• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte bekleyelim :)

Slm kizlar. Beklemek öyle zor kii, bende hamile oldugumu hissediyorum hem belirtilerden hemde gördügüm rüyalardan,kii pek rüyada görmem normalde..
10 kasim adet günüm, bakalim.. Insallah hepimizin hayirli haberlerimiz olsun
aynen canımm beklemek çok zor... ben normalde sabırsızdım daha da sabırsız hale geldim... dilerim rabbim hiç birimize aratmasın hemencecik nasip etsin miniklerimizi... 1 hafta kalmış batına birazcık daha sabır inşallah bat gününde güzel haberlerini alırız.

aynen canımm beklemek çok zor... ben normalde sabırsızdım daha da sabırsız hale geldim... dilerim rabbim hiç birimize aratmasın hemencecik nasip etsin miniklerimizi... 1 hafta kalmış batına birazcık daha sabır inşallah bat gününde güzel haberlerini alırız.
Iki gün sonra felan belki erken gebelik testi alir denerim.
O bir haftayi sen gel bana sor :KK17:
Rabbim hepimize o mutlulugu hayirlisiyla en dogru zamanda tattirsin

Jindaccim sen boş gebelikmi geçirdim canımyyaaa:KK43:(
evet canımmmm ne yazık ki öyle kötü bi tecrübem oldu ondan öncede bi kimyasal gebelik geçirdm psikolojik olarak çok kötü oldum o yüzden bu topiği açtım çünkü insan tek başına daha çok kuruyo ve kötü oluyor ben birilerini mutlu görünce kendimi iyi hissediyorum inşallah hepimiz sağ salim yavrularımızı alırız kucağımıza

Çok geçmiş olsun canım Rabbim daha göstermesin peki araştırma istemedinmi
istedim canım genetikle pıhtılaşma için kan verdik 27 kasımda çıkcak sonucumuz doktoruma sordum bu sürede hamile kalırsam sorun olur mu dedi yok dedi o yüzden korunmadm bende bakalım inşllah rabbim banada sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah çünkü psikolojik olarak hiç ama hiç iyi değilimm...

İki kayıp çok etkiler canım bende.çok.etkilendim.ama tekrar deniyorum ben patolojimi aldım çok sukur bir skinti çıkmadı insalh sendede çıkmaz boş gebeliği hicmi aalamadılar kontrollerinde

İki kayıp çok etkiler canım bende.çok.etkilendim.ama tekrar deniyorum ben patolojimi aldım çok sukur bir skinti çıkmadı insalh sendede çıkmaz boş gebeliği hicmi aalamadılar kontrollerinde
7+5 te kalp atışı için gittim canım göremedik bebeği kalp atışıda duymadık hcg mde yükselmeye devam ediyodu 9+6 ya kadar bekledim başka doktora da gittim o da aynı seyi söyledi kese büyümüyo içi boş öyle olunca 9+6 da kürtaj oldum

Back