• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte bekleyelim :)

Merhaba kızlar. Bisey sorucaktim.
Benim adet olmama daha 2 gun var. Gerci kesin degil. Duzensiz oldugu icin. Daha 5 gun falan da olabilir. Ben normal gebelik testi yaptim negatif cikti. Gecikme olmadan yaptigim icin negatif olabilir mi. Biraz daha beklesem bir ihtimal bebiş olabilirmi yoksa bu aydanda umidimi keseyimmi :) moralim bozuldu acikcasi

Benim adet olmama daha 2 gun var. Gerci kesin degil. Duzensiz oldugu icin. Daha 5 gun falan da olabilir. Ben normal gebelik testi yaptim negatif cikti. Gecikme olmadan yaptigim icin negatif olabilir mi. Biraz daha beklesem bir ihtimal bebiş olabilirmi yoksa bu aydanda umidimi keseyimmi :) moralim bozuldu acikcasi[/QUOTE
merhabalar canım günün belli olmadığı için çıkmamış olabilir 2 3 gün daha bekle bakalım belirti var mi hiç inşallah hamilesindir :)

Yok artık belirti aramıyorum bosuna kendimi uzmekten baska ise yaramıyor :)
Testte yapmicaktim ama arkadasim az once iki test yapti. Ikinci cizgi ikisindede silik cikti. Inanamadilar bende yaptim. Kapi gibi tek cizgi olunca inandilar :) oyuzden yani. Calismaya devam o halde. Bellimi olur :)

Testte yapmicaktim ama arkadasim az once iki test yapti. Ikinci cizgi ikisindede silik cikti. Inanamadilar bende yaptim. Kapi gibi tek cizgi olunca inandilar :) oyuzden yani. Calismaya devam o halde. Bellimi olur :)
ahhh şu tek çizgi insanı nasıl da üzüyor hayal kırılkığına uğratıyor değil mi?? bu ay benim hamile kalmam için en ideal ay yurt dışında yaşıyorum doğum yaz tatiline denk gelecek şimdi olursa oğlumun okulu aksamamış olacak. Allahtan hayırlısı 2,5 senedir bekliyoruz. Gerçi ne planlar yaptık da hepsi anlamsız oldu. Allah hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin. Bak yine hüzünlendim:(

ahhh şu tek çizgi insanı nasıl da üzüyor hayal kırılkığına uğratıyor değil mi?? bu ay benim hamile kalmam için en ideal ay yurt dışında yaşıyorum doğum yaz tatiline denk gelecek şimdi olursa oğlumun okulu aksamamış olacak. Allahtan hayırlısı 2,5 senedir bekliyoruz. Gerçi ne planlar yaptık da hepsi anlamsız oldu. Allah hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin. Bak yine hüzünlendim:KK43:
Aah planlar programlar ise yarasa keske.
Rabbim biliyor zamanini ama iste insanoglu elinde degil uzuluyor. Hepimizin hakkinda hayirlisi kizlar. Rabbim arattirmasin daha fazla

hayırlısı diyelim :)

Benim adet olmama daha 2 gun var. Gerci kesin degil. Duzensiz oldugu icin. Daha 5 gun falan da olabilir. Ben normal gebelik testi yaptim negatif cikti. Gecikme olmadan yaptigim icin negatif olabilir mi. Biraz daha beklesem bir ihtimal bebiş olabilirmi yoksa bu aydanda umidimi keseyimmi :) moralim bozuldu acikcasi
Canımm merhaba hiç bozma moralini sen bat i bekle bakalım en önemli belirti adet gecikmesi öyle olursa yaparsın bi daha testi :-) kızlar Size şu dakikadan itibaren bat geçmeden günü gelmeden test yapmayı yasaklıyortm enerjinizi düşürmeyin yaa :-)

ahhh şu tek çizgi insanı nasıl da üzüyor hayal kırılkığına uğratıyor değil mi?? bu ay benim hamile kalmam için en ideal ay yurt dışında yaşıyorum doğum yaz tatiline denk gelecek şimdi olursa oğlumun okulu aksamamış olacak. Allahtan hayırlısı 2,5 senedir bekliyoruz. Gerçi ne planlar yaptık da hepsi anlamsız oldu. Allah hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin. Bak yine hüzünlendim:KK43:
Valla canım evdeki hesap çarşıya uymuyor kesinlikle bebişler keyiflerı ne zaman isterse o zaman geliyor :-)

canım attım bembeyaz adete 4 gün kala. Malesef öteki aya kaldı umutlar :KK42: inşallah sizden güzel haberleri bekliyorum
Canımmm bi dur bekle bakalımmmmmm ben adete 5 kala yapmıştım negatiftı 3 gün geçince kapı gibi hamile olduğumu öğrenmiştim zaten o dandik testlere hiç güven olmuyor bi daha test yok hiç birimiz yapmayalım sabır edelim

sende hiç belirti var mı benim kasıklarım ağrıyor ayaklarıma falan vuruyor midem bulanıyor gögüslerim ağrıyor vucudum oyun oynuyor benle kesin :p:KK59:
Aynen bel ağrısı göğüslrim şş kasığım batıyo resmen midem öldürüyo sabahlıyorum bacaklarım falan ağrıyo bide akşam 8 de yatıom :) halsizlikkk

Canımmm bi dur bekle bakalımmmmmm ben adete 5 kala yapmıştım negatiftı 3 gün geçince kapı gibi hamile olduğumu öğrenmiştim zaten o dandik testlere hiç güven olmuyor bi daha test yok hiç birimiz yapmayalım sabır edelim
ay bilmiyorum 6 gün kala öğrenenler var ya bende o yüzden hamile değilim diyorum canım. 3 liralık test yaptım zaten

Back