Birlikte olmak istiyorum ama...

genelevdeki kadınlarla bir mi tuttun bunu şimdi???
bana göre namus çalıp çırpmamaktır, kimsenin canına malına göz dikmemektir, haram para yememek, kimsenin karısına kızına zorla askıntı olmamak, eşine/sevgiline ihanet etmemektir. Ben bunları yapan adama namussuz derim, sevdiği erkekle yatan kadına değil!
birbirini seven iki bekar insan birlikte olunca namus elden gitmez,
bilmemkaç kadınla yatmış adamın bu kouyla ne alakası var onu da anlamadım?
erkek de olsa kadın da olsa sevmediği biriyle sırf cinsel ihtiyaçları için birliktelik yaşayanları onaylamıyorum sorunuzun cevabı buysa.

Böyle zihniyetlerle aynı atmosferde nefes almaktan son derece rahatsızım.

Katılıyorum son zamanlarda gördüğüm en mantıklı yorum diyebilirim
Bozmak, kaybetmek, hak etmek gibi cümleler toplum içerisinde içselleştirdiğimiz abartılardan başka bir şey değil
Bir kadının bu cümleleri kurması ne kadar üzücü, ne kadar değer düşürücü...
Ben isteyen istediği gibi yaşar diyorum.
Tabii ki sonuçlarından asla pişman olmayacağı şekilde, bir başkasından etkilenmeyerek ve başkasını etkilemeyerek.

Konu sahibesi arkadaşım,
Bu konunun yeri sanal alem değil, reel de değil kendi iç dünyandır.
Buraya gelerek yaşamalı mıyım, yaşasam mı demek sana bir şey kazandırmaz.
Bu senin özelindir.
İstersen yaşarsın istemezsen de doğru zamanı, doğru insanı beklersin.

Son düzenleme:
Böyle zihniyetlerle aynı atmosferde nefes almaktan son derece rahatsızım.

yahu siz benim ne olduğumu kim olduğumu bilmiyorsunuzki bende kafatasçı zihniyete karşıyım bende erkek arkadaşımla beraber oldum ilk erkek arkadaşım ilk sevgilim 6 senedir beraberdik ve en sonunda zorla ben istedim diyebilirim.Ne olursa olsun artık onla olmayacaksa hiç olmasın dedim sonuçlarınıda düşündüm tek korktuğum hamile kalmaktı oda olmadı ama çok mutluyum şuan istersek evlenmeyelim ben en sevdiğim insanla beraber oldum ya gerisi önemli değil.
Benim nefret ettiğim hertürlü b.ku yeyip ben zara önem vermiyorum yaaaaa gibi kelimelerle kendini savunanlardır :)
Yoksa herkes sevdiği ile beraber olsun tabiki ama işte birde bunun öbür yüzü var bunu yapıp pişman olanlar.Yapmadan önce düşünecek zamanın yokmuydu be kadın derler adama.çok uzak değil açın forumun zar diktirme başlığını okuyun hepsi beni kandırdı beni alacaktı bana söz vermişti hikayeleri ile dolu.

O zaman ifade güçlüğü yaşamışsınız..Zira yazdığınızı okuyunca hiç böyle anlamlar çıkaramadım

Zara önem vermiyorum diyen bendim, neye dayanarak her b.ku yediğime karar verdin acaba?
ayrıca kendimi niye kime savunayım ki! bana hesap soracak adamla işim olmaz, anlamadığın bu!
ayrıca dipnot: evli barklı insanım, bir kız annesiyim, bu yaştan sonra bekaretle işim olmaz, ergen yaştaki kız kardeşime ve büyüdüğünde kızıma doğru bir ahlaki eğitim vermekten başka...

Son düzenleme:
cok guzel yorumlar yapılmıs aklın yolu bir tabi sen kotu orneklere takilma aklın fikrin ne diyosa onu yap tatlim

100354 kişiyi benim midem kaldırsada adamın ömrü vefa etmez yahu

Ortalama bir hesapla gün başına 6 kişi...

çok haklısın,

erkek yapınca milli oluyo,

kız yapınca bozuluyo:26:

nekadar tezat

Cok iyi anlıyorum seni, insan asikk olunca sevdiğine dokunmak istiyor onu hissetmek istiyor bu hisler bendede oldu suanki esim ozamanlar ilk erkek arkadasimdi aynı düşünceler hangi kadının bir saniye olsun aklından gecmezki, ama aklımda su düşüncede vardı hep sabreden ve sabretmeyenler bunların arasında bir fark vardı nedenmi!? Çünkü sabretmek zor ve zoru başaran herzaman en guzel sonuca ulaşır... Bu düşünceyle tam 8 sene sabrettim onula birlikte olma düşüncelerimi busekilde kontrol altında tuttum sonunda düğün gecemizde ilk iliskiye girmenin saf ve temiz duygularını yasadım ve kendimle gurur duydum çünkü ben zoru başardım cok sukur dedim..

Son düzenleme:

Onların çoğu yalan acındırmak için yapılıyor hani "Ben böyle bir şey yapmazdım da kandırıldım" gibi. Bir nevi psikolojik rahatlama kendilerini sonra diğeri gelir "Aynen ya nasıl kullandı beni inanmıştım" yada "Zorla oldu" nasıl zorla oldu tecavüzmü ee ailen vs. sormadı mı "Kızım bu ne hal?" diye acaba ne yaparken zorla oldu ?

Karşı değilim cinselliğe ama yapıp yapıp ondan sonra "Siz benim başıma ne geldi ? " biliyormusunuz diye diktirmek en büyük geri kafalılık kadının kendi onurunu zedelemektir. Çoğuda okul bitmiş eve kız gitme derdinde yada evlencek erkek bulmuş nikah kıydırma derdinde...

arkadaşım böle şeyler yazıp kötü örnek olmayın ya .kendi bozmuş bekaretini sen buna inanıyor musun ?ayrıca bunda helal olsun denilcek birşey bulamıyorum .gerçekten bunu yapan insanın ruh sağlığından şüphe ederim ama inandırıcı gelmedi bana

tek birşey sormak istiyorum peki bundan size ne? o dediğiniz şeyi yiyen o kişi,zarını diktirmek isteyen o kişi..siz bunlardan neden vazife çıkarıyorsunuz da hakarete varan kelimeler kullanıyorsunuz?

zar diktirmek zaten bir kadının başına gelecek en kötü şey..onurunu ayaklar altına almak..yine bir erkeğe yaranmak için yapılan bir eylem..kadınların kendini küçük düşürmesi,sebep ne olursa olsun birine yalan söylemek bu.orasında hemfikiriz zaten.

ama herkes kendi namusundan sorumludur.taşıyamayacağı yükün altına girdiyse hakaret değil yardım etmek gerekir.

Son düzenleme:
Anlatım tarzından bile böyle bir şeyi kaldıramayacağın gayet açık,yatsan ne geçecek eline evet yatan kızlar 2.el kızdır tüm erkeklerin kafasında eğlenilecek kızdır bunu kabul ediyorsan yap.

Anlatım tarzından bile böyle bir şeyi kaldıramayacağın gayet açık,yatsan ne geçecek eline evet yatan kızlar 2.el kızdır tüm erkeklerin kafasında eğlenilecek kızdır bunu kabul ediyorsan yap.

"Yatan kızlar 2.el kızdır" ne kadar çirkin bir tabir..
Siz bir kadın olarak böyle bir cümleyi, bu kadar rahat kurarsanız, erkeklerden, kadınları sadece bir "et parçası" olarak görmemelerini nasıl bekleyebiliriz ki?
Sizin için bu kadar basit mi?

Son düzenleme:

Burda edebiyat yapmaya gerek yok çok çirkin bi tabir ama ben erkeklerin mantığını çözdüğüm için ve onları bildiğim için onlar düz mantık öyle görüyorlar ama haklılar,onlarda kız olsam yapmam diyorlar.Evet basit kendine değer veren evlenip yaşar,kendini kullandırtmaz ancak böyle değerini korur yatarak değil.

bende evlilik öncesi cinselliğe karşıyım..kendi adıma böyle birşeyi uygun görmüyorum ama bu söylemleri de anlamyorum..

yok her b......yiyenler,yok zarı bozanlar,yok 2.el kadın...

2.el kadını ilk defa duydum,2.el araba gibi..demek ki değeri daha düşük oluyor..demek ki değerimiz bir zara bağlı.

peki etrafımız 2.el hatta 3.- 4.el namuslu! erkek kaynıyor.onları da böyle nitelendiriyor muyuz?

Son düzenleme:

Cümlelerimi mümkün olduğunca anlaşılır kurmaya çalışırım..Eğer siz bunu "edebiyat yapma" olarak görüyorsanız bu sizin görüşünüz..

Siz daha en baştan hayatınızda erkeklerin düşünce bazında egemenliğini kabul etmişsiniz zaten...
"Kız olsak yapmayız diyorlar, haklılar"diyerek..
Onlar erkek.."Kız olsak yapmayız" ise sadece varsayımları..Olsalardı ne yaparlardı bilemeyiz :)

"Kendine değer veren evlenip yaşar..Acek böyle değerini korur" cümleniz ise hakikaten çok şaşırttı beni..Bu kadar basit mi?
Sizin "değer"den anladığınız sadece evlenmeden önce cinselliği yaşayıp yaşamamakla mı ilintili..
Bir erkek benim "değer"imi sadece bununla ölçecekse..zaten hayatımda asla yeri olamaz..
Tabi bu benim görüşüm..

Arkadaşın avukatı değilim ama cümleyi tam olarak ele alsanı ?"Erkeklerin kafasında" diyor ve bu çok doğru bir tespit. Erkek onu eğlencek kız görür kim bilir kaç kişi ile yatmıştır gerçekten bir kişi ile olsada kadın bazı uyanık kadınların klasik yalanlarını bildiği için ve bu klüpte üye olmadan okunun konulardan alıntı yapıp kendilerine pay çıkaran erkekleri biliyormusunuz ?

Bir konu örneği vereyim bir bayan arkadaş erkek arkadaşına bakire olmadığını söylemiş bir kişi ile oldu diye ama aslında dört kişi olmuş hayatında bu ortaya çıkarmı diye korku sarmıştı. Erkek beyni nasıl algılar empati kurun ?

İşte böyle kadınlara böyle eylemlere karşı olmamın sebebi gerçekten tecavüze uğrasada gerçekten bir kişi ile o an ki düşünce yapısı ile birlikte olup sonra pişmanlık duyarak bir daha böyle bir eyleme kalkışmayan kadın otomatikman aynı kefeye konuluyor çünki klasik yalandır onun beyninde artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…