• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte bekleyelim :)

ah ah katılıyorumda işte insan ister istemez kendini dinliyor aslında ben yumurtlamaya kaçırmamak için sürekli kendimi dinledim yapısal olarakta sürekli kendimi dinlerim vucudumu iyi tanıyorum :) belkide ondan işte geçen ayda çalışmıştım ama hiç bir belirtim yoktu ki zaten adette oldum hatta beklenen gündende önce oldu ne zmaan yumurtladım bilemedim :):)

ah ah katılıyorumda işte insan ister istemez kendini dinliyor aslında ben yumurtlamaya kaçırmamak için sürekli kendimi dinledim yapısal olarakta sürekli kendimi dinlerim vucudumu iyi tanıyorum :) belkide ondan işte geçen ayda çalışmıştım ama hiç bir belirtim yoktu ki zaten adette oldum hatta beklenen gündende önce oldu ne zmaan yumurtladım bilemedim :):)
bende senin gibiyim canm vücudumu iyi biliyorum o yüzden yumurtlama tarihimi genelde ağrılarımdan anlıyorum :) bende de belirtiler var daha adetime 10 gün var ama :) o yüzden ben susturuyorum kendimi sırf kaptırmamak için bakalım inşallah bizler için hayırlısı neyse o olsun :)

Slm canım hoşgeldin :)
Umarım minigin bu ay sana merhaba der bat ne zaman canım
5 günüm kaldı canım ama ben hiç sanmıyorum hamile olabileceğimi. Eşimde 3 gün önce gece uykusundn uyandı hayatım sen bu ay hamilesin dedi. nerden çıktı o dedim ben öyle hissediyorum hiç bir ay böyle içimde umut olmamıştı dedi.

5 günüm kaldı canım ama ben hiç sanmıyorum hamile olabileceğimi. Eşimde 3 gün önce gece uykusundn uyandı hayatım sen bu ay hamilesin dedi. nerden çıktı o dedim ben öyle hissediyorum hiç bir ay böyle içimde umut olmamıştı dedi.
ayyy ne kadar güzel... canım bence eşinin duygularını dikkate al çünkü bi erkek kolay kolay böyle şeyleri hissedipte söylemez umarım eşin haklı çıkar.. çok seviniriim içimizden kim hamile kalırsa kendim kalmış gibi mutlu olcammm :)

ayyy inş babalar hisseder :):) beraber bekliycez benimde 5 gün var..

Selam kizlar benim bat dundu dunde bugunde gelen giden yok bakalim insta gelmez ;) benim gecikmelerim oldugu icin normaldede simdilik bekliyorum bakalim

ayyy ne kadar güzel... canım bence eşinin duygularını dikkate al çünkü bi erkek kolay kolay böyle şeyleri hissedipte söylemez umarım eşin haklı çıkar.. çok seviniriim içimizden kim hamile kalırsa kendim kalmış gibi mutlu olcammm :)
bende canım öyle mutlu olurum. Eşim daha önce hiç böyle şeyler demezdi hatta ben söylediğim zaman benle dalga geçerdi :)

Back