Birlikte olmak istiyorum ama...

Yalnız bir dediğinizle diğeri tutmuyor. İlk yazdığınızda herkes yadırgıyor v.s Oysa bu kadar kötü mü, ikinci sınıf vatandaj olmak zorunda mı tazrzında yazmışsınız. Fakat bu yorumunuzda, herkes yaşıyor zevk için diyorsunuz.

Hangisi ?
...............................
Çoğunluğa göre mi yaşamak lazım yoksa insanın kendi prensipleri kurallarına göre mi ? Kişiliği oturmuş kimse çevresinin etkisinde kalmaz.

bu yanlış yada doğru birşey diyemem insanın kendi seçimidir.
ama yaşın henüz 20 olduğu için ilerde pişman olma ihtimalin çok yüksek

Öncelikle konunuzu okuduğumda acabalarınız olduğunu farkettim.
Bu sebepten hazır olmadığınızı görüyorum.
Hayat sizin hayatınız, erkek arkadaşınız da bu durumu çok güzel bir şekilde ifade etmiş.
Siz bu durumu her türlü sonuçlarına katlanacak, birgün ayrıldığınızda bu sebepten pişman olmayacak duruma gelirseniz ancak yaşayın diyebilirim.
Şuan ne biyolojik olarak ne de ruhen hazır olmadığının mesajını vermişsiniz, o sebeple zamana bırakın bu mevzuyu.

daha neler okuyacağım şu kk da ben!!adamdan talep gördümde kızdan adama teklif mahiyetinde konu açanı tartışanıda kk sayesinde gördüm..hayırlı olsun..

20 yaşındasın 12 yaş büyük birine aşıksın evlenecek yaşta değilsin evlilik sorumluluğunda değilsin bunun sorumluluğunu nasıl alacaksın..erkek arkadaşının dediği gibi;oturmak gezmek müzik dinlemek hatta öpüşmek yetmio mu anlamıorum yaaA?

canım daha 20 yaşında olduğunu söylemişsin bu
önünde çok uzun bir zaman var ve şu anda aklında şüpheler var o yüzden kendine zaman vermelisin
toplum yüzünden bazı şeyleri yaşıyamıyoruz demişsin ama taktir edersinki her ne kadar eleştirsekte bu toplum içnde bizlerde varız ve huzurlu yaşamak içinde bazı geleneklere saygı duymalıyız
madem açtın bu konuyu buraya ve sordun bizlere o zaman söylediklerimize kulak ver derim ben
burada birçok kişi senden yaşça büyük ve emin ol kimse senin zarar görmenden zevk almaz
zamana bırak ki daha sora pişman olma

Aslına bakarsan insanların yargıladıkları şey bekaret değil. Bekaretin evlenmeden önce başkasına verilmesi. Evlenmeden önce bekaretini vermeden bir çok erkekle birlikte olmuş ama sırf bakire olduğu için ona "temiz kız saf kız" olarak bakılan... Evlenmeden önce bekaretini sadece sevdiği adama veren, başka bir erkekle birlikte olmayan ama sırf bekaretini verdiği için ona "kötü kız" gözüyle bakılan toplumda bu açtığın konu da malesef ters tepkilerle karşılaşabilirsin. Çünkü dinen evli olmadığın kişiyle yaşayacağın tüm cinsel birliktelik haramdır. Her şeyi yaşayıp bakire kalsaydın da bu değişmeyecekti. İnsanlar bu yüzden malesef ki karşısındaki kişinin seçimine saygı duymadan onu yadırgayabiliyor.

Ha ben bu kadar konuştum sana ne söyleyeceğim dersen benim de pek bir farkım kalmayacak ama madem erkek arkadaşın sorun yapmıyor, ısrar etmiyor, ilişkiniz de ciddiyse evlenene kadar uslu durabilirsin Tam anlamıyla cinsel ilişkiye girmeden de mutlu olunabilir. Ama tercih elbette senindir. Hayat senin, kimsenin seni yadırgamaya hakkı yok Ben bekaretimi eşime sakladım, zaten eşimle 6 yıl flört ettik, bu 6 yılda elbet bir şeyler yaşandı, bekaretimi de ona vereceğim diye kendimi şartladığım halde evlenince vajinismus olduğumu öğrendim, 1 yıl sonra ancak senin değiminle tam kadın - erkek ilişkisi oldu. Ama öncesinde de bizim için büyük bir problem değildi. Birlikte mutluyduk, eksik değildik. Yaşayacaklarımızın ertelenmesi bizi eksik yapmadı

Benim yakın çevrem önemsiyor. Ama duyduklarımı da aklım almıyor. Çok farklı düşünen kızlar da varmış diyorum. Yazdıktan sonra fark ettim sizin gibi anlayabilecek biri çıkabileceğini bunu kusura bakmayın tam açıklayamadım sanırım orada.

Yetiyor aslında. Derdim hemen şu an olması da değil. Ama erkenden evlenmek de istemiyorum. Belki 30larımı bulurum diyorum. Bir gün belki bir kaç ay belki birkaç yıl sonra yaşanmalı bilemiyorum tabi bunu...

sevgilin olgun oldugunu göstermiş. düsünce yapısından seni gercekten sevdigine kanaat getirdim

hissettigin duygulara gelince normal saglıklı ilişkide bireyler birbirlerini arzularlar ama nefsine hakim olmak var. zamanı gelince en güzel sekilde yasanması var bunun

Öncelikle, arkasında duramayacağın bir şey yapma..Erkek sorumluluğunu alsın deyip işin içinden çıkılamaz..

"bunu yapsam bile tam anlamıyla bir şeyler hissetmeyebileceğimi kendimi o şekilde kabul edip etmeyeceğimden emin olmadığını söyledi. Üzülürsün, böyle çok güzelsin ve ben seninle olmaktan, sarılmaktan, öpüşmekten, kıskanmaktan, konuşmaktan, müzik dinlemekten mutluyum dedi."

Sevgilin doğru söylemiş ve seninle mutlu..Bence hiiiç heyecan arama..Sonuç ilişkinizde dönülmez sorunlara da neden olabilir...

Nişanlanıp ilişkiye giren sonra da ayrılan çiftler var..

Karşındaki insan senin masumiyetinden hoşlanıyor,bu şekilde mutlu, bozmayın derim..

estağfurullah tabii ki de eksik değilsiniz. eksiğiz demiyorum zaten ama ilk sayfadaki yazıya bir şeyler ekledim. evlilik konusu bir karışıklık kafamda benim. tabi ki istiyorum hayalim ama erken mi bilemiyorum. ayrıca çok geçmiş olsun sevindim sorunları halletmenize. ben de onu anlamıyorum ya zaten sadece zarı olan kızlar el üstünde tutulsun ama her şeyi yaşasın sevdiğiyle yapan aşağılansın? çok tuhaf... çok dindar birisi değilimdir yanlış anlamazsanız o yönden sıkıntım yok, erkek arkadaşım da gerek görmüyor böyle bir şey yaşamaya zaten dediğiniz gibi, ben de çok görmüyorum aslında ama kafamı kurcalıyor bir kaç gündür...

Çok haklısınız aslında bende durulmasını bu masumiyete bağlamıştım hep... Masum olmak bekaretle mi cinsellikle mi ilişkilidir sadece bilemiyorum ya gerçi...

arkadasım yasamak istiyorsan .pişmanlık duymayacaksan yaşa ama buraya konu actıgına göre sende net karar vermiş degılsın sanırım ama yine söylüyorum yaşın itibariyle şimdi düşündüklerini ilerde benimsemeyebilirsin ve buda mutsuz edebılır senı

Son düzenleme:
bazı kızlar kocasına bakire olarak gidiyor da ne oluyor??
yemediği halt kalmıyor
yeter ki, tek zarar görmeyen yer zar olsun
mantığındalar.

bence sende emin degilsin daha o yuzden bunları dusunmek yerine zamana bırak bir takım seyleri cunku tereddutte kaldıgın konuda bir atak yaparsan ilerde kendi icinde sıkıntısını cekersin evlilik oncesi ilişki tü kaka degil benim icin insanların ahlakı sevdigi insanla birlikte olmasından cok daha farklı seylerle ölçülür ama bunun icinde hazır olmak gerekir hazır oldugunu dusundugun zaman sonrasınıda dusunmezsin

Son düzenleme:

O insanları boş ver senin duruşun nasıl olacak bu önemli arkasında durabilecekmisin ailen duysa kaldırabilecekmi ?

O dediklerinin çoğu evleneceği adamı nasıl keklerim diye binbir cinlik düşünüyor yada diktirip hayat arkadaşını kandırıyor.

Sen arkasında durabiliyorsan yaşa ama o bahsettiklerin var ya bir başlayıp duramayanlar onlara dönüşme ihtimalinde var zevkine aldanıp nasılsa kız değilim diye yok hayat benim diyorsan yaşa bu konuyu bile açman işte o zaman saçma.

Ve yaşı olgun şu bu görme erkek arkadaşını seni tehdit edebilir arkadaşlarına anlatır onlar tehdit edebilir aman ailem duymasın diye koşa koşa gidenlerde var çünki hiç ummadığın bir durumlada kalabilirsin.

Ben yaşadım tek pişmanlığım dini açıcadan günaha girmem. Keşke yaşamasaydım ama ne olurdu sevdiğim adama aileler ile tanışma aşamasına geldiğinde ayrılmazdık çok daha sonra karşıma çıkan adama bak brm kız değilim dediğimde o adam ben yapamam diye bir daha irtibatı kesmezdi.

Burada neler okuyoruz hayat seni karar senin...

haklısınız, emin değilim ve nasıl karar verebilirim bilmiyorum...

bazı kızlar kocasına bakire olarak gidiyor da ne oluyor??
yemediği halt kalmıyor
yeter ki, tek zarar görmeyen yer zar olsun
mantığındalar.

çok var öyle arkadaşım ama asıl üzücü olan bir arkadaşım bana ne söyledi biliyor musunuz? bir gün birisiyle evlensem de kocamı aldatır yine o eski sevgilimle birlikte olurum, çok içimde kaldı, yapamadım dedi. ben şok oldum bu laf karşısında. o da yaşayamıyor, kendince haklı ama sadakatsizliğin kılıfı olmaz.

öyle ise bu durumda verilecek en dogru karar zamana bırakmak ,en dogrusu hem düşüncelerin oturur

hassas bir konu. elbette hayat senin hayatın, beden senin bedenin. ama yaşın çok genç. ileride pişman olacağın bir şeyi yapma bir anlık arzuların uğruna. çünkü okuduğumdan anladığım kadarıyla sen hazır değilsin, endişelerin var. iyi düşün. ben o özel anı ancak eşimle yaşamak isterim, bu benim inancım.

Olursa ki ben diktirme, başkasını kandırma gibi bir şey düşünmüyorum. Yaşadığınız şeylerin başıma gelebileceğini çok düşünüyorum. Ama merak ediyorum mutlu musunuz ya da hiç pişman hissettiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…