- 11 Şubat 2023
- 7.563
- 13.996
Hanımefendi zaten kendisini sevgilisinin yanına yakistiramiyor sürekli neden benimle diye sorguluyor ( sevgilisi tam aksini söyleyip çok beğendiğini söylediği halde .) Bu ozguvensizlikten kaynaklı bakireligini ona sunduğu için beklentiye girdi. Yani nasıl desem bence hanımefendi bilinçaltında bu adam bana nasıl baktı dediği için sevgilisine bakireligini vererek onu hakettigini ona layık olacağını düşündü. Böyle olunca da sevgiliden biraz ilgi bekledi.Ne demesini beklerdin anlından öpüp kadınım helalim yada ufff aahh aman tanrım ilk kez bi bakireyle yattım ve itiraf etmeliyim ki muhteşem bir deneyimdi filan mı
Niye laf attınız kadina şimdi durup dururken.29 çok genç bir yaş.güzel olmasa onunla da yatmazdı.adam belli ki tercih edilen biri.
Ayy ne kadar sığ bir yorum.hiç mi buralarda takılmıyorsunuz ? Dünya kadar ilk buluşmalarda sevişip, senelerce ilişki yaşayan, evlenen çiftler var.şimdi sorsak yine bir sürü kişi cevap verir.asıl evlenmeyi bekleyen kalmadı gibi.hatta sadece sevişmek için başlayıp, sonra evlenen bile bir sürü çift var.Kadına ve yaşa laf atmadım dikkatli okursanız...Evlenmeden birlikte olan kadınlar pek değerli olmuyor kimse beklentiye girmesin.Adam gönlünü eğlendirecek sen üzül ya da üzülme onun umurunda mıZaten türk erkeği damacanaya bilebhalleniyor güzellik ne alaka Ama evlenrceği kadın farklı olur
Evlendikten sonra birlikte olan kadınlar çok değerli ama, bakınız bdv konularıKadına ve yaşa laf atmadım dikkatli okursanız...Evlenmeden birlikte olan kadınlar pek değerli olmuyor kimse beklentiye girmesin.Adam gönlünü eğlendirecek sen üzül ya da üzülme onun umurunda mıZaten türk erkeği damacanaya bilebhalleniyor güzellik ne alaka Ama evlenrceği kadın farklı olur
Daha önce çok fazla böyle şeyler yaşamış biri bu duruma pek duygusal bakmaz gibi geliyor bana. Onun için fiziksel bı ihtiyaç olabilir mi acaba ? Sevdiğiniz için içinize sinmiş olabilir ama 6 ay çok kısa bi süre değil mi bunu yaşamak için. Bu arada yargılamak için söylemiyorum kendi hayatınız saygi duyuyorum. Ama duygusal beklentiniz karsilanmadikca kendinizi cinsel bı obje gibi hissetmeye başlayacaksınız o büyük sevgi bı anda size huzursuzluk vermeye başlayabilir acaba hata mı yaptım diye kendinizi sorgularken bulabilirsiniz.Kızlarr herkese selam! Çok kısa bir girişten sonra yorumlarınızı alıcam. 29 yaşındayım ve bu zamana kadar kimseyle bir birlikteliğim olmadı fakat evlendiğim zaman yaşayayım düşüncesinde değildim. Kendimi hazır hissettiğim zaman ve karşımdaki kişiyle gerçekten bunu istediğim zaman yapmayı düşünüyordum öyle de oldu. 6 aydır birlikteyiz şükür yaşadığım en güzel ve olgun ilişki diyebilirim, bi 5 6 denemede olmadı vajinismus muyum diye korkarken bir anda gerçekleşti ve birlikte olduk. Onun ilki değilim biraz kalabalık bir geçmişi olmuş fakat ilk kez daha önce ilişki yaşamamış biriyle birlikte olmuş. İkimiz de istedik ama ondan herhangi bir baskı görmediğimi de belirtmeliyim ne zaman istersen o zaman olur kafasındaydı hep. Şöyle ki bu benim için çok duygusal bir andı, yıllar yılı kafamda çok büyüttüğüm metalaştırdığım bişeydi başka bir dünyaya kapı açılacakmışçasına büyütmüşüm kafamda asla böyle değilmiş. Sonrasında sevgilimden büyük duygusal cümleler paragraflar jestler bekledim istemsizce çünkü bunu onunla yaşamayı tercih ettim bu çok büyük geliyor bana çok özel ve önemli. Fakat ondan bu yönde bir artı duygusallık görmedim sanırım beklentide kaldım ve şuan biraz kendimi kötü hissediyorum. Bu eminim bizi birbirimize daha çok bağlayacak fakat bu olay gerçekleştikten sonra ondan süslü laflar cümleler daha da yakınlık istedim kendi içimde. Haksız değilim ama bu kafadan nasıl çıkabilirim ?
Zaten kendisi yakınlık gösteren biri biraz odun pek bilmez bu tür davranışları ama kendi kendimi çok fazla huzursuz ettim sanırım. Nasıl bu düşünceyi değiştirebilirim ?
Tamam da mevzu hanımefedinin beklentisi...Tabikide evlenen var evlenmeyip gönül eğlendirende.Konu zaten evlenmek te değil...Erkekler malum işteAyy ne kadar sığ bir yorum.hiç mi buralarda takılmıyorsunuz ? Dünya kadar ilk buluşmalarda sevişip, senelerce ilişki yaşayan, evlenen çiftler var.şimdi sorsak yine bir sürü kişi cevap verir.asıl evlenmeyi bekleyen kalmadı gibi.hatta sadece sevişmek için başlayıp, sonra evlenen bile bir sürü çift var.
Hayatınıza kaç tane erkek girdi,kocanız dışında kaç erkekle sevistiniz de mesela kıymetiniz azaldi,terkedildiniz?Tamam da mevzu hanımefedinin beklentisi...Tabikide evlenen var evlenmeyip gönül eğlendirende.Konu zaten evlenmek te değil...Erkekler malum işte
İlahi aşırı güldümKadına ve yaşa laf atmadım dikkatli okursanız...Evlenmeden birlikte olan kadınlar pek değerli olmuyor kimse beklentiye girmesin.Adam gönlünü eğlendirecek sen üzül ya da üzülme onun umurunda mıZaten türk erkeği damacanaya bilebhalleniyor güzellik ne alaka Ama evlenrceği kadın farklı olur
Hayatta ne kıymetim azaldı ne de terkedildimHayatınıza kaç tane erkek girdi,kocanız dışında kaç erkekle sevistiniz de mesela kıymetiniz azaldi,terkedildiniz?
Erkekler malum işte,dediğiniz birlikte olduğunuz tek erkek olan kocanızdan yola çıkan bir tümevarım mi?
Çok merak ediyorum ilişkiye dair bu engin genellemenizi hangi deneyiminize borclusunuz?
E hayatına bir kocan girmiş aşk besledigin,onla da zaten evlenmişsin. Ben de diyorum ki iliskiye giren insanların erkekler tarafından kıymetinin azaldığına, gönüllerini eğlendirip heveslerini geçtiğine dair bu harika fikrinin temeli neye dayanıyor? Türk filmlerine mi?Hayatta ne kıymetim azaldı ne de terkedildimKimsenin gönül eğlencesi olmadım.Olanlarda lütfen sızlanmayı bıraksın bir zahmet.Bu düşüncemin tezatını savunmak için kaç kişiyle birlikte olmak gerekir
Nereden çıkardın bir kocamın girdiğini???Ama şurada haklısın tabii öyle evlenmeden düşüp kalkmak herkese uygun değilE hayatına bir kocan girmiş aşk besledigin,onla da zaten evlenmişsin. Ben de diyorum ki iliskiye giren insanların erkekler tarafından kıymetinin azaldığına, gönüllerini eğlendirip heveslerini geçtiğine dair bu harika fikrinin temeli neye dayanıyor? Türk filmlerine mi?
Hayatına kimseyi almamissin ki ilişkiden sonra soğuduğunu gör, genelle - bir de "erkek milleti" diye
Yani elindeki sıfır done ile yaptığın yorum çok havada kalıyor.
Eskiden millet kocası olmadan sokağa çıkamazmış para kazanamazmış erkeğin eline bakarmış da evlenmek zorundaymış.Kadına ve yaşa laf atmadım dikkatli okursanız...Evlenmeden birlikte olan kadınlar pek değerli olmuyor kimse beklentiye girmesin.Adam gönlünü eğlendirecek sen üzül ya da üzülme onun umurunda mıZaten türk erkeği damacanaya bilebhalleniyor güzellik ne alaka Ama evlenrceği kadın farklı olur
E hayatına bir kocan girmiş aşk besledigin,onla da zaten evlenmişsin. Ben de diyorum ki iliskiye giren insanların erkekler tarafından kıymetinin azaldığına, gönüllerini eğlendirip heveslerini geçtiğine dair bu harika fikrinin temeli neye dayanıyor? Türk filmlerine mi?
Hayatına kimseyi almamissin ki ilişkiden sonra soğuduğunu gör, genelle - bir de "erkek milleti" diye
Yani elindeki sıfır done ile yaptığın
Gerçekten kafam güzeldirEvlendikten sonra birlikte olan kadınlar çok değerli ama, bakınız bdv konuları
Kafanız çok güzelmiş, güle güle kullanın