karagulumm naber cnmmm napıyonn aşşada çık yukarııı acık sohbet edelimmmopuyorumnanaktan
ayy canım ya ben geldim ama sen çıkmışsın.işteyim çalışıyorum o yüzden bakamadım.bilmiyorumkismile
burdayım canımcımm işbaşı yapmışsın sen cnm kolay gelsinnn:hulya:
evet canım maalesef iş başı yaptım.ama saatleri sayıyorum resmen sempatiksalakcinni bu 3 günlük tatil çok iyi geldi boshayallersmilesen nasılsın bayram nasıl geçti
cnm benimde ev ziyaretleriyle geçti işte herzamnnki gibi:hulya: yanii çokta güzel deillen çoktaa rahat rahat yiyipp içiyorum yaa ona seviniyorummm tatlılar kahvelerr ohhh ohhhh:sm_cool:
hiç sorma ya ben oruç tutamadım ama herkes oruçlu olduğu için hep gizli saklı yemek yiyordum yerimseniben şimdi ohhhh kim tutar beni alkisalkisalkisalkisalkisalkis
kızlarr sizeee çok enterasann bir bilgi verimmiii konuyla heçç alakası yok ama olsunn
hanii şu koyu renk mobilyaların üzerine sıcak bardaklardan dolayıı lekeler kalıyoyo onlarr nasıl geçiyoo biliyomusunuzz hemde %100 garanti veiryorumm
kolonyayıı lekelerin üzerine damlatıp yayın ve bir çakmakla tutuşturun dikkatli birşekilde ve 5 sanıiye sonra felan kalın bir bez yardımıyla silinn sonuçç çok şaşırtıcı...benim atmak üğzere olduğum sehbam şimdi tertemiz oldusempatiksalakcinni
aaa evet canım ya bende duymuştum ama inanmamıştım bu bayram annemde denedik gerçekten sonuç şaşırtıcı sehpa tertemiz oldu hihoyyyt
kızlar, yavyumdan haberi olan var mı? son durum ne acaba
meraba kızlar nasılsınız
bayram nasıl geçtiiii?opuyorumnanaktan
saol bellecim. merak etmiştim. ne yaptı diebenneyaptımki
ben çıkıyorum kızlarr öpüyorum siziii akşam uğrarımmmopuyorumnanaktan
slm canım hosgeldın benım kı sıradan herzamankı gıbıydı boshayallersmile