Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar elifin beta hcg bugün 1400 çıkmış, artıyo ama olması gerektiği gibi değil demiş doktor kesesi de 7mm olmuş, dış gebelik olmadığı kesinleşti, çünkü kese rahimde ama kahverengi başlayan ve iki gündür kırmızıya dönen lekelenmeleri var, doktor düşük tehlikesine karşı progestan vermiş, inşallah bişiy olmas bebişe siz de dua edin :Saruboceq:

Allah yardımcısı olsun.İnşallah tutunur bebişi:Saruboceq:

Eee kızlar nasılsınız bakalım, kaç gündür giriyorum giriyorum kimsecikler yok, herkes tatilde tabi boshayallersmile yarın dolar yine topik opuyorumnanaktan

aminn :Saruboceq: ayy inşallah bebeği bırakmaz elifiii ALLAH'IM yardımcısı ol elifin:Saruboceq:

çok üzüldüm canım ya inş bişey olmaz bebişini anesine bağışlasın Allahım çok üzüldüm inş bişey olmaz hayılısıyla...
Eee kızlar nasılsınız bakalım, kaç gündür giriyorum giriyorum kimsecikler yok, herkes tatilde tabi boshayallersmile yarın dolar yine topik opuyorumnanaktan

ii vallla canım senden naber iraz cnm sıkkın yaaa ayşeyle idilcan yanlışlıkla isimi soyadımı erşimin ismini falan burda yazmışlarrr şimdi silemiyolar kazenede söyledim daa silinmedi msejlar cnm sıkııldı

hosgeldın canım evet yok kımsecıklerr bende gelıyom gıdıyom tık yok yarın olada şenlene topik:teytey:

Haaa hatırladım o muhabbeti, sen idili eklemişsin de ayşeye kim diye sormuştu, o da adını falan söylemişti ohaoldumsmile tabi şimdi edit butonu da kalktı, değiştiremiyolar dimi bilmiyorumkismile neyse yaa, sıkma canını kazene söylediysen o halleder o işi :teselli:

iyi akşamlarr kızlarr...
yavyum inşallahh herşey yolundadır inşallah bebişi onu bırakmaz....
şerocum seninde dediğin gibi sağlıklı ilerlemiyo aslında değeri hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey yolundadır...

yaaa neden edit butonunu silmişler anlamadım benimi bekliolardı silmek için
evet evet kazene söyledim sanırım o şehir dışında falan gelince halleder inş
yaa kızlar birbirmizi tanıyoruz ama burda dikkatli olmak zorundayız açıkça ismimizi falan yazıcaksak neden ozaman nick kullanıyoruszkiii.idilcan özürdiledi sağolsun o ztn anlaşılmasın die sadece ismimi yazmış birdaha dikkatli olalım kızlarr

sen napıosun cnm nasıl gidio geçmişi okumuştum eşin zorluk çekiomuş sanırım okulda düzelttinizmi sorunlarınızı.bnmkide şimi oturdu okey oynuyor ailesiyle bende oynadım sabahtan beri çok sıkılıdımm off ya bi pazarımızıda şöyle başbaşa geçiremiyoruz bıktım valla:gitme:

Haççem sen bu ovulasyon testlerini denemiş miydin hiç yaa, yani silik de olsa bi ikinci çizgi çıktığında pozitif sayılıyo mu yoksa illa da en az aynı koyulukta mı olması lazım bilmiyorumkismile benimki dün gece baştan silik 2. çizgi çıktı, bi 10 dak. falan sonra bayağı koyulaştı, ilk çizgi kadar koyu oldu, bu akşam her ihtimale karşı bi test daha yapıcam ben bakalım bu kez nasıl çıkacak ama aklım karıştı biraz bilmiyorumkismile bi de dün akşam aynen çatlatma iğnesi vurdurduğumda hissettiğim gibi yumurtamın çatladığını hissettim, o yüzden de boş geçmedik ama bilemiyorum yaa inşallah zamanında yapmışızdır bilmiyorumkismile

cnm 2.çizgininde ilk çizgi kdr koyu olması lazım 5 dk içinde

Şimdi iyiyiz canım sağol, ilk günler biraz canımı sıktı ama şimdi daha iyi, inşallah en kısa zamanda alışacak o da yeni okuluna yerimseniben ay ben okey oynamaya bayılırım yaa, bazen sırf okey oynamak için arkadaşları çağırmak istiyorum ama tabi kocişle başbaşa da olmak ister insan, her zaman her zaman da ailenin yanında okey oynayarak gfeçmez yani haklısın bilmiyorumkismile

hayatım ben hiç kullanmadım ovulasyon testi ama duyduğum kadarıyla ilk 5 dakikada her iki cizgininde aynı koyulukta olması gerekiyomuş..kaydirigubbakcemile2yoksa ikinci cizgi silikse negatif sayılıyomuş..sempatiksalakcinni
bu ay bende preseed şipariş ettim yanındada 50 tane ovulasyon testi var bakalım kac günde gelicek yumurtlamaya kadar gelse bari...boshayallersmile
ama sen yine boş gecme her gününü en güzel şekilde değerlendir...aklinialirimsmileaklinialirimsmile

hoşgeldin datlummmmvereliniortak nasılsın?

iyiyim kuşummmm sağoll evdeyim işte vakit gecireyim diye uğraşıyorum...opuyorumnanaktan
seninde evde misafirler varmış galiba okey muhabbeti kolay gelsinn.guclubacismile.bende cok severim ama oynuyacak arkadaş yok cevremizde...boshayallersmile

tinkerbelll hoşgeldin balımmmmmmm.....opuyorumnanaktan
hayırlı olsun oğluş sağlıklı geldi maşallah allah analı babalı büyütsün....:ecrin_bebek:

cm bnm eşimin ailesini kendi ailem kdr çok severim.annesini babasını kardeşlerini okdr çok seviyorumki ama bnm kızdıığım hep birlikteyiz hiç başbaşa kalamıyoruz zaten bizç ok küçük evlediimz için evli arkadaşlarımız hiç yok eşiminde benim arkadaşlarımda hep bekar oyüzden arkadaş çevremiz yok hep ailesiyle birliktyizz dün gece burda kaldık bayramda burdaydık hep annemgilede gidiyor geliyoruz. ama ben birazda başbaşa pazarlar geçirmek istiyorum offf offf sıkıldım çok sıkıldım

Aaaaa Tinker gelmiş opuyorumnanaktan hoşgeldin balım olumunekankayizsmile Ege nasıl

Aynen öyle yapıyorum aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…