birlikte bekleyelim :)

günaydın kızlar bende bir boş gebelik birde 2 aylıkken bebeğimin kalbinin durması sonucu iki kürtaj olmak zorunda kaldım son kürtajı olalı 3 ay olucak bu aya dair biraz umudum var ama psikolojik olabilir diye korkuyorum bat 7 kasım şafak 4 :confused:

ay bilmiyorum 6 gün kala öğrenenler var ya bende o yüzden hamile değilim diyorum canım. 3 liralık test yaptım zaten
evet insan bi umutsuzluğa kapılıyor bende üzüldüm sabah ama düşükteki aklıma geldi ozamanda yok diye çok üzülmüştüm sonra hastalandım doktora gittimki hamileyim ve şuandada aynı şeyleri yaşıyorum yine ishal bulantı herşey var ama üşütmemişimdir inş :) ayy bide midemd gaz var öldürüyor benii sürekli çıkıyoo :(

günaydın kızlar bende bir boş gebelik birde 2 aylıkken bebeğimin kalbinin durması sonucu iki kürtaj olmak zorunda kaldım son kürtajı olalı 3 ay olucak bu aya dair biraz umudum var ama psikolojik olabilir diye korkuyorum bat 7 kasım şafak 4 :confused:
hoşgeldin canımm hadi heycanla bekliyoruzz benimde aynı ama benim adetlerim düzenli deildir ama tam adet gününe yakın belirti verdiğine görer ya adet gelicek yada bebekkk

hoşgeldin canımm hadi heycanla bekliyoruzz benimde aynı ama benim adetlerim düzenli deildir ama tam adet gününe yakın belirti verdiğine görer ya adet gelicek yada bebekkk

umudumuzu kaybetmek yok canım adette olsak şükür sağlıklıyız denemeye devamm

umudumuzu kaybetmek yok canım adette olsak şükür sağlıklıyız denemeye devamm
kesinlikle durmak yok yola devam :) eşimde hamile olduğumu düşünüyo sürekli midem bulanıyor ya ona test yaptırdım negatifmişmi desemde beklemese bari

selam kızlar ben de bekliyorum bu aralar adetim çok düzensizleşti 2 ayda bir oldum geçende şimdi de geçti günü geçse bile umutlanamıyorum bir yandan da içimde umut var of of yani.

kesinlikle durmak yok yola devam :) eşimde hamile olduğumu düşünüyo sürekli midem bulanıyor ya ona test yaptırdım negatifmişmi desemde beklemese bari

bende bir sürü rüya görüyorum yumurta gördüm kolilerde şişelerce su :D 7 aylık hamileymişim oğlum olcakmış adı selimmiş :D sonra aslında karnımda odun varmış butün erkek milleti odun diyorum :D :D haha bende osursam aha hamilelik belirtisi diyorum :D osuruktan nem kapmak dedikleri bu olsa gerek :D :D :D

bende bir sürü rüya görüyorum yumurta gördüm kolilerde şişelerce su :KK70: 7 aylık hamileymişim oğlum olcakmış adı selimmiş :KK70: sonra aslında karnımda odun varmış butün erkek milleti odun diyorum :KK70: :KK70: haha bende osursam aha hamilelik belirtisi diyorum :KK70: osuruktan nem kapmak dedikleri bu olsa gerek :KK70: :KK70: :KK70:
hahahaha katılıyorum aynen bende yaa :) of delirdikmi nee yaa sendende akıntı geliyormuu

selam kızlar ben de bekliyorum bu aralar adetim çok düzensizleşti 2 ayda bir oldum geçende şimdi de geçti günü geçse bile umutlanamıyorum bir yandan da içimde umut var of of yani.
selam test yap günün geçtiyse belki vardır inşallah hamilesinizdir.:)

bende bir sürü rüya görüyorum yumurta gördüm kolilerde şişelerce su :KK70: 7 aylık hamileymişim oğlum olcakmış adı selimmiş :KK70: sonra aslında karnımda odun varmış butün erkek milleti odun diyorum :KK70: :KK70: haha bende osursam aha hamilelik belirtisi diyorum :KK70: osuruktan nem kapmak dedikleri bu olsa gerek :KK70: :KK70: :KK70:
yalnız rüya olayına bayıldımm :) bende rüyamda erkek olmuşum şey taktırdım hahaha

Günaydın canımm
Umarım umutların sevince dönüşür hep birlikte burda bayram yaparız :-)

Back