Birlikte olduktan sonra duygusal beklenti

eflatuns

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
1.598
1.088
Kızlarr herkese selam! Çok kısa bir girişten sonra yorumlarınızı alıcam. 29 yaşındayım ve bu zamana kadar kimseyle bir birlikteliğim olmadı fakat evlendiğim zaman yaşayayım düşüncesinde değildim. Kendimi hazır hissettiğim zaman ve karşımdaki kişiyle gerçekten bunu istediğim zaman yapmayı düşünüyordum öyle de oldu. 6 aydır birlikteyiz şükür yaşadığım en güzel ve olgun ilişki diyebilirim, bi 5 6 denemede olmadı vajinismus muyum diye korkarken bir anda gerçekleşti ve birlikte olduk. Onun ilki değilim biraz kalabalık bir geçmişi olmuş fakat ilk kez daha önce ilişki yaşamamış biriyle birlikte olmuş. İkimiz de istedik ama ondan herhangi bir baskı görmediğimi de belirtmeliyim ne zaman istersen o zaman olur kafasındaydı hep. Şöyle ki bu benim için çok duygusal bir andı, yıllar yılı kafamda çok büyüttüğüm metalaştırdığım bişeydi başka bir dünyaya kapı açılacakmışçasına büyütmüşüm kafamda asla böyle değilmiş. Sonrasında sevgilimden büyük duygusal cümleler paragraflar jestler bekledim istemsizce çünkü bunu onunla yaşamayı tercih ettim bu çok büyük geliyor bana çok özel ve önemli. Fakat ondan bu yönde bir artı duygusallık görmedim sanırım beklentide kaldım ve şuan biraz kendimi kötü hissediyorum. Bu eminim bizi birbirimize daha çok bağlayacak fakat bu olay gerçekleştikten sonra ondan süslü laflar cümleler daha da yakınlık istedim kendi içimde. Haksız değilim ama bu kafadan nasıl çıkabilirim ?
Zaten kendisi yakınlık gösteren biri biraz odun pek bilmez bu tür davranışları ama kendi kendimi çok fazla huzursuz ettim sanırım. Nasıl bu düşünceyi değiştirebilirim ?

Yaaaa aynı ben benim ilkim olmamasına rağmen bir sürü beklentiye giriyorum ah biz kadınlar çok normal bir şey yaşadın duygusal olma. Onun için de çok normal. Hiç bir şey olmamış gibi ilişkine devam et

Herkesin hayatında hataları olabilir geçmiş yaşantısını sorgulayamam. Kaldı ki kendisi bana bunları en başından anlattığı için problem görmedim. Bağlanması için cinsellik yaşamadım buna ihtiyaç yok, cinselliğin bağlayıcı gücünün olduğunu söyledim sadece. Soruma cevap alamadım sizden.

Yengec burcu duygusallıgııııı

Evet şuan herşey cok yolunda degisen hic bisey yok ama sanırım bu beklenti modu beni düşürdü çok.

Neden sizinle de yaşadığı hatta birbirinize daha çok bağlanacağınızı düşündüğünüz şeyin geçmişte olanlarını hata olarak görüyorsunuz? Kendinizle çelişiyorsunuz. Cinsellikten sonra erkeklerin uzaklaşması çok doğal, birçoğu öyle yapar

Aslında hepimiz cinsellik yasadıgımız adamlardan böyle seyler bekliyoruz.Hani ilk olmasına da gerek yok.Bi ilişki içindeysek cinsellik yaşamaya başladıysak hepimizde bu beklenti olusuyor.Duygusal varlıklarız sonucta:) Tripli davranmayın zamana bırakın derim.

Evet şuan herşey cok yolunda degisen hic bisey yok ama sanırım bu beklenti modu beni düşürdü çok.
Ben de yengeç burcuyum ama ilk birlikteliğimde söylemedim bile ilk diye, bu kadar önemsiz bir şeydi benim için
Ayrıca seksten sonra paragraflarca ne diyecek, ne jesti yapacak yani. Çok mantıksız bir şey gibi geldi bana. Sanki bir ödül mü sundum da senin jestine jest yapacak. Ya da bir fedakarlık mi yaptın da teşekkür edecek , uzun uzun konusunu açacak.
Dünyanın en doğal şeyini yasamissiniz. Yüz görümlüğü mü taksin, ne yapsın yani adam?
Bence girme böyle gereksiz beklentilere

Senin süslü kelimeler beklemen çok normal ama karşı tarafın ne yazık ki ilki değilsin, bu yüzden sen kadar özel hissetmiyor olabilir. Bir de biz her şeyi çok abartıyoruz aşırı duygusalız ama erkekler ne yazık ki böyle değil tam bir hayal kırıklığı süslü lafları pek beceremiyorlar

İlk bile olsa kendinizi ona "sunulmuş" ya da sadece onun istediği zevk aldığı bir şeyi gerçekleştirmişsiniz gibi bu tarz beklentilere girmeyin. O da sizi tatmin etti, siz ona methiyeler düzdünüz mü?

Yahu adam uzaklaşmadı ben daha fazla romantiktik ve duygusallık bekledim. Geçmiş ilişkilerinde cinsellik yaşaması ne ayıp ne hata bunu hata olarak görmez tabiki benim kastettiğim günü birlik ilişkiler aşkın sevginin olmadığı bir ilişki içinde yaşanan cinsellik değil. Üniversite ve sonrası bir kaç sene bu modda yaşamış ciddi ilişki kurmayıp gezip tozup yatıp kalkmalı. Bunu sorgulayamam diyorum. Benden önce de ciddi ilişkisi olmuş onunla da yaşamıştır o hata tabiki değil hata varsayılanlar başka. Benim çevremdeki hiçbir arkadaşımın ilişkisi cinsellikten sonra uzaklaşmadı da bitmedi de olanlar illa ki vardır orada adamın kalitesi önemli oluyor.

Vallahi rahatladım 5 kez okumuş olabilirim çok mantıklı çok teşekkür ederim. :)

Ben oğlak her ne kadar oğlak duygusuz deseler de yok yok yok

Vallahi rahatladım 5 kez okumuş olabilirim çok mantıklı çok teşekkür ederim. :)
Rahatlamana sevindim :) boşver , hiç kendini doldurma.
Kendin istedin, kendin hazır oldugun bir anda kendi sectigin bir adamla ilişki yaşadın.
O kadar da büyütecek bir olay değil.
Adam sana sırf onunla birlikte oldun diye nasıl bir jest yapabilir ki? Hediye alsa mesela mutlu mu olacaktin? Ben kendimi düşünüyorum da yani düşünemedim bile. çoook saçma geldi:) bu bir alışveriş de ben bir sey mi "verdim" de bana verecek karşılık arıyor . Ben hayır mı işledim adamla sevişerek , ona iyilik mi yaptım yani..ne desin ki? "Aşkım ilk ama maşallahin var" mi desin, "senin için bu çok önemli şeyi benimle yaşadın , teşekkürler" mi desin?
Boşver bence. Hiç böyle beklentilere girme. Yersiz şeylerle güzelim iliskinde canını sıkma

Diğer konunuzu okudum, yaş, evlilik, fiziksel anlamda da daha iyi göründüğünden falan bahsetmissiniz, acaba bilinçaltınizda bu endişeler olduğu için cinsellik sonrası duygusal anlamda extra beklentiye giriyor olabilirmisiniz?

Olabilir hak veriyorum. Bu tetiklemiş olmalı, hali hazırda zaten herşey yolundayken ekstra beklentiye girmeye sebep olabilir.

Ayy o üye mi?
Konu sahibesi fıstk gbi cocukla sevişmissn işte keyfini cıkar yaa niye dertleniyon
Bundan sonraki sevişmenizin daha basarılı olması için neler yapabilirsin onu düşün bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…