N
nesrinnesrin
Ziyaretçi
h.b. canım evet gezdım geldım opuyorumnanaktan cıkıyorum artık canım ıyı gecelerŞeniz
tamm.iyi geceler byy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
h.b. canım evet gezdım geldım opuyorumnanaktan cıkıyorum artık canım ıyı gecelerŞeniz
inşallah canım hamilesindir..
selam canım seninde bayramın mubarek olsun..
Selam kızlar nasıl geçti bayram?
idilcim günaydın.bayram yorucu gecti. heryerim şisti ((
yine üzgünüm yine kalbim kırık.isyan etmek istemiyorum allahım sana sığınıyorum ne olur daha fazla bekletme ne olur bizide bu cennet kokusundan mahrum bırakma...
yine bulanalımara girdim ne yapacağımı bilemiyorum..
biraz önce bir arkadala görüşdüm 3. bebeğime hamileyken aynı anda hamile kaldık o doğurdu bir kızı oldu ve maşallah kızı kocaman olmuş tabi bende benimde bebeğim olmuş olsaydı böyle olacaktı dedim ve içimden üzüldüm ve duydumki ikinciye hamileymiş içim nasıl üzüldü anlatamam...
artık bende bebeğime kavuşmayı cok istiyorum..
kızlar yardım lütfen ben her ay 3 yada 4 ünde adet oluyordum buay gecikti arife günü idrarda gebelik testi yaptım negatif çıktı ogün 4 gün gecikme vardı dr a da gittim karından ultrasonla baktı hamile değilsin dedi ve gönderdi ama hamile olma ihtimalim varmı sizce adetimden 4 gün gecikmişken karından ultrasonda belli olurmuydu yada idrar testi 4 gün gecikme olduğu için yanlış çıkmış olabilirmi şuan bir hafta oldu hala adet olmadım eczaneler kapalı olduğu için testte alamdım ama karnımda sadece gaz hissi var vede yumurta akı kıvamında akıntım var sizce hamilemiyimdir ha birde unutmadan ben buay 3 4 tanede ilaç içmiştim üşüttüğüm için eğer hamileysem bir zarar görmüşmüdür bebişim
inşallah allah en kısa zamanda sanada sağlıklı bir bebek nasip eder
canım hamileysen zaten karından ultrasonla hamile olup olmadığın görünmez hatta vajianadan bile baksa görünmez yani dr. seni başından savmış gibi bişiy olmuş..
belki gec döllenmeden dolayı testte cıkmamış olabilir en garantisi kanda gebeliğe baktır en azından kesin sonuc alırsın..hakkında hayırlısı ne diyelim..
ilaçta içtiysen henüz bişey olmaz sen kafana takma...
kızlarr bende gördüm kırmızı kartııı poffff yaaaaamafoldumben
neyse artık bi dahaki aya kaldı .... bu arada tüpleri açan 3 tane bitki buldum lokman hekimden paylaşıyım sizlerle;belkim denersiniz
bodur mahmut sabah , şahdere öğlen , limon kokulu melisa gece yatmadan içilecek 100er gr alın 20 gün adetin ilk günü başlayın 1 er çaykaşığı çay gibi 4 dakika demleyin için aktara öğüttürün alırsanız emi kızlar şifa olur inşallaaaah