Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet hayatım inşallah geçensene baymlarda aklımda bile yoktuuu ohh diyodum piyadeyizzz gezerizz tozarızzz ama bu sene sanırım hep bebeğimi arayacğım çocuklarıylaa bebekleriyle gezen ailelere çok imrenicem mafoldumben bu kesin...Allahım biranda isteklerim nekdar çok değişti şimdi hamiş olsaydıma karnım burnumda geçirseydim bayramı nekdr güzel olurdu:gitme: neyse inşallah seninde dediğin gibi gamzelikızz seneye bayramda kucağımıda bebeğimizle gezeriz her gittiğimiz yerde haçlık verirler bebiişlerimizezemuszemus bizim burda birde yumurta koyarlar ne alaka bilmiyorum ama inşllah seneye 1 koli yumurta toplıcak bebişimkaydirigubbakcemile3
offf çok konuştum galiba birazda hüzünlüyüm ondan galibaaa bu ay hamile kalsaydım bayramın ilk günü verecektim herkese müjdeyii ama nasip olmadı Allahım nasip etsin hepimize inşallah:Saruboceq:

ALLAH COK BÜYÜK CANIM ZAMANINI BİLİYO MERAK ETME..boshayallersmile
yaa ilk bebeğim olmuş olsaydı 3 yaşında olacaktı şimdi ona bayramlık almış olacaktık onu öyle görmek bizi nasıl mutlu edecekti..kaydirigubbakcemile3
ama allahım nasip etmedi yiyecek ekmeği yokmuş demekki..,mafoldumben
bu arada benimde geldi kırmızılar oysaki bayramda cifte sevinc yaşamayı nasılda isterdim..:gitme::gitme:
olsun inşallah bu ay dr. gidince herşey daha farklı olucak hem senin için hem benim için..:Saruboceq::Saruboceq:
üzülme yarın bayram ne kadar bebiş görünce hamiş görünce içimiz parcalansada inşallah seneye bizde kavuşucaz meleklerimize..:Saruboceq:

canım benimmm demekki senin içinde bm içinde hayırlısı böyle belki Allah sana en hayırlı evladı verecekkk Allah sağlık versin herşey olur demiiiiibenneyaptımki
bol bol du edelim birbirmiiz iin hepimiz için başkasının duası daha çabuk kabul olurmuşşş
zatenn eşimede şuan çok sinirliim hiç yapmadığı bişeyi yaptı bana ailesinn yanında bağırdı ama ben bunu onun burnundan fitil fitil getirmemmialsanaalsanasmile
bayramı küs geçiricez umrumdadeğill:1closedeyes:
aamannn nyse boşverrr artık ota b........ kendimizi üzmicem:umursamaz:

ıyı aksamlar arkadaslar hepınıze sımdıden ıyı bayramlar aılenızle mutlu huzurlu ve saglıklı bır bayram geçırmenız dılegıyleeeeee

Ege bebegımızde dünyaya gelmıs Allah ım uzun ömürler versın ınsallah aılesıyel mutlu huzurlu saglıklı yasamayı nasıp etsın darısı basımıza

Suuuuuuu canım benım okudum çok geçmıs olsun tansıyonun düşmüş serum vermısler sanada Allah yardımcın olsun ınsallah tez zamanda geçer sıkıntıların çok zor çok ıyı anlıyorum sen kendıne çok dıkkat et öptüm

Yavyum canım benım ınsallah sorun yoktur gebelıgınde Allah ım korusun ıkınızıde çok dıkkat et kendıne hayırlısı ne ıse o olsun sızın için dualarım senınle Allah a emanet olun görüşürüz tatlım

tinkerball doğum yapmışsın canım tebrik ederim çok sevindimmm Allahım analı babalı büyütsün bebişini çooook sev bizim için

suuuuu sanada geçmiş olsun cnm şimdi dudyum valla kendine dikkat et

elifimmmm canım degerinin yükselmesi çok güzel . ayyy nasıl sevindim anlatamam. kat kat artsın degerin. bebişin bebişlerimizlermiz bizi bırakmasın. öpüyorum seni canım. iyi bayramlar...

ARKADAŞLAR HEPİNİZİN MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMIZINI KUTLUYORUM HEPINIZI COK ÖPÜYORUM Şeniz İYİ BAYRAMLARRa.s.a.s.:1hug:

kızlar ben çıkıyorum yolculuk vaktim geldi. anacıgımın yanına gidiyoz. öpüyrum hepinizi.

herkese hayırlı bayramlar...

bende kacıyorum artık haydı bakalım bayramın cokk güzel gecmesı dılegıyleee

valla bnm canım sıkıldı şimdi yaa geçmişi okudum şimdiii adımı eşimin adını ve soyadımızı açık açık yazmış kızlarrr e ben buraya ozaman adımla kaydolsaydım heryeii paylaşıyoruz burda ama dimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…