Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
allahım kolaylık versin inş. en kısa zamanda herşeyy yoluna girer..:Saruboceq:
allahım bayrmada kat kat gülmeyi nasip etsin..bayram önü onu ağlatmasın inş..:Saruboceq:
inşallah yarın değerlerin arttığını görürlerin..

ah canım ya ben de çok ümitliydim senden
ama kırmızılar gelmiş çok üzüldüm
sıkma canını olur mu balım inş daha fazla bekletmeden
önümüzdeki aylarda gelir meleğin :teselli::

sorma sucum yaa ben de cok umutluydum ama nasip değilmiş...boshayallersmile
bu ay memlekete gidiyorum ymurtlama dönemine denk geliyo yani bu ay hiç umut yok..:sinifsinif:
eğer memlekete gidersem belge alamam için kurslara katılmam grecek o kurslarda iki ay sürüyo yani toplamda 3 ay umut yok gibi benden..arada kacarsam belki bir kereyle tuttururuz...

hoşbulduk canım
ay sorma neler çektim serum verildi tansiyonum düştü
hiçbişe yiyemez içemez oldum (
ama iki gündür daha iyiym canım yine bulantı ve kusma
var ama sanki azalıyo gibi :)

ahh kuşumm kıyamammmm ben sana..:1hug:
serumlarda yemişş ee o kadar bünye zayıf düşünce ister istemez seruma ihtiyac duyuluyo..yerimseniben
inşalah daha fazla sürmezde sen rahatlarsın..boshayallersmile

haticem hayırlısı ne zamansa o zaman gelir işallah bebişin canım. bir kerede tutar canım kısmetse..

ahh kuşumm kıyamammmm ben sana..:1hug:
serumlarda yemişş ee o kadar bünye zayıf düşünce ister istemez seruma ihtiyac duyuluyo..yerimseniben
inşalah daha fazla sürmezde sen rahatlarsın..boshayallersmile

evet canım valla artık dayanamadım açlığa
tansiyon düştü kalkamadım ayağa çok fenaydı ya
neyseki şimdi daha iyiyim..
çok sağol canım :1hug:

şerocum eğer dr. gidersem ben actırıcam sağ tüpü yoksa böyle sola yumurtlamayı beklersem olmucak bu iş..
tüb bebek düşünüyoruz ama dr. önce tüpleri acıp bitkac ay normal yolla deniyomuş olmassa tübbebek yapıyomuş...
pazaretsi kısmetse ön görüşme için gidicez ama aklım cok karışık ne olucak ne yapıcak acaba diye...

haticem hayırlısı ne zamansa o zaman gelir işallah bebişin canım. bir kerede tutar canım kısmetse..

evet canım ya hayırlısı ne zamansa o zaman..yerimseniben
allah zamanını biliyo...boshayallersmile
inşallah en kısa zamnada bir kerede olur..:Saruboceq:

sekerlerım ben cıkıyorum ütüm var bıraz onları halladeyım bızde bu geceden kayınvalıdemlere gıdıyoruz gorusuruz sanırım yıne gelırım son kez bayramlasırız Şeniz öpüyorum sizi sımdılık hoscakalın

evet canım ya hayırlısı ne zamansa o zaman..yerimseniben
allah zamanını biliyo...boshayallersmile
inşallah en kısa zamnada bir kerede olur..:Saruboceq:

ayy canım sen hiç ümidini kaybetme gelicek bebişin. annesini bekletmicek . sen görüş doktorunla belki acar belkide tüp bebk der . eşinle karar verirsiniz..dualarım senle cnmm

güle güle canım kolay gelsinn...

hızlar bende yerleri sileyim tozları alayım. öpüyorum sizi gelirim bşrazdannn

hımm anladım canım..olsun sen üzülme
zaten olacağı varsa 1 kereyle de olur..
hayırlısı olsun canımcım olumunekankayizsmile

Ya ben kararsızım yaa o konuda bilmiyorumkismile bi de doktorum bana öyle bi seçenekten hiç bahsetmedi nedense gerek görmüyo galiba bilmiyorumkismile bu ay yine soldan yumurtlamışım zaten bi tehlike yok gibi görünüyo şimdilik bilmiyorumkismile bi de doktorum bana sizin tüp bebeklik bi durumunuz yok, biraz kafanı rahatlatsan normal yolla bile olacak bu iş, hiç olmazsa aşılamayla olacak diyo bakalım bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…