Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Başın sağolsun canım...çok dua ettim herşey yoluna girsin diye ama gel gör ki hayatta bunlar da var...malesef...herşey istediğimiz gibi olmuyo bazen...

Prensesimiz nasıl? sen nasılsın?

ii bayramlar herkese

dualrınız için iidilekleriniz için herkese teşekkür ederim allah razı olsun
çok zor günler geçirdim geçiriyorumda ama duadan başka bişe gelmiyo elden
yeni hamişler var sanırım rabbim cümlesinin kucağına sağlıkla versin yavrularını.allaha emanet olun

Başın sağolsun canım...çok dua ettim herşey yoluna girsin diye ama gel gör ki hayatta bunlar da var...malesef...herşey istediğimiz gibi olmuyo bazen...

Prensesimiz nasıl? sen nasılsın?

ben iyiyimcanım prensesimde ii çok şükür kiloalmasını bekliyorum inş en kısa zamanda alcamkucağıma şimdikızımın yanına gidiyoruminşgörüşürüz gene

ben iyiyimcanım prensesimde ii çok şükür kiloalmasını bekliyorum inş en kısa zamanda alcamkucağıma şimdikızımın yanına gidiyoruminşgörüşürüz gene

iyi olmanıza sevindim...
inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın... kendine ve prensesine çok iyi bak canım...

canım benim, iyi olmana sewindim... herşeyi iyi tarafından görmek lazım...yoksa mutlu olamayız hayatta canım... güzel kızınla ilk bayramın, bundan güzel bişey olur mu hiçççç????
takılma artık olanlara yaşananlara, çok zor biliyorum ama herşey yoluna girecek prensesin herşeyi unutturacak sana eminim....İyi bayramlar.....

kızlarrrrrrrrr herkese iyi bayramlarrrrrrr sonunda kavuştuzz sizleree opuyorumnanaktan
kızlar yaa ben hala hastalanmadım testte yapmadım biraz gecikmeli oluyo yaa ondann korkuyorumm çıkmaz diyeeee ama açık eczane bulunca alıcam hemen test inşallahhh çıkarrr yaaaaa:CüvCüv:
bu arada hatçecimm hastalanmışın kuzum yaaaa geçmiş olsunnn allahım öbür aya nasip etsinn inaşşahhhh çift çizgi görmeyiii ayy inşallahh ayağını sürümedinn bende hastalnamam yaaa:a015:

iyi bayramlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr herkese kızlar bende daha adet olmadım 2 gün geçti sizce varmıdır bişi kasıklarımdada hafif agrılar var. Allah bilir tabikide pazartesi test yapmayı düşünüyorum

Herkese hayirli bayramlaaar.

Iki pozitif idrar testi ve kan testinden sonra hamile oldugumu ogrendim. Nasil sevindik anlatamam.Inanin bu mesajimi da gozlerim dolatrak yaziyorum. Cok mutluyuz. Canim bebisimiz iki haftalik diyebilirim.Hepinize selamlar.

Inanin gozleri, doldu
Büyük ihtimal vrdır canım ama sen en doğrusunu yapıp kan testi yaptırmıssın bize de mutlaka haber ver çok heyecanlı...Rabbim gönlüne göre versin çok sevın bugun inşallah!

Bu klavye bi degisik duzeltiyorum.

Iki pozitif idrar testi ve kan testinden sonra hamile oldugumu ogrendim. Nasil sevindik anlatamam.Inanin bu mesajimi da gozlerim dolarak yaziyorum. Cok mutluyuz. Canim bebisimiz iki haftalik diyebilirim.Hepinize selamlar.

offfffffffffffff kımseler yok cok sıkıcıııııııııııııııııı

kızlar yaa ayın 29nda hasta oldum ama normal hastalığım değildi yani ped bile koymadım öyle diyim size hastalanmadan 1 hafta önce falan korunmamıştık geçen günde 2 3 gün belim kasığım falan çok ağrıdı bide akıntı oldu (normalde hasta olduğumda belim ağrımaz ama) acaba hamile olabilirmiyim ya ben bidakii adetimi beklemeden test yapsam çıkarmı ki ilişkiden en erken kaç gün sonra belli oluyo idrar testinde bi yardım edin banadaa

slm kızlarrrr bi uğrayım dedim ama misafirlikteyiz bayram yapıyozzzDD sizinde tekrardan bayramınızı kutlarımmm hala hastalanmadım umutlumuyum neyimm bennn :ecrin_bebek: ya tuttuysaaaa

Selam kepelekleriiiiiiiiiiiiiiim, bayramınız müübarek olsun canlarım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

slm kızlarrrr bi uğrayım dedim ama misafirlikteyiz bayram yapıyozzzDD sizinde tekrardan bayramınızı kutlarımmm hala hastalanmadım umutlumuyum neyimm bennn :ecrin_bebek: ya tuttuysaaaa
inşallah canım hamilesindir..
Selam kepelekleriiiiiiiiiiiiiiim, bayramınız müübarek olsun canlarım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selam canım seninde bayramın mubarek olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…