- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
evet hayatım inşallah geçensene baymlarda aklımda bile yoktuuu ohh diyodum piyadeyizzz gezerizz tozarızzz ama bu sene sanırım hep bebeğimi arayacğım çocuklarıylaa bebekleriyle gezen ailelere çok imrenicem mafoldumben bu kesin...Allahım biranda isteklerim nekdar çok değişti şimdi hamiş olsaydıma karnım burnumda geçirseydim bayramı nekdr güzel olurdu:gitme: neyse inşallah seninde dediğin gibi gamzelikızz seneye bayramda kucağımıda bebeğimizle gezeriz her gittiğimiz yerde haçlık verirler bebiişlerimizezemuszemus bizim burda birde yumurta koyarlar ne alaka bilmiyorum ama inşllah seneye 1 koli yumurta toplıcak bebişimkaydirigubbakcemile3
offf çok konuştum galiba birazda hüzünlüyüm ondan galibaaa bu ay hamile kalsaydım bayramın ilk günü verecektim herkese müjdeyii ama nasip olmadı Allahım nasip etsin hepimize inşallah:Saruboceq:
offf çok konuştum galiba birazda hüzünlüyüm ondan galibaaa bu ay hamile kalsaydım bayramın ilk günü verecektim herkese müjdeyii ama nasip olmadı Allahım nasip etsin hepimize inşallah:Saruboceq: