Birlikte olan fotoğrafını sosyal medyada paylaştı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olan olmuş biten bitmiş bu saatten sonra ah keşke bunu yapmasaydım veya şunu yapsaydım diye kendinizi hırpalamayın önünüze bakın geçmişi düzeltmek kimsenin elinde olan bir şey değil düzeltemeyeceğimiz şeylerden ders çıkarıp devam etmeliyiz kendimizi paralamak sadece zarar olur

Olan olmuş biten bitmiş bu saatten sonra ah keşke bunu yapmasaydım veya şunu yapsaydım diye kendinizi hırpalamayın önünüze bakın geçmişi düzeltmek kimsenin elinde olan bir şey değil düzeltemeyeceğimiz şeylerden ders çıkarıp devam etmeliyiz kendimizi paralamak sadece zarar olur
Haklısınız. Artık kabullendim. Allah’ın vardır bir bildiği

Herkes hep haklıydı ben kendimi hep küçük düşürdüm 🤦‍♀️🥹
Önemli olan ders almak boşver beşer şaşar önemli olan bundan sonrası. O kadını da sevdiğinden mi sanıyorsun. Kadını yurtdışı pasaportu olarak görüyor haberi yok garibimin. Evlenmiş hala gel uyuyalım diyor. Senle evlense seni aldatırmışta bu. Gerçekten kurtulduğun için sadaka dağıtman lazım.

Salağım çünkü
Önemli olan ders almak boşver beşer şaşar önemli olan bundan sonrası. O kadını da sevdiğinden mi sanıyorsun. Kadını yurtdışı pasaportu olarak görüyor haberi yok garibimin. Evlenmiş hala gel uyuyalım diyor. Senle evlense seni aldatırmışta bu. Gerçekten kurtulduğun için sadaka dağıtman lazım.
Evet bundan sonrası benim için önemli. Çok direttim olması için. Çalışması önemli değil nerde çalışsa kabulüm dedim. Zaten en son bizden olmazdı dedi. Haklı da olmazdı. Ben karını benle aldatmaya çalışıyorsun utan demiştim. Gelmiş fake hesaptan ben karımı senle aldatmaya çalışmıyorum yazmış. Yani böyle şeyler yapıp beni aldatmadığını iddia edecekti. Evet kadına da üzüldüm. Suanda da başkalarıyla konuştuğuna kadını aldattığını düşünüyorum. İkisi de dil bilmiyor. Çeviri yapıyorlardır. Belki yıllar yıllar geçer de ancak anlaşırlar konuşarak. O yüzden hep arayış içinde. Benim hakkımda hayırlısı buydu. Kalbimden ağır bir yük kalkmış gibi. Hep bir ümidim vardı. Kendimi çok yıpratıyordum. Kalbim acıyordu. Şuan sanki derin bir nefes aldım. Tamamen bitti inandırdım kendimi cok şükür. Gelgitleri beni üzerdi hep bir ümit verip gidiyordu. Suan gelse de yazsa da dönüşü yok bunun inancına vardım. 🤲

Bu saatte yazmamın sebebi içimin acıması aslında. Daha önce de farklı bir hesaptan durumu yazmıştım. Buranın şifresini unutmuştum çünkü. 31 yaşında öğretmenlik yapıyorum. 9 yıllık beraberliğim vardı. O işsiz olduğu için ailem istememişti. En son da annem ikna olmuştu. Ama ufak bir tartışmadan dolayı ayrıldık barışırız sandım çünkü aileler biliyordu. Ama öyle olmadı. Ben yazınca tersledi ve yabancı bir kadınla birlikte olduğunu öğrendim. Kendisinden 7 yaş büyük. Kadın orda öğretmenmiş. Düğününe bile çağırdı beni.
2 ay oluyor ayrılalı ama deprem Olduğu gün 10 dk içinde beni aradı. İyi miyim diye. Ben ailemin yanına gelene kadar da sordu yazdı. O anlık korkuyla cevap verdim ama sonradan çok pişman oldum. Bir kaç kez daha da yazdı ben oralı olmamıştım.
Demin de sevgilisi ile fotoğraf paylaşmış. O kadar zoruma gitti ki. Kadın onu görmeye gelmiş. Benimle hiç paylaşmamıştı. Dayanamayıp yazdım ona şimdi. Mutluluklar diledim. Demin whatsapptan durum paylaşmıştı onu görünce ona bile saygın yok numaramı sil dedim. Bir de numaran bende yok diye yalan söylüyor. Senden zaten mesaj bekliyordum da dedi. Sonra engelledim onu.
Canım çok yanıyor. Sizce numaramı değiştirmeli miyim ? Bu durum beni çok kötü etkiledi. Burda onunla ilgili çok konu açmıştım. Herkes beni uyarmıştı ama ben dinlemedim. Hak ettim de biliyorum.
Ekleme: ben dün yazdıktan sonra onu engelledim whatsapptan. Bana normal mesajdan istersen son kez buluşup konuşalım dedi. Bir de önceden yaptığımız gibi sarılıp uyuyalım diye yazmış. Resim nikah kıymış dediğine göre. Beni yedekte o kadını da hala aldatma peşinde. Böyle bir insanla berabermişim yıllardır
Bence kesinlikle gitme. Unutma sen kandırılan taraf değilsin evli olduğunu biliyorsun. Bir şekilde kadın bunu öğrenirse, kocasından cok seni suçlayacak. İletişim kurduğunuz heryerden engelle onu. Numaranı değiştirmene gerek yok bence. Sen onu engellersen zaten sana hiç bir şekilde ulaşamaz.

Bence kesinlikle gitme. Unutma sen kandırılan taraf değilsin evli olduğunu biliyorsun. Bir şekilde kadın bunu öğrenirse, kocasından cok seni suçlayacak. İletişim kurduğunuz heryerden engelle onu. Numaranı değiştirmene gerek yok bence. Sen onu engellersen zaten sana hiç bir şekilde ulaşamaz.
Gitme gibi bir durum söz konusu olamaz. Ona karşı bir zaafım var evet yalan da değil. Hiç beklemediğim anda bu şekilde terk edildim. Kendimden çok o kadın için böyle bir şey yapmam. Hiç bir kadın bunu hak etmez. Ben de hak etmiyorum . Engelledim hala da ulaşmaya çalışıyor bana. Karısını aldatmaya çalıştığını söyledim . Fake hesaptan öyle bir şey yapmıyorum yazmış . Yani benle uyumak karısını aldatma değilmiş. Ben onu Allah’a havale ettim

Gitme gibi bir durum söz konusu olamaz. Ona karşı bir zaafım var evet yalan da değil. Hiç beklemediğim anda bu şekilde terk edildim. Kendimden çok o kadın için böyle bir şey yapmam. Hiç bir kadın bunu hak etmez. Ben de hak etmiyorum . Engelledim hala da ulaşmaya çalışıyor bana. Karısını aldatmaya çalıştığını söyledim . Fake hesaptan öyle bir şey yapmıyorum yazmış . Yani benle uyumak karısını aldatma değilmiş. Ben onu Allah’a havale ettim
Allah kurtarmış sizi. Böyle düşünün bence evlenmiş olsaydın seni de böyle aldatacaktı. Karşına elbet birileri çıkıcak hatta ondan cok daha iyileri o yüzden hiç üzülme. Karma denen de bir şey var sadece sabret 🙏

ilk etap size ne verdiyse evde atın yakın satın

ikinci olarak fotoğraflarınızı silin geri dönüşü olmayacak şekilde

kendinize yeni hobiler bulun mesela örgüye başlayın ☺☺ kendinize cicili bicili kazak yelek falan örün. evlilik kaderde vardır emin olun o sizin kaderiniz değilmiş zor olacak ama eminim bunuda başaracaksınız

ilk etap size ne verdiyse evde atın yakın satın

ikinci olarak fotoğraflarınızı silin geri dönüşü olmayacak şekilde

kendinize yeni hobiler bulun mesela örgüye başlayın ☺☺ kendinize cicili bicili kazak yelek falan örün. evlilik kaderde vardır emin olun o sizin kaderiniz değilmiş zor olacak ama eminim bunuda başaracaksınız
Bunu atlatmam belki uzun zaman alacak bunun için kendime çok kızıyorum 🥲

bosverin giden gitmistir gittigi gün bitmistir kimbilir sana iyi gelecek ondan daha hayirli birisi karsina cikacak iyiki bitmis eskisiyle diyecek sükürler edeceksin hersey güzel olsun hayatinda mutluluk dilerim sevgilerimle ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X