- 7 Mayıs 2010
- 2.078
- 578
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 hafta önce 220 çıkan değeri şu an 400 küsür çıkmış, yani iki günde çıkması gereken değere ancak 1 haftada çıkmış, ve doktor dış gebelik olabilir demiş :gitme: çok üzüldü yaa, kanaması falan da yok ama sancıları varmış, çok umutsuz arkidişim :sinifsinif: Allahım meleğini ona bağışlasın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
SLM KISLAR...bayramınız şimdiden kutlu olsun...
temizslik tatlu derken öldüm bittim.
beklenmeyen regl tarihim 11 eylül
ne regl ne gebelik belirtisi var laelaelaelaelae
sabaha test yapıcam yinede
çifte bayram olurmu acaba???
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ALLAH COK BÜYÜK CANIM ZAMANINI BİLİYO MERAK ETME..boshayallersmile
yaa ilk bebeğim olmuş olsaydı 3 yaşında olacaktı şimdi ona bayramlık almış olacaktık onu öyle görmek bizi nasıl mutlu edecekti..kaydirigubbakcemile3
ama allahım nasip etmedi yiyecek ekmeği yokmuş demekki..,mafoldumben
bu arada benimde geldi kırmızılar oysaki bayramda cifte sevinc yaşamayı nasılda isterdim..:gitme::gitme:
olsun inşallah bu ay dr. gidince herşey daha farklı olucak hem senin için hem benim için..:Saruboceq::Saruboceq:
üzülme yarın bayram ne kadar bebiş görünce hamiş görünce içimiz parcalansada inşallah seneye bizde kavuşucaz meleklerimize..:Saruboceq:
elifff canımmm nasılsınnnnnnnnn
okudummm yazdıklarını uzulmeee yuce rabbım buyuk bakk...gordun mu değerın yukselmış ve allahın ıznıyle ole yuksele yuksele devam edecekk hıç uzulmeee tmm mııı bol bol dua et :teselli:
Yavyum canım benım ınsallah sorun yoktur gebelıgınde Allah ım korusun ıkınızıde çok dıkkat et kendıne hayırlısı ne ıse o olsun sızın için dualarım senınle Allah a emanet olun görüşürüz tatlım
elifimmmm canım degerinin yükselmesi çok güzel . ayyy nasıl sevindim anlatamam. kat kat artsın degerin. bebişin bebişlerimizlermiz bizi bırakmasın. öpüyorum seni canım. iyi bayramlar...
kızlarr kaç gündür giremedim siteye temizlik alışveriş derken..
bayramınızı kutlamak istedim
hepinizin mübarek ramazan bayramı kutlu olsun sevdiklerinizle çok güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle
her günümüz bayram tadında mutlu huzurlu geçsin herşey gönlünüzce olsun allah tüm isteklerinizi kabul etsin
aminnnnnnnnnnnnnnn hepinizi gönülden öpüyorum hayırlı ve iyi bayramlar cümletennnn
offfffffffffffffffffffffff offmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ne diyeceğimi bilmiyorum çok çok çok üzüldüm yaaaa çokkkkmafoldumben
neyse kızlarrr bende kaçiyim artık yarın sabahın körü kalkıcaz,:1closedeyes:
herkese iyi bayramlarr
tüm güzellikler sizlerle olsun
hepinizi öpüyorum
canım hayırlı yoluculuk..kızlar ben çıkıyorum yolculuk vaktim geldi. anacıgımın yanına gidiyoz. öpüyrum hepinizi.
herkese hayırlı bayramlar...
seninde güzel gecsin canımm...herşey gönlünüzce olsun..bende kacıyorum artık haydı bakalım bayramın cokk güzel gecmesı dılegıyleee
ablacım seninde bayramın mubarek olsun...kızlarr kaç gündür giremedim siteye temizlik alışveriş derken..
bayramınızı kutlamak istedim
hepinizin mübarek ramazan bayramı kutlu olsun sevdiklerinizle çok güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle
her günümüz bayram tadında mutlu huzurlu geçsin herşey gönlünüzce olsun allah tüm isteklerinizi kabul etsin
aminnnnnnnnnnnnnnn hepinizi gönülden öpüyorum hayırlı ve iyi bayramlar cümletennnn
evet canım dün akşam geldi tamda test yapacaktımki bir girdim lavoboya gelmiş neyseki test ziyan olmadı..cnm adetmii oldun sen orayı görmemişim cnm üzülme demekten başka elden bişey gelmio cnm neolur üzülme herşeyin hayırlısı be güzelim kendine dikkat et
neyse kızlarrr bende kaçiyim artık yarın sabahın körü kalkıcaz,:1closedeyes:
herkese iyi bayramlarr
tüm güzellikler sizlerle olsun
hepinizi öpüyorum
yawyummmmm nasılsınızz
fatoşummm kuşumm nasılsın...
pıtırcık nasıllll....
canımmm iki güne nazaran biraz daha iyiymm.ama hala korkularım varr... eyvahedigeldismile
sen nasılsınn???
canım iyiyiz sen nasılsınnnnn olumunekankayizsmile pıtırcık maşAllahhh bugun kontrolümüz vardı kanama alanımız çok küçülmüş yok gibbi hataa çok şükür Allahıma
çıkmam lazım kızlar şimdi çok uykum geldi hepinizi kocaman öpüyorummmm iyi geceler mutlu bayramlarrr
11 eylül gününse neden yarın yapıyorsun klava: gününü bekle canım çünkü gebeliğin cidden öle erken belirtisi falan yok ben 6 haftalık gebeyim daha yeni yeni başlıyor belirtiler