• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte olmak istiyorum ama...

Dünyanın binbir türlü hali var.. Baına birşey gelebilir,sen ilişkideki büyünün bozulduğunu bile düşünebilirsin. Yada çantada keklik der,sana eskisi gibi olmayabilir.Erkekler kadına sahip olduklarında değişebiliyor,tabii bazıları ;)

49 sayfa olmuş,ne kadar da rağbet görmüş.
Fakat bazı arkadaşlar konuyu saptırmış.

Canım, 20 yaşındasın daha çok gençsin. Bu heyecanlı anı sıradan bir günde harcama derim ben. Hadi ayrıldınız diyelim.. "ben yaptığımdan dolayı pişman değilim,yaptığımın arkasındayım" diyebileceksen zaten biz desek te demesekte aklında varsa yapacaksın. Kimsenin bu yüzden senı ayıplamaya hakkı olamaz. Benim demek istediğim,pişman olma ihtimalinde var. Yanlış anlama lütfen beni..

O büyülü anı, ilk gecenize saklasan ne de güzel olur. Şahsi fikrim tabi ki ama dediklerimizi düşün ve kafanı topla. Ve şükretmelisin ki erkek arkadaşın çok olgun,mantıklı birisi. Dedikleri sana verdiği değeri gösteriyor. O yüzden iyi düşün..

erkekler zoru sever.. bir şeyi ne kadar kolay elde ederse o kadar çabuk soğur.. kendinizi sunmayın ona. bırakın peşinizden koşsun,sizi arzulasın..
sevmek ne kadar basitleşmiş ? eskilere baktığımızda sevdiğiyle baş başa 1 dk geçirebilme ihtimali bile yürekleri heyecandan kıvrandırırken şimdi seviyorum sevişmeliyim olmuş..
işin dini boyutuna hiç mi hiç değinmiyorum bile..
burada size yapın diyenler,destek olanlar nasıl o vebalin altından kalkacaklar şaşırdım doğrusu..
birde yorumlara baktım da saflığın ve temizliğin simgesi olan beyaz gelinliğiyle kendini evleneceği insana saklayan insana aciz gözüyle bakanlar var ya işte acıdım onlara..
sevgilisiyle cinsel ilişki yaşayıp hatta bebek aldırıp sonra ailesine bir şey yaşamamış gibi yapanlar var ya sahtekarsınız..
yorumların birazına baktım da ABD özentisi bir nesil yetişmiş kiii Allah'tan ben bu nesile uymamışım..

Önceklikle kimsenin hayatı beni alakadar etmez.
Burada ''evlilik dışı cinsel ilişkiyi nasıl buluyorsunuz'' diye sormamış arkadaş
Ama burayı okuyan gençlerimiz içinde bir hatırlatma yapmamız gerekiyor.
Dini içerikli konu açmak mesaj yazmak yasak bunu bilerek yinede söylemek zorundayım
Konu sahibi müslüman değil bunu anladık.
Müslüman olan insanlar için bu iş zinadır, suçtur.
Bakirelik, basitlik, namus falan değil Günahtır! bu kadar.
Bu yorumu inancım gereği yapmam gerekiyordu.
Çünkü bunu gören diğer gençlerimiz normal bir şeymiş gibi pişman olacakları hatalar yapabilirler.
---------------------------------
Konu sahibi dini bir engeliniz yok istediğinizi yapmakta özgürsünüz.
Bu işi ulu orta yapmayacağınıza göre toplum baskıda oluşamaz tabiki.
Çevre ne der? sorusunu yaşınızın gençliğine veriyorum.
Yaş konusundada 12 yaş fark ancak 20'li yaşlarda hissedilir. 30'dan sonra tamamen olgunluğa ulaşacağınız için sorun kalmayacaktır.
İlişkiniz daha yeni, yaşınızda genç, partnerinizde şu anda gerekli görmediğine göre beklemeniz taraftarıyım.

İnsanları tutanlar sadece dini engeller olmaz. Aynı şekilde diğer büyük dinlerde de yasaktır aslında bu. Müslüman değilim demedim ama inançlarım farklı biraz o yüzden sorun yok dedim. Kendimi vicdansal olarak tartıyorum kaldırabilir miyim kaldıramaz mıyım diye. Bu tepkiyi de çok alıyorum aslında, dini açıdan düşünmezsen her tür kötülüğü yapabilirmişsin gibi... Belki de yaşım küçük diye önemsiyorumdur dediğinizi :) zaten bekleyeceğim bir süre daha düşüneceğim :)

Bence sen ''bu adam benim ilk erkeğim olmayı hak ediyor,sonradan gitse bile pişman
olmayacagıma eminim ''dersen yapmalısın.Bu senın kişisel tercihin.Bekaretin evlenceğin
insan için önemli olmayabilir (ilerde).Gerçekten bakıre kalmak için neler yapan insanlar
var.Bunları yapmaktansa gercek bır ılıskı yasayabılırsın.Zaten senınle evlenecek ınsan
Bakıre degılsın dıye evlenmeyecekse hıc olmasın daha iyi.Ama cok iyi düşün ve sen karar
ver.Benım bır arkadasım vardı cok femınısstı ve hıcbır erkegın bekaretımı alma hakkı oldugunu
dusunmuyorum deyıp 21.dogum gununde kendı kendını bozmustu:)

:1: helal olsun o arkadaşınıza :1:

önceki yorumları okumadım sadece konu sahibinin ilk mesajını okudum:24:
ama kendi düşüncem madem çok güveniyosun madem kafanda soru işaretleri yok evlen ozman neden bunu gizli kapaklı yapmayı tercih ediyosunki:44:
engelin yok yasak birşey yaşamıyosun 2 nizde hürsünüz ozaman resmiyete dökün kusura bakama ama bir kadın kendi değerini kendi eliyle düşürüyor :19:

ayrıca adamın böyle bir talebide yok demekkie evlenmeden önce doğru bulmuyor ve size değere veriyor lütfen kendinizi riske atmayın değerinizin farkına varın
hayatınıza silemeyceğiniz yazıları yamayın:50:

Evlenmeden doğru ya da yanlış bulmuyor o. Olayın düğüm noktası benim. Üzüleceğimi düşündüğü için kendini geri çekiyor. Yoksa o bir erkek onun için sevdiği kadınla sevişmenin ne mahsuru olabilir ama işte benim için olabileceğini düşünüyor yoksa kötü ya da yanlış görmüyor bu olayı. Siz evlenin diyorsunuz da ben 20 yaşındayım ki? :( Büyük ihtimalle önümüzdeki 10 yıl da evliliğe hazır olamayacağım... Derdim şu an yaşamak gizli kapaklı yapmak değil, bir gün hazır olduğumda yapmak. Belki de çevreyi umursamam o zaman hazır olunca kim bilir...

canım merhaba sana bir nebze olsun yardımcı olabilmek adına yaşadığım bir olayı anlatıcam
ben erkek arkadaşımla birlikte oldum o benim ilkimdi ama lanet olası bir damla kan gelmediği için farklı algılandım
bu çok aşşağılayıcı.bu ihtimali de göz önünde bulundur

yobaz herif... hareketlerinden, tavırlarından bile belli olur bir insanın deneyimli olup olmadığı...

Varsa hiç dokunulmamış bir kız helal olsun bu zamanda ancak kendi adıma söyleyeyim bence ben değilim kimseye de çıkıp günün birinde elime erkek eli bile değmedi demem (çoğu arkadaşım böyle diyor ve neler yaptıklarını duyuyorum) -birşeyler yaşadım pişman değilim (burada bir şeylerden kasıt cinsel ilişki değil) bunları bilmek ne seni rahatlatacak ne beni demeyi düşünüyorum- öpüşmek, koklaşmak, el ele tutuşmak vs. bunlar da dokunulmamışlığı etkiliyor bence. hele dediğin gibi (sen diye hitap edeyim artık:)) anal seks, oral seks yapıp da bakireyim diyorsa vicdanını bir yoklamalı diye düşünüyorum... ben bile tartıyorsam bir önemi kaldı mı ki diye... ayrıca inan ihtiyaç mevzusuna biz çok gülüyoruz ikimiz de çoğu arkadaşım izin veriyor sevgilisi başkasıyla yapsın affederim ihtiyaç diyor. kızlar lütfen bu kadar saf olmayın ya :( erkeğin penisi vajinaya girmiyor diye patlayıp ölmez, bile bile aldatılıyorlar resmen, üzülüyorum :(

güzelim kastettiğim şey; bir şeyler yaşamak sarılmak öpüşmek vs değil bunlar tabiyki doğal sevgiden doğan şeyler ben her haltı yiyip sadece zarı gitmedi diye övünen ve erkek arkadaşlarıyla birlikte olan kızlara kötü kadın damgası vuranları ima ettim :) en önemlisi pişman olmamak zaten bunu sana daha önce de bu konu altında dile getirmiştim ben zar diye tutturup kızlık zarım sağlam öyleyse günahkar değilim ama başka herşeyi denerim mantığına söylüyorum bunları yoksa kimin ne yaşayacağına neyin ayıp neyin günah olduğuna ben karar verecek değilim önemli olan yaşananlardan pişman olmamak ve hangi mantıkla yaşadığın. İhtiyaçtan kastım yaşını düşünerek belirli deneyimler yaşadığını düşündüm ve sevdiği kadınla da bu duyguları dokunarak keşfetmek istemesinden daha doğal bir şey yok tıpkı senin hissettiğin gibi. yoksa bir vazife gibi erkeği rahatlatıp görev tamamlandı mantığıyla hareket edenlere ben de gülüyorum ve üzülüyorum :) yazdıklarımı daha dikkatli okursan ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın canım bu konuda daha fazla bir şey yazmak istemiyorum çünkü özel hayatına insanlar yeterince hoş olmayan sözlerle müdahile ettiler. ;)

kesinlikle beraber olma adamın yaşı 32miş zaten senin 20 arasınızda uçurum var :) eninde sonunda bu hikaye kötü sonla bitecektir o yüzden kendini böyle birinle harcama derim.Git yaşıtın birini bul bence ilk olarak..

Bence sen ''bu adam benim ilk erkeğim olmayı hak ediyor,sonradan gitse bile pişman
olmayacagıma eminim ''dersen yapmalısın.Bu senın kişisel tercihin.Bekaretin evlenceğin
insan için önemli olmayabilir (ilerde).Gerçekten bakıre kalmak için neler yapan insanlar
var.Bunları yapmaktansa gercek bır ılıskı yasayabılırsın.Zaten senınle evlenecek ınsan
Bakıre degılsın dıye evlenmeyecekse hıc olmasın daha iyi.Ama cok iyi düşün ve sen karar
ver.Benım bır arkadasım vardı cok femınısstı ve hıcbır erkegın bekaretımı alma hakkı oldugunu
dusunmuyorum deyıp 21.dogum gununde kendı kendını bozmustu:)

buda çok komikmiş merak ediyorum acaba o feminist arkadaşınızın zarı elastik olsaydı nolucaktı malum yerinimi bıçaklayacaktı?

Çevre zevk için yapıyor diye yapma sakın...İlerde çok pişman olursun..Hem evlilik öncesi haram..Boş yere bu işlin tadını alma evlenmeden..

demişsin ki:İnsanları tutanlar sadece dini engeller olmaz. Aynı şekilde diğer büyük dinlerde de yasaktır aslında bu. Müslüman değilim demedim ama inançlarım farklı biraz o yüzden sorun yok dedim. Kendimi vicdansal olarak tartıyorum kaldırabilir miyim kaldıramaz mıyım diye. Bu tepkiyi de çok alıyorum aslında, dini açıdan düşünmezsen her tür kötülüğü yapabilirmişsin gibi... Belki de yaşım küçük diye önemsiyorumdur dediğinizi :) zaten bekleyeceğim bir süre daha düşüneceğim :)

Allah dini zaten insanlar nefislerine uymasınlar diye gönderdi..Yoksa nefis herzaman kötülüğü ister..Girmek istemem bu konulara ama söz hakkı hissettim...

burda genital estetik bölümünde k. zarı diktirmek isteyenlerin hikayelerini bir oku bakalım. onlarda çok seviyolardı .. hiç pişman olup bunu yapmak isteyeceğim aklıma gelmezdi diyolar.. isterseniz o bölümde açın konuyu :D
ilerde buna önem veren birine aşık olusanız canınız yanar. hayatın ne getireceği hiç belli olmaz.
ayrıca , dinimizde zina haram ve çook büyük günahlardan. sırf herkes bunu normal hale getirdi diye normal görmeyin lütfen.

neden bazi seylerde acele ediyorsunuz anlamiyorum. yas daha 20 ama akil havada :44: hem boyle birsey icin onceden plan program yapilir mi? yani olacagi varsa olur, kaldiki aranizda bayag yas farki varmis, henuz evlilik dusunmuyorsunuz...ee 30 yasindan sonra evlenmek istiyorsan bu adam olur 40 yasinda...kaldiki bu devrin kizlarindanda korkulur, onceden erkekler isterlermis simdi kadinlar...kinamak icin soylemiyorum ama boyle birseyi dusunmek icin banakalirsa cok erken. hem milletin ne dusundugu ne dedigi ne yasadigi seni neden bu kadar ilgilendiriyor?? millet ne haltlar yiyor bende bunu yapsam ne olacak ki? gibi bir dusunceye sahipsin sanki. yasarsin arkasindan durursun o baska olabilir..ama sunuda soyleyeyim diger kizlar gibi olmaktan ziyade...bu devirde hic bir erkege guven olmaz..cig sut emmis ne de olsa...sonuclarina katlanabileceksen ayri...ama bana hic bir sekilde senin yasinda bir kizin bu durumda cinsellik yasamasi uygun gelmiyor.

Kimin ne dediğinden çok senin ne düşündüğün önemli.
İçinde en ufak bir "ama" varsa, en ufak bir "hayır yapmamalıyım" düşüncesi varsa, yapma.
Kuşku olmamalı içinde. Ya şöyle olursa ya böyle olursa diye düşünerken yapma.
Bu şekilde, öyle birşey yaşarsan eğer, mutlaka "keşke yapmasaydım" diyeceksin.
Bekle şu anlık. Kafanda birşeyler otursun daha çok.
Her zaman yapabilirsin birşey kaybetmezsin ama her zaman "o ilki" yaşayamazsın.

Valla şu konudaki yorumları okudukça kelimelerin bilinçaltını fark ediyorum.
"Bozmak" mesela. Ne fena. Sanki önceden sağlam dört dörtlükmüş, sonra arıza çıkartacak duruma gelmiş gibi. Makine miyiz, eşya mıyız biz? Garantimiz de var mı mesela en az iki yıl? Ziyadesiyle iğrenç
"Kaybetmek (bekaret için)" Çok değerli bir varlığı elinden uçup gitmiş gibi. Bulana hayatımızı adayalım. Nerede unuttuysak oraya zincirleyelim kendimizi. Ziyadesiyle abartılı.
"İlk olmayı hak etmek" Favorim bu. Sanki bekaret ödülmüş de en iyi performans sağlayanın boynuna takılırmış gibi. Adamlara, sıraya girin sınav yapacağım, diyelim oldu olacak. Ziyadesiyle aşağılayıcı.

Son düzenleme:
Öncelikle bence böyle bir şeye başkalarının fikirleriyle karar vermemelisin.
Bu tamamen kişisel bir şey, senin yaşam tarzın, dünya görüşünle, çevrenle alakalı...
Mesela benim için bekaret zerre önemli olmayan bir zamazingo, haliyle bekarete önem veren bir adamla asla evlenmezdim zaten, aksine bu konuda bir kelime duysam aşkımdan ölüyor da olsam bir anda buz gibi soğurdum. Ama burda da görüyorum ki bazı kadınlar erkeklerden çok önem veriyorlar bekarete, ilerde başka biriyle evlenecek olursan sorun olabileceğini düşünüyorsan, yani bekareti sorun edebilecek bir adamla evlenebilirim diyorsan yapma, ama ben zaten eşimi ona göre seçerim, böyle şeylere kafasını takan adamla işim olmaz diyorsan, istediğini yaşarsın.

Öncelikle bence böyle bir şeye başkalarının fikirleriyle karar vermemelisin.
Bu tamamen kişisel bir şey, senin yaşam tarzın, dünya görüşünle, çevrenle alakalı...
Mesela benim için bekaret zerre önemli olmayan bir zamazingo, haliyle bekarete önem veren bir adamla asla evlenmezdim zaten, aksine bu konuda bir kelime duysam aşkımdan ölüyor da olsam bir anda buz gibi soğurdum. Ama burda da görüyorum ki bazı kadınlar erkeklerden çok önem veriyorlar bekarete, ilerde başka biriyle evlenecek olursan sorun olabileceğini düşünüyorsan, yani bekareti sorun edebilecek bir adamla evlenebilirim diyorsan yapma, ama ben zaten eşimi ona göre seçerim, böyle şeylere kafasını takan adamla işim olmaz diyorsan, istediğini yaşarsın.

olay bekaret zar değil namus ve genişlik burada.afedersin geneleve gitsen oradaki kadınlarda sana bekaretin ne kadar saçma gereksiz olduğundan bahsedeceklerdir.
Ama kalkıpta şimdi sen hayatında 100354 kızla beraber olmuş bilmem kaç kişinin canını yakmış biriyle beraber olmak istermisin miden kaldırırmı?? Bence insan olanın kaldırmaz :) olay bundan ibaret yani..Yoksa herkes için aynı yani önemsiz bir zamazingo dediğin gibi zar kısmı...

Son düzenleme:
olay bekaret zar değil namus ve genişlik burada.afedersin geneleve gitsen oradaki kadınlarda sana bekaretin ne kadar saçma gereksiz olduğundan bahsedeceklerdir.
Ama kalkıpta şimdi sen hayatında 100354 kızla beraber olmuş bilmem kaç kişinin canını yakmış biriyle beraber olmak istermisin miden kaldırırmı?? Bence insan olanın kaldırmaz :) olay bundan ibaret yani..Yoksa herkes için aynı yani önemsiz bir zamazingo dediğin gibi zar kısmı...

Namus? Hele genişlik derken?
Can yakma konusunda şunu söylerim; erkekler ancak tecavüzde can yakar, öteki türlü ya kadın işin içindedir. Böyle sıyrılmak kolaycılık ve kadını geri zekalı yerine koymaktır.
Mide alması nedir ya hu? Biraz daha dikkatli seçelim kelimeleri. Siz insan olanın kaldırmaz derken etiketi yapıştırmışsınız zaten, cevabı vermişsiniz kendinizce.
Ben de benden öncesi beni ilgilendirmez derim, midesiz, geniş bir namussuz oluyorum sizin tabirinizle.

Back