Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
SLM KISLAR...bayramınız şimdiden kutlu olsun...
temizslik tatlu derken öldüm bittim.
beklenmeyen regl tarihim 11 eylül
ne regl ne gebelik belirtisi var laelaelaelaelae

sabaha test yapıcam yinede
çifte bayram olurmu acaba???
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

dün bi rüya gördüm. kim yorumlayacak???
evde mutfakta kardeşimle birlikteyim. kardeşime gebelik testi sonuçlarını gösteriyorum.
tam üç tane test yapmışım. hepisi de pozitif:)
bi de eşim uyuyor diye gisli gisli konuşup, seviniyorum.

tabi rüyanın üstüne test yaptım ama negatif. beklenmeyen regle 2 kaldı.

ee artık hayra yoralım...
çünkü internetteki yorumlar hep olumsuz

kızlarr kaç gündür giremedim siteye temizlik alışveriş derken..
bayramınızı kutlamak istedim
hepinizin mübarek ramazan bayramı kutlu olsun sevdiklerinizle çok güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle
her günümüz bayram tadında mutlu huzurlu geçsin herşey gönlünüzce olsun allah tüm isteklerinizi kabul etsin
aminnnnnnnnnnnnnnn hepinizi gönülden öpüyorum hayırlı ve iyi bayramlar cümletennnn

offfffffffffffffffffffffff offmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ne diyeceğimi bilmiyorum çok çok çok üzüldüm yaaaa çokkkkmafoldumben

11 eylül gününse neden yarın yapıyorsun klava: gününü bekle canım çünkü gebeliğin cidden öle erken belirtisi falan yok ben 6 haftalık gebeyim daha yeni yeni başlıyor belirtiler

cnm adetmii oldun sen orayı görmemişim cnm üzülme demekten başka elden bişey gelmio cnm neolur üzülme herşeyin hayırlısı be güzelim kendine dikkat et

neyse kızlarrr bende kaçiyim artık yarın sabahın körü kalkıcaz,:1closedeyes:
herkese iyi bayramlarr
tüm güzellikler sizlerle olsun
hepinizi öpüyorum

kızlar çok teşekkür ederimmm..daha iyiyimm.ama tabi içten içe bi sonraki değerin ne çıkacağını düşünüyorumm..Rabbime sığındımmm...hayırlısı olsunn..inşallah bu bebek bize nasip olacaksada sağlıklı sıhhatli olsunnn...söyleyecek bişey yokk..

elifimmmm canım degerinin yükselmesi çok güzel . ayyy nasıl sevindim anlatamam. kat kat artsın degerin. bebişin bebişlerimizlermiz bizi bırakmasın. öpüyorum seni canım. iyi bayramlar...

inşallah öyledir canımm..inşallah öyle devam eder artışş..Rabbim yardımcımız olsunn..
iyi bayramlar bitanem...

sanada iyi bayramlar berenişkommm...
offfffffffffffffffffffffff offmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ne diyeceğimi bilmiyorum çok çok çok üzüldüm yaaaa çokkkkmafoldumben

evet canımm..bende çok üzüldümm..çok ağladımm.iki gündür kahrımı en çokta karasu çekti..Allah razı olsun ondann.sizlereede çok teşekkür ederimm..
Rabbim büyük..belki bizi böyle küçücük bi şekilde sınamıştır...
inşallah bundan sonrası yolunda gider..sağlıklı olur bebek...
herkese iyi bayramlarr
hepinizi öpüyorum

iyi bayramlar canımmm..

kızlar ben çıkıyorum yolculuk vaktim geldi. anacıgımın yanına gidiyoz. öpüyrum hepinizi.

herkese hayırlı bayramlar...
canım hayırlı yoluculuk..
seninde bayramın mubarek olsun...

bende kacıyorum artık haydı bakalım bayramın cokk güzel gecmesı dılegıyleee
seninde güzel gecsin canımm...herşey gönlünüzce olsun..
ablacım seninde bayramın mubarek olsun...
allahım inşallah seneye bebişlerimizle gecirmeyi nasip etsin..
bende seni öpüyorumm tekrardan iyi bayramlar..

cnm adetmii oldun sen orayı görmemişim cnm üzülme demekten başka elden bişey gelmio cnm neolur üzülme herşeyin hayırlısı be güzelim kendine dikkat et
evet canım dün akşam geldi tamda test yapacaktımki bir girdim lavoboya gelmiş neyseki test ziyan olmadı..
sağlık olsun rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inş..

herkese iyi bayramlarr
hepinizi öpüyorum

tamam canım iyi geceler..
bayramın mubarek olsun öpüyorum..

fatoşummm kuşumm nasılsın...
pıtırcık nasıllll....

canım iyiyiz sen nasılsınnnnn olumunekankayizsmile pıtırcık maşAllahhh bugun kontrolümüz vardı kanama alanımız çok küçülmüş yok gibbi hataa çok şükür Allahıma

canımmm iki güne nazaran biraz daha iyiymm.ama hala korkularım varr... eyvahedigeldismile
sen nasılsınn???

ben iyiyim şekercim de sende iyi ol azıcık hayatı akışına bırak

Bak dün karasu söledi onada söledim çok kızdım sana çünkü bebegin hala karnındayken sen bi dünya üzülüp agladın ona yazık değilmi
Ayrıca test yanlış olabilir makina arızalı olabilir dr yanlış görmüş olabilir ya herşey olabilir ki en kötüsünü düşünürsekte unutma ki rabbim kötü olanı vermez her zaman hayırlı evlat dile saglıgıyla gelsin de zaten aksiyse rabbim alsın belki çok gaddar görünüyorum ama
geçende söledim sana dualarını hep öle et ve inan Allahım hayırlı evlat nasip et sağlıkla gönder de

çıkmam lazım kızlar şimdi çok uykum geldi hepinizi kocaman öpüyorummmm iyi geceler mutlu bayramlarrr

canım iyiyiz sen nasılsınnnnn olumunekankayizsmile pıtırcık maşAllahhh bugun kontrolümüz vardı kanama alanımız çok küçülmüş yok gibbi hataa çok şükür Allahıma

ohh ohh herşeyin yolunda olmasına cok sevindim...olumunekankayizsmile
maşallah subanallah allah nazarlardan korusun..
allahım hepinizin bebişlerini sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin inş..:Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr;

Mübarek Ramazan Bayramınız kutlu olsun. Sevdiklerinizle nice bayramlar geçirirsiniz inşallah opuyorumnanaktan

Kızlar bu arada benim oğluşum oluyormuş gamyoncuiremsu Beni biliyorsunuz kız hastasıydım ama bu habere hiç üzülmedim, hatta çok mutluyum.İnşallah bekleyen herkes de en kısa zamanda bebeklerine sahip olur... :Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar
iyi bayramlar herkese
inş diğer bayrama sizlerinde göbüşünde bebiş olur
dualarımdasınızzzzzz

11 eylül gününse neden yarın yapıyorsun klava: gününü bekle canım çünkü gebeliğin cidden öle erken belirtisi falan yok ben 6 haftalık gebeyim daha yeni yeni başlıyor belirtiler

kısmaa yaaa:sm_cool:
erken döllenme olmuştur diye, bi umut...
çifte bayram olsun diye:)

yaptım testi:kedi:
beklendii gibi negatif .
artık günümün geçmesini beklicem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…