Birlikte olduktan sonra duygusal beklenti

Ne demesini beklerdin anlından öpüp kadınım helalim yada ufff aahh aman tanrım ilk kez bi bakireyle yattım ve itiraf etmeliyim ki muhteşem bir deneyimdi filan mı 😴

O kadar türk filmi modunda yapış yapış iğrenç şekilde değil de ay ne bileyim biraz bi yumuşak ifadeler cümleler bekledim, sanırım saçmaladım.

Sen tatmin olmadın mı ondan bı tık daha beklenti içine girdim acaba?
Birde güzel sözler,iltifatlar değil ama bende birliktelik sonrası hemen arkasını dönen erkekleri sevmem onu mu demek istedin.
Herşey bitti sarılıp öpüşmeye devam mı edilsin istedin.
Yada biraz sonra 2. Birliktelik olsun beklemiş olabilirsin.

Sen tatmin olmadın mı ondan bı tık daha beklenti içine girdim acaba?
Birde güzel sözler,iltifatlar değil ama bende birliktelik sonrası hemen arkasını dönen erkekleri sevmem onu mu demek istedin.
Herşey bitti sarılıp öpüşmeye devam mı edilsin istedin.
Yada biraz sonra 2. Birliktelik olsun beklemiş olabilirsin.

Olmadım açıkçası sonrasında oral yapınca oldum, çok bişey hissedemedim yani garipti beklediğim gibi değildi. Saat o kadar geç bi saatti ki ve ben o kadar heyecanlıydım ki sonrasını düşünsem de hatırlayamıyorum sarıldık mı öpüştük mü illa ki olmuştur ama daha çok daha çok istedim sanırım :KK70:

Daha duygusal bir an bekledim muhtemelen. Ertesi gün sabah hazırlanıp işe gittik sanki dün gece yaşanan hep yaşanan birşeymişçesine, basit geldi.

Olmadım açıkçası sonrasında oral yapınca oldum, çok bişey hissedemedim yani garipti beklediğim gibi değildi. Saat o kadar geç bi saatti ki ve ben o kadar heyecanlıydım ki sonrasını düşünsem de hatırlayamıyorum sarıldık mı öpüştük mü illa ki olmuştur ama daha çok daha çok istedim sanırım :KK70:

Daha duygusal bir an bekledim muhtemelen. Ertesi gün sabah hazırlanıp işe gittik sanki dün gece yaşanan hep yaşanan birşeymişçesine, basit geldi.
Bence beklentiye girmen normal ama bakire oldugun için değil duygusal olduğumuz için.
Erkekler için seks o kadar basit ki orgazm olması yeterli onlar için.
Kadını tatmin etmek,sevişmeyi devam ettirmek çoğu erkekte yok.
Burada açılan konuları da görüyoruz yeni evliler bazen günde 2-3 kez seks yapıyor yada yapmıyor.
Bence güzel sözler değil devamı gelsin,seks devam etsin,bende tatmin olayım beklentisinde kalmışsın bu çok normal.

Bence beklentiye girmen normal ama bakire oldugun için değil duygusal olduğumuz için.
Erkekler için seks o kadar basit ki orgazm olması yeterli onlar için.
Kadını tatmin etmek,sevişmeyi devam ettirmek çoğu erkekte yok.
Burada açılan konuları da görüyoruz yeni evliler bazen günde 2-3 kez seks yapıyor yada yapmıyor.
Bence güzel sözler değil devamı gelsin,seks devam etsin,bende tatmin olayım beklentisinde kalmışsın bu çok normal.
Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Aslında devamını ben istemedim biraz oha oldu mu gerçekten bu muydu bu kadar kolay mıydı modundaydım önceki denemeler başarısız olduğu için bu sefer olunca ben inanamadım diyebilirim, haftasonu geldi ve iki gün full birlikteyiz bakalım nasıl geçecek diye de kendimi beklentiye sokmak istemiyorum ama bu düşünceden arınamıyorum, sadece o ana odaklanmayı düşünmeli ve tadını çıkartmalıyım sanırım.

Eh ne güzel işte iki gün birlikteymissiniz, vücudunuzun sevişmeye vereceği tepkileri ilk sevişmelerin tadını çıkarın.haz aldığınız noktalari keşf edin, ön sevişmeleri olabildiği kadar uzun tutunki birbirinizin uç noktalarını öğrenmek içinde iyi fırsat olur,sizin içinde yeterli ıslaklık olup keyf almanıza büyük katkı sağlar.mutlu hafta sonları...

Ayy o üye mi?
Konu sahibesi fıstk gbi cocukla sevişmissn işte keyfini cıkar yaa niye dertleniyon
Bundan sonraki sevişmenizin daha basarılı olması için neler yapabilirsin onu düşün bence😁
Aynen benim gibi 165 lik 30 olmasına rağmen 45 gösteren adamla sevişmemiş 😄

Ben sizi anlıyorum. Bunca zaman sonra buna değer gördüğünüz biriyle olmuşsunuz. Ve sizin onu seçmenizin karşılığında duygusal bir beklentiye girmişsiniz. Ama karşınızdaki kişi bunu daha önce defalarca yaşamış ve onun için rutin basit bir şey olarak gelmiş olabilir.

Kızlarr herkese selam! Çok kısa bir girişten sonra yorumlarınızı alıcam. 29 yaşındayım ve bu zamana kadar kimseyle bir birlikteliğim olmadı fakat evlendiğim zaman yaşayayım düşüncesinde değildim. Kendimi hazır hissettiğim zaman ve karşımdaki kişiyle gerçekten bunu istediğim zaman yapmayı düşünüyordum öyle de oldu. 6 aydır birlikteyiz şükür yaşadığım en güzel ve olgun ilişki diyebilirim, bi 5 6 denemede olmadı vajinismus muyum diye korkarken bir anda gerçekleşti ve birlikte olduk. Onun ilki değilim biraz kalabalık bir geçmişi olmuş fakat ilk kez daha önce ilişki yaşamamış biriyle birlikte olmuş. İkimiz de istedik ama ondan herhangi bir baskı görmediğimi de belirtmeliyim ne zaman istersen o zaman olur kafasındaydı hep. Şöyle ki bu benim için çok duygusal bir andı, yıllar yılı kafamda çok büyüttüğüm metalaştırdığım bişeydi başka bir dünyaya kapı açılacakmışçasına büyütmüşüm kafamda asla böyle değilmiş. Sonrasında sevgilimden büyük duygusal cümleler paragraflar jestler bekledim istemsizce çünkü bunu onunla yaşamayı tercih ettim bu çok büyük geliyor bana çok özel ve önemli. Fakat ondan bu yönde bir artı duygusallık görmedim sanırım beklentide kaldım ve şuan biraz kendimi kötü hissediyorum. Bu eminim bizi birbirimize daha çok bağlayacak fakat bu olay gerçekleştikten sonra ondan süslü laflar cümleler daha da yakınlık istedim kendi içimde. Haksız değilim ama bu kafadan nasıl çıkabilirim ?
Zaten kendisi yakınlık gösteren biri biraz odun pek bilmez bu tür davranışları ama kendi kendimi çok fazla huzursuz ettim sanırım. Nasıl bu düşünceyi değiştirebilirim ?
toplumsal kalıplardan dolayı bu konuya gereksiz yere fazla anlam yükleniyor, sizde de öyle olmuş.

Kızlarr herkese selam! Çok kısa bir girişten sonra yorumlarınızı alıcam. 29 yaşındayım ve bu zamana kadar kimseyle bir birlikteliğim olmadı fakat evlendiğim zaman yaşayayım düşüncesinde değildim. Kendimi hazır hissettiğim zaman ve karşımdaki kişiyle gerçekten bunu istediğim zaman yapmayı düşünüyordum öyle de oldu. 6 aydır birlikteyiz şükür yaşadığım en güzel ve olgun ilişki diyebilirim, bi 5 6 denemede olmadı vajinismus muyum diye korkarken bir anda gerçekleşti ve birlikte olduk. Onun ilki değilim biraz kalabalık bir geçmişi olmuş fakat ilk kez daha önce ilişki yaşamamış biriyle birlikte olmuş. İkimiz de istedik ama ondan herhangi bir baskı görmediğimi de belirtmeliyim ne zaman istersen o zaman olur kafasındaydı hep. Şöyle ki bu benim için çok duygusal bir andı, yıllar yılı kafamda çok büyüttüğüm metalaştırdığım bişeydi başka bir dünyaya kapı açılacakmışçasına büyütmüşüm kafamda asla böyle değilmiş. Sonrasında sevgilimden büyük duygusal cümleler paragraflar jestler bekledim istemsizce çünkü bunu onunla yaşamayı tercih ettim bu çok büyük geliyor bana çok özel ve önemli. Fakat ondan bu yönde bir artı duygusallık görmedim sanırım beklentide kaldım ve şuan biraz kendimi kötü hissediyorum. Bu eminim bizi birbirimize daha çok bağlayacak fakat bu olay gerçekleştikten sonra ondan süslü laflar cümleler daha da yakınlık istedim kendi içimde. Haksız değilim ama bu kafadan nasıl çıkabilirim ?
Zaten kendisi yakınlık gösteren biri biraz odun pek bilmez bu tür davranışları ama kendi kendimi çok fazla huzursuz ettim sanırım. Nasıl bu düşünceyi değiştirebilirim ?
Safım benim 😑Adam genç ve güzel birini bulsun bak nasıl dili çözülüyor😀Peşinden koşturan birini bulsun hem de...Senden zaten hevesini almış.Kusura bakma gerçekler acıdır

Bit kitapta okumuştum. Erkekler cinsel ilişki sonrası salgılanan hormondan (östrojen) dolayı soğukluk gösterir ve uzaklaşırlar buda o anın aksine size daha çok yakınlaşmasını sağlar.

Ona göre basit zaten.sana göre değil.demek ki yeterince hassas düşnememiş.zamanla sen de o duruma geleceksin zaten.

Safım benim 😑Adam genç ve güzel birini bulsun bak nasıl dili çözülüyor😀Peşinden koşturan birini bulsun hem de...Senden zaten hevesini almış.Kusura bakma gerçekler acıdır
Niye laf attınız kadina şimdi durup dururken.😂😂29 çok genç bir yaş.güzel olmasa onunla da yatmazdı.adam belli ki tercih edilen biri.

Biyolojik olarak normal bişey kadınlar ilişki anında baglılık hissini arttıran hormonlar salgılar bu yüzden de cinsellik sonrası kendimizi erkege daha yakın daha baglı hissederiz ama erkek de tam tersi boşalma sonrası uzaklaşmak ister konuşmak bile zor gelir onlara onların yapısı da böyle haa sizin duruma gelince karşınızdaki kişi için bu normal bişey öyle aşırı duygu yüklü yaklaşmasını beklemek sizin saflığınız ve kafanızda olayı büyütmenin etkisi dogru kişi olduguna çok emin olmayın derim ilerleyen süreci yaşayın nasıl devam edecek hala böyle mi hissedeceksiniz ona göre hareket edersiniz

Herkesin hayatında hataları olabilir geçmiş yaşantısını sorgulayamam. Kaldı ki kendisi bana bunları en başından anlattığı için problem görmedim. Bağlanması için cinsellik yaşamadım buna ihtiyaç yok, cinselliğin bağlayıcı gücünün olduğunu söyledim sadece. Soruma cevap alamadım sizden.
Ama bu onun için normalleş'miş demeki bu benim düşüncem tabi ama hani bence seni bu konuda zorlamaması güzel bişey şahsen biraz erken olmuş bence keşke birazdaha birbirinizi tanısaydınız senin ondan beklediklerini sana vermesi gerekiyor biyerden sonuc olarak sen onunla ilkini yaşamışsın ve hani seni bununla olmasa bile başka şeylerle onurize etmesi gerekiyor onun üzerin kadınlı histemek aslında senin istediğin yani haklısın

X