• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte bekleyelim :)

Hoş geldinmelisa Benim ilk kaybimda adetden ayırt ettiğim tek özellik baş donmesiydi 9 ay uğraşıp sonunda hamile kalınca bas dönmesini bile normal karsilamistim düşün artık nekadar umudumu kaybetmistim şuan ise baş dönmesi yok canım ya kanda negatif olduğu için heyecan kalmadı bir sonraki bata kaldıartik

Hosbuldum tatlim bende her ay umutluydum dedigin gibi bir muddet sonra hersey normal geliyor.

Hayalim kafamizi rahat tutcaz burda dertlescez destek olcaz birbirimize ve inaallah mutlu haberler vercez umudumuzu yitirmek yok :):*

selamlaaarr.. bende beş aydır ikini bebek için uğraşıyorum her ay bir ton belirti yaşadım midemde bulandı bşımda döndü aşerdim bile :))
bugun bat günümdü ama bnm sürekli gecikmelerim oluyor..
bu sefer beş gündür göğüs uçlarım acıyor adet öncesi göğüslerim ağrırdı ama bu seferki farklı uçları çok acıyo oğlumu emzirirken çatlamıştı onun gibi sızlıyor. bugun iyice adet sancılarım başladı her an adet olacak gibiyim bakalım kısmet

selamlaaarr.. bende beş aydır ikini bebek için uğraşıyorum her ay bir ton belirti yaşadım midemde bulandı bşımda döndü aşerdim bile :))
bu sefer beş gündür göğüs uçlarım acıyor adet öncesi göğüslerim ağrırdı ama bu seferki farklı uçları çok acıyo oğlumu emzirirken çatlamıştı onun gibi sızlıyor. bugun iyice adet sancılarım başladı her an adet olacak gibiyim bakalım kısmet
a.selam canım onlar bendede oluyordu canım hiç belli olmuyor.hayırlısı diyelim inşallsh

hiçbir belirti yok aslında bence yaa ben oğlumdada hamileliğimi anlamadım aynı adet olacak gibiydim her lavaboya gidişimde bu sefer kesin adet oldum diyordum ama olmuyordu

selammm hoşgeldin:)
Benimde aynı şekilde göğsümde hassasiYet olmuştu goguslerim de adet ağrısı da oluyor hamişken inşallah miniginin belirtileridir bunlar:) aramıza katılmana çok sevindim tecrübeli bi anne olarak bize katacağın çok şey vardır eminim

ay aslında hiç adet bekleyesim yok gidip kan verip hemen sonucu göresim var ..yoksa bebiş kendi kendimi dinlemeyeyim en azındn diye

Back