Madem onun öyle bir talebi olmadı neden açtınız konuyu ? Madem talebi yoktu neden kızdı ki size ?
Çevrenizin yargıları değil sizin yargılarınızdır önemli olan.
sana en doğru gelen neyse onu yap. toplumu bırak. mutsuz olduğunda toplum olmuyor senin yanında. elalem ne der düşüncesi de bir yere kadar. elalem ne der diye mayoyla yolda yürümeyiz, normaldir bu. elalem ne der diye yolda bağıra çağıra şarkı söylemeyiz. bunlar genel davranış kurallarıdır. ama sevgili, ilişki, beden senin. zannetme ki kimse yapmıyor. bakma sen bizim ülkemizde üstü kapalı, tabu halinde. xxxxx şehrinde, ülkedeki en fazla alkol tüketimi var mesela, ama ismini duysan, inanmazsın. çünkü muhafazakar bir şehir imajı yaratıyorlar, insanlar gizli kapaklı yapıyor.
önemli olan bu ilişki ilerde bitse de bitmese de, senin pişman olup olmayacağın.
Kaç yaşındasın öncelikle onu merak ettim.Sorunun cevabına gelince benim görüşüm flört döneminde birliktelik olmadanda olur.Sarılırsın, öpüşürsün bence bunlar yeter.Tabi insan aşık olduğu erkekle birşeyler yaşamak ister ama bence olması gerektiği zamanda yaşansa mükemmel olur.Biz eşimle 6,5 sene flört ettik ama hep sabrettik çünkü evlendiğimizde ilk gecemiz özel olsun istedik.Hem şöylede birşey var gelin ata binmiş ya nasip demiş bugün çok aşık olduğun adamın yarın başka bir yüzünü görüp pişman olursun neme lazım, dünyanın bin türlü hali var.Hem sevgilin sana çok güzel izah etmiş, yaşının küçük oluşunu, bu yükü taşıyamayacağını.Bence hiç kafanı karıştırma.
Amalarınızdan kurtulduğunuz zaman açmalıydınız konuyu sevgilinize
"Takdir ediyorum bu tavrını ama benim aklımda hala bu fikir. Gerçek bir kadın-erkek ilişkisi için olmalı mıdır bu?"
gerçek bir kadın-erkek ilişkisinden anladığnız eğer sadece cinsellikse evet olmalı..
ama bir hayatı paylaşmak,birlikte müzik dinlemek,sinemaya gitmek vb...şeylerse hayır olmamalı..
herşey vakti gelince güzel bence..bilinçsiz cinsellik sonrası neler yaşandığnı çok görüyoruz,duyuyoruz..
sevmek demek kendini her anlamda ona bırakmak demek değil ki..bazen sevgi,içinde beklemeyi de sabırlı olmayı da barındırır..
ve erkek arkadaşınızı gerçekten takdir ettim ben..umarım çok mutlu olursunuz...
Birde birçok erkekte sahip olana kadar kıymet verme durumu var.Elde ettikten sonra bir anda değişiyorlar.Evliliklerde bile öyle olmuyor mu çoğu zaman.Bırak hep seni elde etmek, elinde tutmak için uğraşsın.Çantada keklik olursan gözünde zamanla değerin azalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?