Birlikte olduktan sonra duygusal beklenti

Ne demesini beklerdin anlından öpüp kadınım helalim yada ufff aahh aman tanrım ilk kez bi bakireyle yattım ve itiraf etmeliyim ki muhteşem bir deneyimdi filan mı
Hanımefendi zaten kendisini sevgilisinin yanına yakistiramiyor sürekli neden benimle diye sorguluyor ( sevgilisi tam aksini söyleyip çok beğendiğini söylediği halde .) Bu ozguvensizlikten kaynaklı bakireligini ona sunduğu için beklentiye girdi. Yani nasıl desem bence hanımefendi bilinçaltında bu adam bana nasıl baktı dediği için sevgilisine bakireligini vererek onu hakettigini ona layık olacağını düşündü. Böyle olunca da sevgiliden biraz ilgi bekledi.

Not tamamen kendi fikrim. Hissiyatlarim o yönde. çünkü bir onceki konuda çocuğu elle çizilmiş küçük bir tanrı gibi kendisini de sıradan biri gibi anlattı.

Kadına ve yaşa laf atmadım dikkatli okursanız...Evlenmeden birlikte olan kadınlar pek değerli olmuyor kimse beklentiye girmesin.Adam gönlünü eğlendirecek sen üzül ya da üzülme onun umurunda mıZaten türk erkeği damacanaya bilebhalleniyor güzellik ne alakaAma evlenrceği kadın farklı olur
Niye laf attınız kadina şimdi durup dururken.29 çok genç bir yaş.güzel olmasa onunla da yatmazdı.adam belli ki tercih edilen biri.

Ayy ne kadar sığ bir yorum.hiç mi buralarda takılmıyorsunuz ? Dünya kadar ilk buluşmalarda sevişip, senelerce ilişki yaşayan, evlenen çiftler var.şimdi sorsak yine bir sürü kişi cevap verir.asıl evlenmeyi bekleyen kalmadı gibi.hatta sadece sevişmek için başlayıp, sonra evlenen bile bir sürü çift var.

Evlendikten sonra birlikte olan kadınlar çok değerli ama, bakınız bdv konuları
Kafanız çok güzelmiş, güle güle kullanın

2011 yılından beri kk üyesiyim aktif olarak.
Benim ilk girdiğim yıllarda evlenmeden önce cinsellik bu sitedeki kadınlar tarafından sağlam bir tabu idi.
Son yıllarda bakıyorum üye profili epey gelişmiş, böyle ilkel inanışlara takılan çok az.
Azalarak bitsinler böyle çok şükür

Bende evlenmeden birliktelik yaşadım. Yaşamadan önce kafamda çok büyüyor ve kaybederim diye çok korkuyordum.
X kuşağı, doksanlar genciyim.
Neyse o olay olduktan sonra korkmak ya da adile nasitin filminde tavuk sesi gibi gitiiiiii gittiiii diye yas tutacağım sanmıştım.
Oysaki dedim ki" hih, yani o kadar önem atfedilen ilk ilişki bumuymus yeaaa"

Hicte özel mozel birşey değil, kültürel kodların bize dayatması bunlar.

Daha önce çok fazla böyle şeyler yaşamış biri bu duruma pek duygusal bakmaz gibi geliyor bana. Onun için fiziksel bı ihtiyaç olabilir mi acaba ? Sevdiğiniz için içinize sinmiş olabilir ama 6 ay çok kısa bi süre değil mi bunu yaşamak için. Bu arada yargılamak için söylemiyorum kendi hayatınız saygi duyuyorum. Ama duygusal beklentiniz karsilanmadikca kendinizi cinsel bı obje gibi hissetmeye başlayacaksınız o büyük sevgi bı anda size huzursuzluk vermeye başlayabilir acaba hata mı yaptım diye kendinizi sorgularken bulabilirsiniz.

Tamam da mevzu hanımefedinin beklentisi...Tabikide evlenen var evlenmeyip gönül eğlendirende.Konu zaten evlenmek te değil...Erkekler malum işte

Tamam da mevzu hanımefedinin beklentisi...Tabikide evlenen var evlenmeyip gönül eğlendirende.Konu zaten evlenmek te değil...Erkekler malum işte
Hayatınıza kaç tane erkek girdi,kocanız dışında kaç erkekle sevistiniz de mesela kıymetiniz azaldi,terkedildiniz?
Erkekler malum işte,dediğiniz birlikte olduğunuz tek erkek olan kocanızdan yola çıkan bir tümevarım mi?
Çok merak ediyorum ilişkiye dair bu engin genellemenizi hangi deneyiminize borclusunuz?

Konuma son noktayı koymak istiyorum, o günün heyecanı duygu durum değişiklikleri ve kendi içimdeki çalkantılarla bugünüm asla bir değil. Ben davranış olarak o kadar ince elemişim ve abartmışım ki kendi içimde, adamın bana yaklaşımı aynı güzellik ve incelikte, seks yaptık diye abartılı şekilde özenli de değil seks yaptık diye uzaklamış da değil hep olduğu gibi.
Zaten bu iki seçenek o kadar mantıksızmış ki düşündüğümde hak verdim. Bu ilişkinin kıymetini artıracak veya azaltacak bir olay olarak değil de enerjilerin en büyüğü paylaşımların zirve noktası olarak görülmeli iki kişi arasında. Sevgilimle bu uyumda olduğum için de artı olarak mutluyum, görüyoruz evli olup uyumsuz olan gelip burada dert yanan onca insan var, onların yerinde olmak istemezdim.

İlahi aşırı güldüm
Kocamdan önce aktif cinsel hayatım vardı, sevişerek evlendik. Ağzımın içine bakar tam bir hanımcıdır. 11 senedir de verdiği değeri hissettirdi. Geçti o sizin taş devri tabularınız şekerim

İlk ilişkide fiziki olarak bir şey hissetmemen normal. Ben ilk 4-5 ay asla orgazm olamamıştım. Zamanla zevk almayı öğreneceksin (bence bu öğrenilen bir şey) , birbirinizi tanıyacaksınız...

Hayatta ne kıymetim azaldı ne de terkedildimKimsenin gönül eğlencesi olmadım.Olanlarda lütfen sızlanmayı bıraksın bir zahmet.Bu düşüncemin tezatını savunmak için kaç kişiyle birlikte olmak gerekir

E hayatına bir kocan girmiş aşk besledigin,onla da zaten evlenmişsin. Ben de diyorum ki iliskiye giren insanların erkekler tarafından kıymetinin azaldığına, gönüllerini eğlendirip heveslerini geçtiğine dair bu harika fikrinin temeli neye dayanıyor? Türk filmlerine mi?
Hayatına kimseyi almamissin ki ilişkiden sonra soğuduğunu gör, genelle - bir de "erkek milleti" diye
Yani elindeki sıfır done ile yaptığın yorum çok havada kalıyor.

Benim eşimde biz sevgiliyken bana kendini nezaman hazır hissedersen demişti geçmişim oldugu halde ama baktıki hazır hisseden yok bana sevdigin baska birimi var yoksa dedigi gün birlikte olmustuk sonra oda duygusal yaklasımda bulunmamıstı ama 3 ay sonra istemeye gelmisti beni

Nereden çıkardın bir kocamın girdiğini???Ama şurada haklısın tabii öyle evlenmeden düşüp kalkmak herkese uygun değil

Toplumsal olarak önem verildiği için beklentiye girmişsin.

Umursamamayı öğrenmelisiniz. Duygusal olmayın arkadaşlar sevin sevişin gerekirse ayrılmayı da bilin derler ya o kafayla yaşayın. Çok rahat edersiniz. Normal olayları gözünüzde büyütmeyin

Eskiden millet kocası olmadan sokağa çıkamazmış para kazanamazmış erkeğin eline bakarmış da evlenmek zorundaymış.

Şimdi evlenmek övünülecek kurtuldum denilecek bir durum olmaktan çıktı. Sevişen kadınlar da adamlar da evlenip evlenmemeyi bir başarı gibi görmüyor. İster evleniyor ister evlenmiyor. İstediği gibi davranıyor. Kimse eyvah evlenmem de hayatım kayar demiyor artık. Birine kendini saklamak zorunda hissetmiyor. Müslüman olmayanlar dini bir hata olarak da görmüyor zaten bunu. Bu düşüncede olanlar zaten kendi gibi cinselliği abartmayan erkeklerle evleniyor. Çok da güzel yaşıyor. Yanlış düşünüyorsun

Evlendikten sonra birlikte olan kadınlar çok değerli ama, bakınız bdv konuları
Kafanız çok güzelmiş, güle güle kullanın
Gerçekten kafam güzeldirBöyle gerizekalı gibi saçma sapan konuları dert edip buraya yazmıyacak kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…