Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önceklikle kimsenin hayatı beni alakadar etmez.
Burada ''evlilik dışı cinsel ilişkiyi nasıl buluyorsunuz'' diye sormamış arkadaş
Ama burayı okuyan gençlerimiz içinde bir hatırlatma yapmamız gerekiyor.
Dini içerikli konu açmak mesaj yazmak yasak bunu bilerek yinede söylemek zorundayım
Konu sahibi müslüman değil bunu anladık.
Müslüman olan insanlar için bu iş zinadır, suçtur.
Bakirelik, basitlik, namus falan değil Günahtır! bu kadar.
Bu yorumu inancım gereği yapmam gerekiyordu.
Çünkü bunu gören diğer gençlerimiz normal bir şeymiş gibi pişman olacakları hatalar yapabilirler.
---------------------------------
Konu sahibi dini bir engeliniz yok istediğinizi yapmakta özgürsünüz.
Bu işi ulu orta yapmayacağınıza göre toplum baskıda oluşamaz tabiki.
Çevre ne der? sorusunu yaşınızın gençliğine veriyorum.
Yaş konusundada 12 yaş fark ancak 20'li yaşlarda hissedilir. 30'dan sonra tamamen olgunluğa ulaşacağınız için sorun kalmayacaktır.
İlişkiniz daha yeni, yaşınızda genç, partnerinizde şu anda gerekli görmediğine göre beklemeniz taraftarıyım.
Bence sen ''bu adam benim ilk erkeğim olmayı hak ediyor,sonradan gitse bile pişman
olmayacagıma eminim ''dersen yapmalısın.Bu senın kişisel tercihin.Bekaretin evlenceğin
insan için önemli olmayabilir (ilerde).Gerçekten bakıre kalmak için neler yapan insanlar
var.Bunları yapmaktansa gercek bır ılıskı yasayabılırsın.Zaten senınle evlenecek ınsan
Bakıre degılsın dıye evlenmeyecekse hıc olmasın daha iyi.Ama cok iyi düşün ve sen karar
ver.Benım bır arkadasım vardı cok femınısstı ve hıcbır erkegın bekaretımı alma hakkı oldugunu
dusunmuyorum deyıp 21.dogum gununde kendı kendını bozmustu:)
Nedir bu cinsel dürtüler.Pişmanlık yaratır.Kendi kendinide tatmin edebilirsin.Emin ol kendi kendini ettikten sonra o hissin geçer.
önceki yorumları okumadım sadece konu sahibinin ilk mesajını okudum
ama kendi düşüncem madem çok güveniyosun madem kafanda soru işaretleri yok evlen ozman neden bunu gizli kapaklı yapmayı tercih ediyosunki:44:
engelin yok yasak birşey yaşamıyosun 2 nizde hürsünüz ozaman resmiyete dökün kusura bakama ama bir kadın kendi değerini kendi eliyle düşürüyor
ayrıca adamın böyle bir talebide yok demekkie evlenmeden önce doğru bulmuyor ve size değere veriyor lütfen kendinizi riske atmayın değerinizin farkına varın
hayatınıza silemeyceğiniz yazıları yamayın
canım merhaba sana bir nebze olsun yardımcı olabilmek adına yaşadığım bir olayı anlatıcam
ben erkek arkadaşımla birlikte oldum o benim ilkimdi ama lanet olası bir damla kan gelmediği için farklı algılandım
bu çok aşşağılayıcı.bu ihtimali de göz önünde bulundur
Varsa hiç dokunulmamış bir kız helal olsun bu zamanda ancak kendi adıma söyleyeyim bence ben değilim kimseye de çıkıp günün birinde elime erkek eli bile değmedi demem (çoğu arkadaşım böyle diyor ve neler yaptıklarını duyuyorum) -birşeyler yaşadım pişman değilim (burada bir şeylerden kasıt cinsel ilişki değil) bunları bilmek ne seni rahatlatacak ne beni demeyi düşünüyorum- öpüşmek, koklaşmak, el ele tutuşmak vs. bunlar da dokunulmamışlığı etkiliyor bence. hele dediğin gibi (sen diye hitap edeyim artık:)) anal seks, oral seks yapıp da bakireyim diyorsa vicdanını bir yoklamalı diye düşünüyorum... ben bile tartıyorsam bir önemi kaldı mı ki diye... ayrıca inan ihtiyaç mevzusuna biz çok gülüyoruz ikimiz de çoğu arkadaşım izin veriyor sevgilisi başkasıyla yapsın affederim ihtiyaç diyor. kızlar lütfen bu kadar saf olmayın ya erkeğin penisi vajinaya girmiyor diye patlayıp ölmez, bile bile aldatılıyorlar resmen, üzülüyorum
Bence sen ''bu adam benim ilk erkeğim olmayı hak ediyor,sonradan gitse bile pişman
olmayacagıma eminim ''dersen yapmalısın.Bu senın kişisel tercihin.Bekaretin evlenceğin
insan için önemli olmayabilir (ilerde).Gerçekten bakıre kalmak için neler yapan insanlar
var.Bunları yapmaktansa gercek bır ılıskı yasayabılırsın.Zaten senınle evlenecek ınsan
Bakıre degılsın dıye evlenmeyecekse hıc olmasın daha iyi.Ama cok iyi düşün ve sen karar
ver.Benım bır arkadasım vardı cok femınısstı ve hıcbır erkegın bekaretımı alma hakkı oldugunu
dusunmuyorum deyıp 21.dogum gununde kendı kendını bozmustu:)
Öncelikle bence böyle bir şeye başkalarının fikirleriyle karar vermemelisin.
Bu tamamen kişisel bir şey, senin yaşam tarzın, dünya görüşünle, çevrenle alakalı...
Mesela benim için bekaret zerre önemli olmayan bir zamazingo, haliyle bekarete önem veren bir adamla asla evlenmezdim zaten, aksine bu konuda bir kelime duysam aşkımdan ölüyor da olsam bir anda buz gibi soğurdum. Ama burda da görüyorum ki bazı kadınlar erkeklerden çok önem veriyorlar bekarete, ilerde başka biriyle evlenecek olursan sorun olabileceğini düşünüyorsan, yani bekareti sorun edebilecek bir adamla evlenebilirim diyorsan yapma, ama ben zaten eşimi ona göre seçerim, böyle şeylere kafasını takan adamla işim olmaz diyorsan, istediğini yaşarsın.
olay bekaret zar değil namus ve genişlik burada.afedersin geneleve gitsen oradaki kadınlarda sana bekaretin ne kadar saçma gereksiz olduğundan bahsedeceklerdir.
Ama kalkıpta şimdi sen hayatında 100354 kızla beraber olmuş bilmem kaç kişinin canını yakmış biriyle beraber olmak istermisin miden kaldırırmı?? Bence insan olanın kaldırmaz :) olay bundan ibaret yani..Yoksa herkes için aynı yani önemsiz bir zamazingo dediğin gibi zar kısmı...