebelık değilmiş çok şükür

dün görüştüm ben :)

günaydın herkese dün benim kırmızılar geldi yaaaaaaaaaaaaaaaa:gitme::gitme:

günaydın canım ay benımde dün bitti çok şükür :) sana gecmıs olsn

günaydın canlarım geçmiş bayramınız kutlu olsunbayanssulusmilezemuszemus

günaydın yıldızcım senınde gecmıs bayramın mubarek olsn :)

huuu huuu kimse yokmuuuuuuuuu
neyse canlarr yarın görüşcezz artıkın opuyorumnanaktan
bu arada YAVYUMMM cnm çok geçmiş olsun yaaa inşallah bebişin değerleri normale döncek güçlü ol annesii bebişin sana sıkıca tutunsunn .... allahım yar ve yardımcın olsun cnmmm...guclubacismile
çok teşekkür ederimm canımmm...

kızlar günaydınnn. yawyumdan haber varmı? nasılsınız??

haberler pek iyi değil pericimm...sıkıntılı bir kaç günün ardından kanamalarım başladı..ve gittikçe çoğalıyor..
hamileliğimi öğrendiğimde burda çocuk isteyen arkadaşlara aman kafanıza takmayın şöyle yapın böyle yapın diye akıl vermeye kalktım ama kendim o kadar güçsüzmüşümki...
ilk önce arife günü dr.un söylediği dış gebelik olabilir lafı..şimdide kanama...
hastaneye sık gitmemizde beni yıprattı...hergün gitmedik ama..ne bilim..yanımda kayınvalidem falan gitmek..psikolojik baskı oluyor..
hep düşündüm..eşimle ayrı şehirde olsaydık..kimse duymadan gidip gelseydim dr.lara böyle olurmuydumm..olmazdımm...
büyüklerinin gözünün içine bakması seni yıpratıyo..sen acaba dış gebelikmi diye düşünürken insanların oo hayırlı olsun demesi canını sıkıyorr...

dış gebelik değilmiş bu arada..okumuşsunuzdur...dün yine gittik dr.a..keseyi gördü..ama düşük tehlikesi olabilir.değeer artmış ama çok düşük dedi..progestan verdi..içiyorum ama öylesinee...bu kadar kanamaya o pıhtıcık gitmiştir diye düşünüyorumm...
Rabbime bıraktımm..o herşeyin en iyisini bilir...ona sığındımm...şuan sadece evime gitmek istiyorummm...
yalnız kalmak istiyorummm...

günaydın canım ne oldu yavyuma ben bayramdan bu yana giremiyormeyvahedigeldismile

anlattım canımm..günaaydınn...

çok teşekkür ederimm canımmm...

haberler pek iyi değil pericimm...sıkıntılı bir kaç günün ardından kanamalarım başladı..ve gittikçe çoğalıyor..
hamileliğimi öğrendiğimde burda çocuk isteyen arkadaşlara aman kafanıza takmayın şöyle yapın böyle yapın diye akıl vermeye kalktım ama kendim o kadar güçsüzmüşümki...
ilk önce arife günü dr.un söylediği dış gebelik olabilir lafı..şimdide kanama...
hastaneye sık gitmemizde beni yıprattı...hergün gitmedik ama..ne bilim..yanımda kayınvalidem falan gitmek..psikolojik baskı oluyor..
hep düşündüm..eşimle ayrı şehirde olsaydık..kimse duymadan gidip gelseydim dr.lara böyle olurmuydumm..olmazdımm...
büyüklerinin gözünün içine bakması seni yıpratıyo..sen acaba dış gebelikmi diye düşünürken insanların oo hayırlı olsun demesi canını sıkıyorr...

dış gebelik değilmiş bu arada..okumuşsunuzdur...dün yine gittik dr.a..keseyi gördü..ama düşük tehlikesi olabilir.değeer artmış ama çok düşük dedi..progestan verdi..içiyorum ama öylesinee...bu kadar kanamaya o pıhtıcık gitmiştir diye düşünüyorumm...
Rabbime bıraktımm..o herşeyin en iyisini bilir...ona sığındımm...şuan sadece evime gitmek istiyorummm...
yalnız kalmak istiyorummm...

anlattım canımm..günaaydınn...
geçmiş olsun canım ya inşallah bebeğin sıkıca tutunur bol bol dua edicem:Saruboceq::Saruboceq:

X