Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ya kuzenim bebeğini kaybetti çok kötü ya:gitme:
Çok üzüldüm canım yaa :gitme: Allah kuzenine sabırlar versin, tez zamanda tekrar hamile kalır ve bu kez sağlıkla kucağına alır inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ayy canım çok üzüldüm gercekten . allah sabırlar versin.
canım benim dr. birkac ay böyle deniyelim olmassa tekrar rahim filmi ceker tüpü acarız sonrada aşılama yaparız demişti ama bizim tayin cıkınca herşey kaldı...mafoldumbenYa ben kararsızım yaa o konuda bilmiyorumkismile bi de doktorum bana öyle bi seçenekten hiç bahsetmedi nedense gerek görmüyo galiba bilmiyorumkismile bu ay yine soldan yumurtlamışım zaten bi tehlike yok gibi görünüyo şimdilik bilmiyorumkismile bi de doktorum bana sizin tüp bebeklik bi durumunuz yok, biraz kafanı rahatlatsan normal yolla bile olacak bu iş, hiç olmazsa aşılamayla olacak diyo bakalım bilmiyorumkismile
slm kızlar nasılsınızz
selamm hoşgeldinn..
biz iyiyiz sağol sen nasılsın...
Gamzelikız cnm hamişmisin?
ahh nerde canım...
mücadele ediyorum hamile kalmak için..
sen yenisin galiba..biraz kendinden bahsetsene kac yıllık evlisin hamilemisin..
inş cnm tez zamanda mevlam hangi evde isteniyorsa versin.benim 5 ayım bitdi evleneli hamişlik ise nirdee:)
aminn canım inş..
senin 5 ay bitmiş benim 4 yış bitti 5 yıla girdim...gerci daha önce 3 kez hamiş kaldım olmadı ama şimdide 18 aydır korunmuyorum olmuyor..allah biliyo zamanını..
allahım inş. sanada en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım..
evet canım biraz zaman gerekiyo....boshayallersmileamimn cnm inşş.bir tek ilacımız her şey için zaman zaman.benim hamişlik için engelim var gamzelikızz şu an allahın izniylen onuda aşacamm..
slm kızlar opuyorumnanaktan
evet canım biraz zaman gerekiyo....boshayallersmile
senin hamişlik engelin neki canım.zemuszemus.amaşılmıcak engeller yoktur..yerimseniben
selam canım hoşgeldinn..görüştünmü kuzeninle nasılmış..
1 hafta önce 220 çıkan değeri şu an 400 küsür çıkmış, yani iki günde çıkması gereken değere ancak 1 haftada çıkmış, ve doktor dış gebelik olabilir demiş :gitme: çok üzüldü yaa, kanaması falan da yok ama sancıları varmış, çok umutsuz arkidişim :sinifsinif: Allahım meleğini ona bağışlasın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ayyy deme yaaa yawyummuydu elıf ???:gitme::gitme: ayy ınsallah degıldır dış gebelıkkmafoldumben
selam canım. ayy efife çok üzüldüm işallah dıs gebelik degildir. allah bebişini ona bagıslasınn.
Kızlar biz şimdi yola çıkıyoruz.Ben yarın gelemem o yüzden şimdiden hepinizin bayramını en içten dilek ve dualarımla kutluyorm.Rabbim güzel bir bayram geçirmeyi nasip etsin hepimize inşallah...
Elif arkadaşıma da çok üzüldüm dilerim öyle birsey yoktur ve değerleri artar...Dualarım onunla...
Allah'a emanet olun canlar.Sizleri seviyorum...
ayy canım benim yaaaa neden bu kadar düşük cıkmışkii yaa..
halbuki ne kadarda cok sevinmiştikk..allahım yardımcısı olsun inşallah herşey yoluna girer...cok üzüldüm yaaaaaa:gitme::gitme:
Tatlım elifin değeri çok az artmış yaa, olması gerekenden çok düşük, 1 haftada ancak 220den 400 küsürlere gelebilmiş, doktor dış gebelik olabilir, biraz daha beklemek gerek demiş,yarın yine kan verecek, artıyo mu azalıyo mu görecek ama hiç umudu yok, çok morali bozuldu :gitme:
canım benim yaa çok üzüldüm ama inşalahh
bir sorun yokturr inşalah değeri kat kat artar
Allah yardımcısı olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Sealm kızlarrr...
dualarınız için hepinize tek tek teşekkür ederimmm...
iki gündür moralim yerlerde...
dün sabah keseyi görme umuduyla hastaneye gittik eşimlee..
belli belirsiz 3 mm lik bişey var dedii.sanıyorum bu dedi dr.
neyse olabilir daha görünmeyebilir dedim..beta istedi...
soonuçları bi aldımki 415 ..akannehir akannehir akannehir
ben şok oldumm....
kayınvalidemle onun tanıdığı dr.a gittik..
dr.a bi hafta önceki değeride söyledimm..
hmm çok az artmış ozaman dış gebelik söz konusu olabilir dedi..tabi bennn....
şok...
sonra tekrar akşam özeldeki dr.bidaha ultrason istedi..ayrıntılı bakıldı..
oda dedi 3 mm lik bişey var ne olduğunu bilemeyiz dedi..
tamam dedim ben tabii..hemen bunalıma girdim.dış gebelik...
akşam annemlere ablamlara söyledimm..herkes üzüldü tabi..
sabah uyandım bi sancı girdi..aman allahım..iki büklüm oldumm.
apar topar acile gittik..dr.bi daha alttan ultrasonla baktı...
yine aynı kesecikk.ne olduğuunu bilemeyizz.derken bi daha kan verdimm..
dün 415 bugün 750 çıkınca bu artış iyiyye işaret dedi..
biraz moralim düzeldi.hastanede kusmuştum bide ben..oda iyiye işaret gebelik belirtileri bunlar dedi...
ne olduğu pazartesi belli olacak işteee.Rabbbim sağlıklı sıhhatli nasip etsinnn...
söyliyecek başka bişey yokkk...
her zaman söylediğim gibi... boshayallersmile
anladım canım..hoşbuldum canım.hayır görüşemedim ablasını aradım çok kötüymüş konuşamıcak dedi.allah sabır versin ne diyim.o kadar çok ağladım ki başım çatlıcak gibi ağrıyo ya :sinifsinif:
Sealm kızlarrr...
dualarınız için hepinize tek tek teşekkür ederimmm...
iki gündür moralim yerlerde...
dün sabah keseyi görme umuduyla hastaneye gittik eşimlee..
belli belirsiz 3 mm lik bişey var dedii.sanıyorum bu dedi dr.
neyse olabilir daha görünmeyebilir dedim..beta istedi...
soonuçları bi aldımki 415 ..akannehir akannehir akannehir
ben şok oldumm....
kayınvalidemle onun tanıdığı dr.a gittik..
dr.a bi hafta önceki değeride söyledimm..
hmm çok az artmış ozaman dış gebelik söz konusu olabilir dedi..tabi bennn....
şok...
sonra tekrar akşam özeldeki dr.bidaha ultrason istedi..ayrıntılı bakıldı..
oda dedi 3 mm lik bişey var ne olduğunu bilemeyiz dedi..
tamam dedim ben tabii..hemen bunalıma girdim.dış gebelik...
akşam annemlere ablamlara söyledimm..herkes üzüldü tabi..
sabah uyandım bi sancı girdi..aman allahım..iki büklüm oldumm.
apar topar acile gittik..dr.bi daha alttan ultrasonla baktı...
yine aynı kesecikk.ne olduğuunu bilemeyizz.derken bi daha kan verdimm..
dün 415 bugün 750 çıkınca bu artış iyiyye işaret dedi..
biraz moralim düzeldi.hastanede kusmuştum bide ben..oda iyiye işaret gebelik belirtileri bunlar dedi...
ne olduğu pazartesi belli olacak işteee.Rabbbim sağlıklı sıhhatli nasip etsinnn...
söyliyecek başka bişey yokkk...
her zaman söylediğim gibi... boshayallersmile