olay bekaret zar değil namus ve genişlik burada.afedersin geneleve gitsen oradaki kadınlarda sana bekaretin ne kadar saçma gereksiz olduğundan bahsedeceklerdir.
Ama kalkıpta şimdi sen hayatında 100354 kızla beraber olmuş bilmem kaç kişinin canını yakmış biriyle beraber olmak istermisin miden kaldırırmı?? Bence insan olanın kaldırmaz :) olay bundan ibaret yani..Yoksa herkes için aynı yani önemsiz bir zamazingo dediğin gibi zar kısmı...
olay bekaret zar değil namus ve genişlik burada.afedersin geneleve gitsen oradaki kadınlarda sana bekaretin ne kadar saçma gereksiz olduğundan bahsedeceklerdir.
Ama kalkıpta şimdi sen hayatında 100354 kızla beraber olmuş bilmem kaç kişinin canını yakmış biriyle beraber olmak istermisin miden kaldırırmı?? Bence insan olanın kaldırmaz :) olay bundan ibaret yani..Yoksa herkes için aynı yani önemsiz bir zamazingo dediğin gibi zar kısmı...
Valla şu konudaki yorumları okudukça kelimelerin bilinçaltını fark ediyorum.
"Bozmak" mesela. Ne fena. Sanki önceden sağlam dört dörtlükmüş, sonra arıza çıkartacak duruma gelmiş gibi. Makine miyiz, eşya mıyız biz? Garantimiz de var mı mesela en az iki yıl? Ziyadesiyle iğrenç
"Kaybetmek (bekaret için)" Çok değerli bir varlığı elinden uçup gitmiş gibi. Bulana hayatımızı adayalım. Nerede unuttuysak oraya zincirleyelim kendimizi. Ziyadesiyle abartılı.
"İlk olmayı hak etmek" Favorim bu. Sanki bekaret ödülmüş de en iyi performans sağlayanın boynuna takılırmış gibi. Adamlara, sıraya girin sınav yapacağım, diyelim oldu olacak. Ziyadesiyle aşağılayıcı.
Böyle zihniyetlerle aynı atmosferde nefes almaktan son derece rahatsızım.
yahu siz benim ne olduğumu kim olduğumu bilmiyorsunuzki bende kafatasçı zihniyete karşıyım bende erkek arkadaşımla beraber oldum ilk erkek arkadaşım ilk sevgilim 6 senedir beraberdik ve en sonunda zorla ben istedim diyebilirim.Ne olursa olsun artık onla olmayacaksa hiç olmasın dedim sonuçlarınıda düşündüm tek korktuğum hamile kalmaktı oda olmadı ama çok mutluyum şuan istersek evlenmeyelim ben en sevdiğim insanla beraber oldum ya gerisi önemli değil.
Benim nefret ettiğim hertürlü b.ku yeyip ben zara önem vermiyorum yaaaaa gibi kelimelerle kendini savunanlardır :)
Yoksa herkes sevdiği ile beraber olsun tabiki ama işte birde bunun öbür yüzü var bunu yapıp pişman olanlar.Yapmadan önce düşünecek zamanın yokmuydu be kadın derler adama.çok uzak değil açın forumun zar diktirme başlığını okuyun hepsi beni kandırdı beni alacaktı bana söz vermişti hikayeleri ile dolu.
yahu siz benim ne olduğumu kim olduğumu bilmiyorsunuzki bende kafatasçı zihniyete karşıyım bende erkek arkadaşımla beraber oldum ilk erkek arkadaşım ilk sevgilim 6 senedir beraberdik ve en sonunda zorla ben istedim diyebilirim.Ne olursa olsun artık onla olmayacaksa hiç olmasın dedim sonuçlarınıda düşündüm tek korktuğum hamile kalmaktı oda olmadı ama çok mutluyum şuan istersek evlenmeyelim ben en sevdiğim insanla beraber oldum ya gerisi önemli değil.
eBenim nefretttiğim hertürlü b.ku yeyip ben zara önem vermiyorum yaaaaa gibi kelimelerle kendini savunanlardır :)
Yoksa herkes sevdiği ile beraber olsun tabiki ama işte birde bunun öbür yüzü var bunu yapıp pişman olanlar.Yapmadan önce düşünecek zamanın yokmuydu be kadın derler adama.çok uzak değil açın forumun zar diktirme başlığını okuyun hepsi beni kandırdı beni alacaktı bana söz vermişti hikayeleri ile dolu.
Valla şu konudaki yorumları okudukça kelimelerin bilinçaltını fark ediyorum.
"Bozmak" mesela. Ne fena. Sanki önceden sağlam dört dörtlükmüş, sonra arıza çıkartacak duruma gelmiş gibi. Makine miyiz, eşya mıyız biz? Garantimiz de var mı mesela en az iki yıl? Ziyadesiyle iğrenç
"Kaybetmek (bekaret için)" Çok değerli bir varlığı elinden uçup gitmiş gibi. Bulana hayatımızı adayalım. Nerede unuttuysak oraya zincirleyelim kendimizi. Ziyadesiyle abartılı.
"İlk olmayı hak etmek" Favorim bu. Sanki bekaret ödülmüş de en iyi performans sağlayanın boynuna takılırmış gibi. Adamlara, sıraya girin sınav yapacağım, diyelim oldu olacak. Ziyadesiyle aşağılayıcı.
Benim nefret ettiğim hertürlü b.ku yeyip ben zara önem vermiyorum yaaaaa gibi kelimelerle kendini savunanlardır :)
Bence sen ''bu adam benim ilk erkeğim olmayı hak ediyor,sonradan gitse bile pişman
olmayacagıma eminim ''dersen yapmalısın.Bu senın kişisel tercihin.Bekaretin evlenceğin
insan için önemli olmayabilir (ilerde).Gerçekten bakıre kalmak için neler yapan insanlar
var.Bunları yapmaktansa gercek bır ılıskı yasayabılırsın.Zaten senınle evlenecek ınsan
Bakıre degılsın dıye evlenmeyecekse hıc olmasın daha iyi.Ama cok iyi düşün ve sen karar
ver.Benım bır arkadasım vardı cok femınısstı ve hıcbır erkegın bekaretımı alma hakkı oldugunu
dusunmuyorum deyıp 21.dogum gununde kendı kendını bozmustu:)
Benim nefret ettiğim hertürlü b.ku yeyip ben zara önem vermiyorum yaaaaa gibi kelimelerle kendini savunanlardır :) Yoksa herkes sevdiği ile beraber olsun tabiki ama işte birde bunun öbür yüzü var bunu yapıp pişman olanlar.Yapmadan önce düşünecek zamanın yokmuydu be kadın derler adama.çok uzak değil açın forumun zar diktirme başlığını okuyun hepsi beni kandırdı beni alacaktı bana söz vermişti hikayeleri ile dolu.
Anlatım tarzından bile böyle bir şeyi kaldıramayacağın gayet açık,yatsan ne geçecek eline evet yatan kızlar 2.el kızdır tüm erkeklerin kafasında eğlenilecek kızdır bunu kabul ediyorsan yap.
"Yatan kızlar 2.el kızdır" ne kadar çirkin bir tabir..
Siz bir kadın olarak böyle bir cümleyi, bu kadar rahat kurarsanız, erkeklerden, kadınları sadece bir "et parçası" olarak görmemelerini nasıl bekleyebiliriz ki?
Sizin için bu kadar basit mi?
Önce biz kendi değerimizi bilmeliyiz ki karşı taraftan da bunun karşılığını görmeyi talep edebilelim..
Siz bir kadın olarak böyle bir cümleyi, bu kadar rahat kurarsanız, erkeklerden, kadınları sadece bir "et parçası" olarak görmemelerini nasıl bekleyebiliriz ki?
Burda edebiyat yapmaya gerek yok çok çirkin bi tabir ama ben erkeklerin mantığını çözdüğüm için ve onları bildiğim için onlar düz mantık öyle görüyorlar ama haklılar,onlarda kız olsam yapmam diyorlar.Evet basit kendine değer veren evlenip yaşar,kendini kullandırtmaz ancak böyle değerini korur yatarak değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?