- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
cnm bnm bende bu ay soğan kürü yapıcam preseed alayımmı almayımmı diye çok düşündüm alacaktım gittigidiyordan sonrdan vazgeçtimmm alsamıydım die çok düşünüyorum zaten onu kullandığın 2.ay hamile kalıyolarmış genelde.keşke cnm ya sen nerden aldın fiyatı ne?50 ovulasyon çok iimişhayatım ben hiç kullanmadım ovulasyon testi ama duyduğum kadarıyla ilk 5 dakikada her iki cizgininde aynı koyulukta olması gerekiyomuş..kaydirigubbakcemile2yoksa ikinci cizgi silikse negatif sayılıyomuş..sempatiksalakcinni
bu ay bende preseed şipariş ettim yanındada 50 tane ovulasyon testi var bakalım kac günde gelicek yumurtlamaya kadar gelse bari...boshayallersmile
ama sen yine boş gecme her gününü en güzel şekilde değerlendir...aklinialirimsmileaklinialirimsmile
iyiyim kuşummmm sağoll evdeyim işte vakit gecireyim diye uğraşıyorum...opuyorumnanaktan
seninde evde misafirler varmış galiba okey muhabbeti kolay gelsinn.guclubacismile.bende cok severim ama oynuyacak arkadaş yok cevremizde...boshayallersmile
cnm bizimde arkadaşlar bekar öyle biraraya gelip okey oynayamıyoruz ya bnm ailemle ya eşimin ailesiyle ama eşimin ailesi bizi hiç bırakmıolar sabh erkenden yaniii birazdaböyle olmasını eşim sağlıyor oyüzden ona çok kızıyorumalsanaalsanasmile