Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başın sağolsun canım...çok dua ettim herşey yoluna girsin diye ama gel gör ki hayatta bunlar da var...malesef...herşey istediğimiz gibi olmuyo bazen...
Prensesimiz nasıl? sen nasılsın?
ben iyiyimcanım prensesimde ii çok şükür kiloalmasını bekliyorum inş en kısa zamanda alcamkucağıma şimdikızımın yanına gidiyoruminşgörüşürüz gene
ii bayramlar herkese
dualrınız için iidilekleriniz için herkese teşekkür ederim allah razı olsun
çok zor günler geçirdim geçiriyorumda ama duadan başka bişe gelmiyo elden
yeni hamişler var sanırım rabbim cümlesinin kucağına sağlıkla versin yavrularını.allaha emanet olun
kızlarrrrrrrrr herkese iyi bayramlarrrrrrr sonunda kavuştuzz sizleree opuyorumnanaktan
kızlar yaa ben hala hastalanmadım testte yapmadım biraz gecikmeli oluyo yaa ondann korkuyorumm çıkmaz diyeeee ama açık eczane bulunca alıcam hemen test inşallahhh çıkarrr yaaaaa:CüvCüv:
bu arada hatçecimm hastalanmışın kuzum yaaaa geçmiş olsunnn allahım öbür aya nasip etsinn inaşşahhhh çift çizgi görmeyiii ayy inşallahh ayağını sürümedinn bende hastalnamam yaaa:a015:
Büyük ihtimal vrdır canım ama sen en doğrusunu yapıp kan testi yaptırmıssın bize de mutlaka haber ver çok heyecanlı...Rabbim gönlüne göre versin çok sevın bugun inşallah!
Herkese hayirli bayramlaaar.
Iki pozitif idrar testi ve kan testinden sonra hamile oldugumu ogrendim. Nasil sevindik anlatamam.Inanin bu mesajimi da gozlerim dolatrak yaziyorum. Cok mutluyuz. Canim bebisimiz iki haftalik diyebilirim.Hepinize selamlar.
Inanin gozleri, doldu
inşallah canım hamilesindir..slm kızlarrrr bi uğrayım dedim ama misafirlikteyiz bayram yapıyozzzDD sizinde tekrardan bayramınızı kutlarımmm hala hastalanmadım umutlumuyum neyimm bennn :ecrin_bebek: ya tuttuysaaaa
Selam kepelekleriiiiiiiiiiiiiiim, bayramınız müübarek olsun canlarım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
slm.kimsecikler yokk yinee
ben burdayım kızz nesrınn
slm.hg cnm gezdin geldinnn:)