Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
cnm bnm bende bu ay soğan kürü yapıcam preseed alayımmı almayımmı diye çok düşündüm alacaktım gittigidiyordan sonrdan vazgeçtimmm alsamıydım die çok düşünüyorum zaten onu kullandığın 2.ay hamile kalıyolarmış genelde.keşke cnm ya sen nerden aldın fiyatı ne?50 ovulasyon çok iimiş

cnm bizimde arkadaşlar bekar öyle biraraya gelip okey oynayamıyoruz ya bnm ailemle ya eşimin ailesiyle ama eşimin ailesi bizi hiç bırakmıolar sabh erkenden yaniii birazdaböyle olmasını eşim sağlıyor oyüzden ona çok kızıyorumalsanaalsanasmile

Aynen öyle yapıyorum aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
sen işini bilirsin canımm..aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
o konuda sana cok güveniyorum...sırnaşık şeysırnaşık şey

canım ben preseed,i ebaydan aldım yabancı bir site türkce ceviri yaptırdık eşimle aldık ama biraz zorlandık yabancı olunca...27.68$ canım ama alırken tly ceviriyo kredi kartıyla alıyosun ama 1 haftayı buluyomuş eline gelmesi...normalde bende gittigidiyordan alıcaktım ama orda bitmiş bizde burdan alalım dedik preseedin kendi sitesinde 130 tl yani cok pahalı....

aldınmı verdinmi siparişi

bu arada şerocum preseed topiğinde okudum sol tüpü olmayan bir arkadaşta 7 ay denemiş normal hamiş kalmamış sonra preseedi denediği ay hamile kalmış:CüvCüv: bende ondan umutlu olarak alıp denemek istedim acıkcası.sositososito.belkim banada faydalı olur tabi bunlar sadece vesile allah ol desin yeterki...:Saruboceq:

aldınmı verdinmi siparişi

hayatım aldık ama bize kredi kartı numarasını sormadı sonra mail atmışşlar tekrardan şipariş edin diye bakalım eşim gelsinde o halletsin sonra yanlış birşey yaparım allah korusun..:umursamaz:
hayırlısı diyorum yaaa inş. faydasını görürüm.:Saruboceq::Saruboceq:.

CNM 20 TL DAHA VERİN 2 KUTU laın olurmu eğer onu almaktan vazegçersen ben seni hemn diğer alıcıya yönlenderiyeim 150 tl ama 2 kutu ve bu preseedi genelde 2 kutu kullanıyolar eğer ilk kutusunda hamiş kalırsan diğer kutuyu bna satarsın

tinker gelmiş.canım hoşgeldin gözün aydın allah analı babalı büyütsün ege bebek nasıl herşey yolunda mı taze annecik opuyorumnanaktan

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr................. uyudunuz mu yaa????????

ege bebek gelmiş erkenden ....
tinker nasıl acaba???? bebişi çook merak ediyorummmm....

Ayy çok sevindim ne mutlu ikiside iyi ve sağlıklıdır umarım...
Rabbim her daim bir kılsın hepsini ailecek:Saruboceq:

topikimiz acılmıs sükürrr....

ege bebek dünyaya gelmiş kızlarr..

allahı hepimşze nasip etsin...

Kepeleklerim günaydıııııııııııııınnn opuyorumnanaktan
Ege bebeğimize de sağlıklı uzun ömürler olsun inşallah

günaydın kızlarrr
ege bebiş hoşgeldinnn.
allahım işallah hepimize nasip eder

günaydııııııııııınnn.. ege bebeğe sağlıklı sıhhatli ömürler diliyorum anneciğininde gözü aydın darısı diğer anneciklerimizin başına

bu arada ege bebek gelmiş ben bu gün diye hatırlıyorum ama sanırım daha fazla dayanamadı.allah sağlıklı uzun ömür versin ailesiyle birlikteopuyorumnanaktan

ege bebek hosgelmş erkenden gelmişşkaydirigubbakcemile3 umarım saglıgınız yerındedır anne oğluş tez zamanda hberlerı gelır ınsallahhopuyorumnanaktan

bu arada ege bebeğimiz dunyaya gelmiş çok ama çok mutlu oldummmmm ınş. ana-oğul çok sahlıklı ve mutludurlarrrr

Ege bebegımızde dünyaya gelmıs Allah ım uzun ömürler versın ınsallah aılesıyel mutlu huzurlu saglıklı yasamayı nasıp etsın darısı basımıza

tinkerbelll hoşgeldin balımmmmmmm.....opuyorumnanaktan
hayırlı olsun oğluş sağlıklı geldi maşallah allah analı babalı büyütsün....:ecrin_bebek:

Aaaaa Tinker gelmiş opuyorumnanaktan hoşgeldin balım olumunekankayizsmile Ege nasıl

tinkerball bebeğine kavuşmuşsun cnm çok mutlu oldukkk toipkçe valla bebişin nasıl iyimi?

selam kızlar gecmısı okumakla mesguldum..gunlerdır aklımda ama bır turlu fırsatım olmadı oglan bugunü uyumakla gecırdı bana musade verdı yani..
sizlere arefe günü demiştim hatta ben de ole hazırladım kendımı...bır gun oncesınden dr a muayene ıcın gıttık ..ama hafıften de karnım agrıyo gıbıydı..nst ye gırdık..sancı çıktı...bugun alalım bence dedı..apar topar eve gıttım hazırlandım...spinal anesteziyle dogum yaptım...
allah hepinize nasıp etsın bu duyguyu...iyi dilekleriniz için teşekkür ederimolumunekankayizsmile

canım kutunun içinde 9 kullanımlık var hem 50 civarı bişiy tutuyo e yanındada ovulasyon ve gebelik testide var daha uygun olanlarıda var ama eşim fala olsun diye onu aldı..150 cok pahalı hayatım yaa...o nerde satılıyoki..

cnm gitiitgidoyda bitmişti bana bugün msj atmışlar 150 tlye 2 kutu diye neyse cnm bunun yanındada 10 ovulasyon vardı sen onu alda ozaman cnm ben bunu alayım cnm yeni tarihin ne

gamzelikız yeni adet tarihin ne söylede listeyi güncelleyim
canım benim bu ilişki yok o yüzden ben yazdırmadım günümü...
cünki yumurtlama döenminde memlekete gidicem..ama bir aklımda acaba 1 hafta daha bekleyipte günleri değerlendiripte gitsem diyorum bilmiyorum hadi sen yaz barimm 8 ekim...

slm kızlar nasılsınız bakalım bayanssulusmile
selam canım hoşgeldinn...biz iyiyiz cok şükür sen nasılsın...

oyy oyy maşallah teyzeleri yesin onuuuu canım hayılısıyla olmuşya gerisi öenmli değil 1 gün erken geldi...
allhım inş. bzilerede yaşatsın bu duyguyu aresimleri koy en kısa zamanda tamammı...

cnm gitiitgidoyda bitmişti bana bugün msj atmışlar 150 tlye 2 kutu diye neyse cnm bunun yanındada 10 ovulasyon vardı sen onu alda ozaman cnm ben bunu alayım cnm yeni tarihin ne

ana dur bakıyim o zaman g.g en azından orası türkce ve hemen geliyo biraz pahalıymış ama eşim geldin evet derse ordan alırız. 8 ekim canımm.

yavyuuuum gecmıs olsun canım gonlunu ferah tut olurmu..hersey guzel olucak ınsallah

Ay ben de gördüm şimdi öyle bi msj boshayallersmile zehsel *************ında topik açmış da orda da preseedle hamiş kalanlar olmuş, hatta bizim superisiyle butterfly da orda yazmışlar preseedle hamiş kaldıklarını boshayallersmile
inşallah sende de işe yarar bitanem olumunekankayizsmile sen bu ay kullan, eğer işe yararsa biz de alırız senin aldığın yerden, uygunmuş fiyatı yerimseniben biz kendi sitesinden almayı düşünmüştük ama çok pahalıydı orda, vazgeçmiştik bilmiyorumkismile

Rasimlerini istiyoruz, resimlerini istiyoruz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

cicegim7979................2 EYLÜL Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Hilmi_ve_Fatma..............8EYLÜL Güzel haberlerini bekliyoruz:))

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

bellee....................................20 EYLÜL
ParadiesAngel.......................24 EYLÜL
ademerve..............................25 EYLÜL
Seliz..................................3 EKİM
Gamzelikız.................8EKİM
pembedana..................11EKİM
EMOS3985......................12EKİM
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 -SariLale-zonox--Yavyum

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN--??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK
kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)

HOŞGELDİN BEBEK
tinkerbell 09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanKIZLAR BECEREBİLDİM GALİBA AMA BAYAA Bİ UĞRAŞTIM:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…