yine üzgünüm yine kalbim kırık.isyan etmek istemiyorum allahım sana sığınıyorum ne olur daha fazla bekletme ne olur bizide bu cennet kokusundan mahrum bırakma...
yine bulanalımara girdim ne yapacağımı bilemiyorum..
biraz önce bir arkadala görüşdüm 3. bebeğime hamileyken aynı anda hamile kaldık o doğurdu bir kızı oldu ve maşallah kızı kocaman olmuş tabi bende benimde bebeğim olmuş olsaydı böyle olacaktı dedim ve içimden üzüldüm ve duydumki ikinciye hamileymiş içim nasıl üzüldü anlatamam...
artık bende bebeğime kavuşmayı cok istiyorum..
kızlar sonunda kısa bir gecikmeyle kırmızılar teşrif ettiler....
hoş geldilerrr, sefa getirdiler.... beni çok beklettiler....
listeyi güncelliyenlerr benim bidahaki beklenmeyen adet tarihim 12 ekim gelemeyesiiiceeee :2:
günaydın kızlarrrrr. nasılsınız... kimsecikler yok. herkes tatilde sanırsammm
slm arkadaşlar gebelik testiniilişkiden sonra 5 gün sonra falan yapsak test sonucu doğru cevabı verir mi bekliyorum.
Kepeleklerim nabeeeerrrrr opuyorumnanaktan bizim ovulasyon testleri dün gece pozitifi gösterdi çok şükür :lepi: zaten sancılardan da anlamıştım yerimseniben ay ilaçsız iğnesiz de yumoşlarımın büyüyüp çatladığını görmek ne büyük mutluluk yaa zemuszemus bu sabah 2 defa bum bum yaptık kocişimle bayanssulusmile akşama testi tekrarlicam bakalım 2. çizgim yok olmuş mu boshayallersmile ama ben yine de akşam için enerji depolamaya devam ediyorum, bidaha bum bum yapalım nolur nolmaz dimi
sagol tatlım ne olsun bayram yaptık bıttı bugunde ustten bı genel temızlık yaptım bakıyım dedım kıslar gelmısmı neler yapmıss yenı haberler varmııı dıye kaydirigubbakcemile2 sen nasılsın nasıl gectı bayramyerimseniben
valla canım bize bayram olmuyo ne yazıkki gurbette olunca evdeydim bayrammı ney olduğu belli değilki 1 2 kişi geldi anca eşimde çalıştı yoğundu boshayallersmilebayramda bugünde secime gitti yani öyle köss köss bir bayram gecirdik mafoldumbenbayramdan sonra memlekete gidince olucak asıl benim bayram...kaydirigubbakcemile2
öyle iştee senin güzel gecmiş sanırsam..bayanssulusmile
saol cnm yaa hayırlısı bakalım bu ay tüpler için 3 çeşit bitki kullanıyorum bakalım inşallahhh olucan bu ayyyy:sm_cool:emoscum merhaba canım. bayramın mubarek olsun. kırmızı kartı görmüşsün. hayırlısı olsun bitanem.
ohh ohh senin yumoşlarrr çatlıyooo maşşallahhKepeleklerim nabeeeerrrrr opuyorumnanaktan bizim ovulasyon testleri dün gece pozitifi gösterdi çok şükür :lepi: zaten sancılardan da anlamıştım yerimseniben ay ilaçsız iğnesiz de yumoşlarımın büyüyüp çatladığını görmek ne büyük mutluluk yaa zemuszemus bu sabah 2 defa bum bum yaptık kocişimle bayanssulusmile akşama testi tekrarlicam bakalım 2. çizgim yok olmuş mu boshayallersmile ama ben yine de akşam için enerji depolamaya devam ediyorum, bidaha bum bum yapalım nolur nolmaz dimi
inşallahh işe yarar cnm preseed bende duydum tükrük spermişkolara zarar veriyomuşşş sanada bol şans cnm senin bitmiş olsa gerek açılışı yaparsınız artıkınnnsempatiksalakcinniaklinialirimsmileselam canımmm sağol ben iyiyim evde köss köss oturmakla geciyo zaman..
senin testlerde pozifi göstermiş hadi hayırlısı olsun inş. bu ay hayırlısıyla gelir meleğin..
ben dün preseed jelden sipariş ettim 5 günde geliyomuş yanında 50 tane ovulasyon testide var..bu ay birde öyle denicem..
bende kuruluk cok oluyo kuruluğu almak tükrük kullanıyoduk tükrükte spermleri öldürüyomuş daha gecen gün akşam okudum acaba ondanmı hamiş kalamıyorum diye düşündüm perseed hem kuruluğu alıyomuş hemde spermlerim yumurtaya ulaşmasını sağlıyomuş...
bunuda kullandıktan sonra olmassa o zaman gidicem dr.hayırlısı ..ama inş. senin bebiş bu ay gelir...
slmm cicimmm hoşgeldinn nasılsınnn bakemmopuyorumnanaktanslm canlarrr opuyorumnanaktan