Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım şu mübarek günde dualarımız seninle
rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah
pazartesi güzel haberlerle gelirsin inş canımmmm

kızlar çok sağolunnn..
Allah razı olsun...
herkese iyi bayramlarrr....

KARAGUUL Rabbim kuzenine abır versin inşallaaahhh..
çok zor olsa gerekkk..ama neden yaptı temizlik falan..madem düşük tehlikesi vardıda((((((((((((((((

canım benim yaaa seni merak etmiştim şerodan duyunca( değerinin artış göstermesi iyi birşey Allahım inşallah sağlıklı bişekilde nasip etsin sana... moralini iyi tut kendine da dikkat et biliyorsun ilk 3 ay çok önemli..

Allahın rahmeti üzerine olsun. Sana gelen her iyilik Allahtandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekanın cennet yuvan huzurlu kalbin Allah ile dolu bayramın mübarek olsun.
iyi bayramlarr kızlarrrrrr.....öpüyorum hepiniziii...

canım benim, ben sana diyorum bak şuraya yazıyorum...alttan bakıldıpında çıkıyosa ne demek yaa, kese sanki? kese işteeeeeeeee!!! 4+5 te gittim ben kese dedi dr.um!!!

hiiiiç üzülme sıkıntı yapma...çok güzel sonuçlar alacaksın eminim pazartesi!!!

karaguuul, başınız saolsun. o kadar emek çek 9 ay karnında taşı, herşeyden sakın et sonra kaybet. çok acı ve üzücü allah sabır versin:Saruboceq:

yavyum, çok geçmiş olsun. senin SAT tarihin neydi arkadaşım?
sağol canım..29 temmuz..

inşallahh pembeemmm..
inşallahhhhhh.... olumunekankayizsmile

elifff canımmm nasılsınnnnnnnnn

okudummm yazdıklarını uzulmeee yuce rabbım buyuk bakk...gordun mu değerın yukselmış ve allahın ıznıyle ole yuksele yuksele devam edecekk hıç uzulmeee tmm mııı bol bol dua et :teselli:

karagüll bıtanemm allah kuzenıne sabırlar versınn allahım kımseye yaşatmasın boyle acılarr :Saruboceq:

bu arada ege bebeğimiz dunyaya gelmiş çok ama çok mutlu oldummmmm ınş. ana-oğul çok sahlıklı ve mutludurlarrrr

iyi akşamlarrr kızlarrrr cok yorucu birgündü..
siz nasılsınız bakalım neler yaptınız bugün....

amanııın yine kimseciklr yokk yaniii ben bile kyınvaldemgilden kaçtımohaoldumsmile
aşk olsun zaten bayramda görüşemicez nyse kızlarrr eğer gelemezseniiz
HEPİNİZİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN....yerimseniben

amanııın yine kimseciklr yokk yaniii ben bile kyınvaldemgilden kaçtımohaoldumsmile
aşk olsun zaten bayramda görüşemicez nyse kızlarrr eğer gelemezseniiz
HEPİNİZİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN....yerimseniben

selizcim cok sağol canım..bayanssulusmile
seninde bayramın mubarek olsun...opuyorumnanaktan
allahım seneye bebişlerimizle gecirmeyi nasip etsin inşallahhhhhhhh (AMİNNNNNNNNN):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…