- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
cnm bnm bende bu ay soğan kürü yapıcam preseed alayımmı almayımmı diye çok düşündüm alacaktım gittigidiyordan sonrdan vazgeçtimmm alsamıydım die çok düşünüyorum zaten onu kullandığın 2.ay hamile kalıyolarmış genelde.keşke cnm ya sen nerden aldın fiyatı ne?50 ovulasyon çok iimişhayatım ben hiç kullanmadım ovulasyon testi ama duyduğum kadarıyla ilk 5 dakikada her iki cizgininde aynı koyulukta olması gerekiyomuş..kaydirigubbakcemile2yoksa ikinci cizgi silikse negatif sayılıyomuş..sempatiksalakcinni
bu ay bende preseed şipariş ettim yanındada 50 tane ovulasyon testi var bakalım kac günde gelicek yumurtlamaya kadar gelse bari...boshayallersmile
ama sen yine boş gecme her gününü en güzel şekilde değerlendir...aklinialirimsmileaklinialirimsmile
iyiyim kuşummmm sağoll evdeyim işte vakit gecireyim diye uğraşıyorum...opuyorumnanaktan
seninde evde misafirler varmış galiba okey muhabbeti kolay gelsinn.guclubacismile.bende cok severim ama oynuyacak arkadaş yok cevremizde...boshayallersmile
sen işini bilirsin canımm..aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileAynen öyle yapıyorum aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
cnm bnm bende bu ay soğan kürü yapıcam preseed alayımmı almayımmı diye çok düşündüm alacaktım gittigidiyordan sonrdan vazgeçtimmm alsamıydım die çok düşünüyorum zaten onu kullandığın 2.ay hamile kalıyolarmış genelde.keşke cnm ya sen nerden aldın fiyatı ne?50 ovulasyon çok iimiş
cnm bizimde arkadaşlar bekar öyle biraraya gelip okey oynayamıyoruz ya bnm ailemle ya eşimin ailesiyle ama eşimin ailesi bizi hiç bırakmıolar sabh erkenden yaniiibirazdaböyle olmasını eşim sağlıyor oyüzden ona çok kızıyorumalsanaalsanasmile
sen işini bilirsin canımm..aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
o konuda sana cok güveniyorum...sırnaşık şeysırnaşık şey
canım ben preseed,i ebaydan aldım yabancı bir site türkce ceviri yaptırdık eşimle aldık ama biraz zorlandık yabancı olunca...27.68$ canım ama alırken tly ceviriyo kredi kartıyla alıyosun ama 1 haftayı buluyomuş eline gelmesi...normalde bende gittigidiyordan alıcaktım ama orda bitmiş bizde burdan alalım dedik preseedin kendi sitesinde 130 tl yani cok pahalı....
aldınmı verdinmi siparişi
hayatım aldık ama bize kredi kartı numarasını sormadı sonra mail atmışşlar tekrardan şipariş edin diye bakalım eşim gelsinde o halletsin sonra yanlış birşey yaparım allah korusun..:umursamaz:
hayırlısı diyorum yaaa inş. faydasını görürüm.:Saruboceq::Saruboceq:.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr................. uyudunuz mu yaa????????
ege bebek gelmiş erkenden ....
tinker nasıl acaba???? bebişi çook merak ediyorummmm....
Ayy çok sevindim ne mutlu ikiside iyi ve sağlıklıdır umarım...
Rabbim her daim bir kılsın hepsini ailecek:Saruboceq:
topikimiz acılmıs sükürrr....
ege bebek dünyaya gelmiş kızlarr..
allahı hepimşze nasip etsin...
Kepeleklerim günaydıııııııııııııınnn opuyorumnanaktan
Ege bebeğimize de sağlıklı uzun ömürler olsun inşallah
günaydın kızlarrr
ege bebiş hoşgeldinnn.
allahım işallah hepimize nasip eder
günaydııııııııııınnn.. ege bebeğe sağlıklı sıhhatli ömürler diliyorum anneciğininde gözü aydın darısı diğer anneciklerimizin başına
bu arada ege bebek gelmişben bu gün diye hatırlıyorum ama sanırım daha fazla dayanamadı.allah sağlıklı uzun ömür versin ailesiyle birlikteopuyorumnanaktan
ege bebek hosgelmş erkenden gelmişşkaydirigubbakcemile3 umarım saglıgınız yerındedır anne oğluş tez zamanda hberlerı gelır ınsallahhopuyorumnanaktan
hihoyyythihoyyytayy çok sevindim yaa Allah bizlere de o günleri
göstersin inşallah :Saruboceq:
Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömüler versinnnnn:Saruboceq:
muhteşem bi duygu olmalıopuyorumnanaktan
ah canım ya ben de çok ümitliydim senden
ama kırmızılar gelmiş çok üzüldüm
sıkma canını olur mu balım inş daha fazla bekletmeden
önümüzdeki aylarda gelir meleğin :teselli:
canım benim yaa çok üzüldüm ama inşalahh
bir sorun yokturr inşalah değeri kat kat artar
Allah yardımcısı olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bu arada ege bebeğimiz dunyaya gelmiş çok ama çok mutlu oldummmmm ınş. ana-oğul çok sahlıklı ve mutludurlarrrr
Ege bebegımızde dünyaya gelmıs Allah ım uzun ömürler versın ınsallah aılesıyel mutlu huzurlu saglıklı yasamayı nasıp etsın darısı basımıza
tinkerball doğum yapmışsın canım tebrik ederim çok sevindimmm Allahım analı babalı büyütsün bebişini çooook sev bizim için
suuuuu sanada geçmiş olsun cnm şimdi dudyum valla kendine dikkat et
tinkerbelll hoşgeldin balımmmmmmm.....opuyorumnanaktan
hayırlı olsun oğluş sağlıklı geldi maşallah allah analı babalı büyütsün....:ecrin_bebek:
Aaaaa Tinker gelmiş opuyorumnanaktan hoşgeldin balım olumunekankayizsmile Ege nasıl
tinkerball bebeğine kavuşmuşsun cnm çok mutlu oldukkk toipkçe valla bebişin nasıl iyimi?
CNM 20 TL DAHA VERİN 2 KUTU laın olurmu eğer onu almaktan vazegçersen ben seni hemn diğer alıcıya yönlenderiyeim 150 tl ama 2 kutu ve bu preseedi genelde 2 kutu kullanıyolar eğer ilk kutusunda hamiş kalırsan diğer kutuyu bna satarsın
canım kutunun içinde 9 kullanımlık var hem 50 civarı bişiy tutuyo e yanındada ovulasyon ve gebelik testide var daha uygun olanlarıda var ama eşim fala olsun diye onu aldı..150 cok pahalı hayatım yaa...o nerde satılıyoki..
canım benim bu ilişki yok o yüzden ben yazdırmadım günümü...gamzelikız yeni adet tarihin ne söylede listeyi güncelleyim
selam canım hoşgeldinn...biz iyiyiz cok şükür sen nasılsın...slm kızlar nasılsınız bakalım bayanssulusmile
selam kızlar gecmısı okumakla mesguldum..gunlerdır aklımda ama bır turlu fırsatım olmadı oglan bugunü uyumakla gecırdı bana musade verdı yani..
sizlere arefe günü demiştim hatta ben de ole hazırladım kendımı...bır gun oncesınden dr a muayene ıcın gıttık ..ama hafıften de karnım agrıyo gıbıydı..nst ye gırdık..sancı çıktı...bugun alalım bence dedı..apar topar eve gıttım hazırlandım...spinal anesteziyle dogum yaptım...
allah hepinize nasıp etsın bu duyguyu...iyi dilekleriniz için teşekkür ederimolumunekankayizsmile
cnm gitiitgidoyda bitmişti bana bugün msj atmışlar 150 tlye 2 kutu diye neyse cnm bunun yanındada 10 ovulasyon vardı sen onu alda ozaman cnm ben bunu alayım cnm yeni tarihin ne
bu arada şerocum preseed topiğinde okudum sol tüpü olmayan bir arkadaşta 7 ay denemiş normal hamiş kalmamış sonra preseedi denediği ay hamile kalmış:CüvCüv: bende ondan umutlu olarak alıp denemek istedim acıkcası.sositososito.belkim banada faydalı olur tabi bunlar sadece vesile allah ol desin yeterki...:Saruboceq:
selam kızlar gecmısı okumakla mesguldum..gunlerdır aklımda ama bır turlu fırsatım olmadı oglan bugunü uyumakla gecırdı bana musade verdı yani..
sizlere arefe günü demiştim hatta ben de ole hazırladım kendımı...bır gun oncesınden dr a muayene ıcın gıttık ..ama hafıften de karnım agrıyo gıbıydı..nst ye gırdık..sancı çıktı...bugun alalım bence dedı..apar topar eve gıttım hazırlandım...spinal anesteziyle dogum yaptım...
allah hepinize nasıp etsın bu duyguyu...iyi dilekleriniz için teşekkür ederimolumunekankayizsmile
Rasimlerini istiyoruz, resimlerini istiyoruz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt