birlikte bekleyelim :)

Batlar a az kaldı bayanlar benim umudum yok regl oldum olucam insalh sizlerin güzel haberlerini alırız

rüyamda adet olmuştum nasıl ağlıordum bilemessiniz, hani rüyalar tersine çıkarmış ya belki adet olmayıp çok sevinicem:)))umut dünyası işte:)

bende bir sürü rüya görüyorum yumurta gördüm kolilerde şişelerce su :KK70: 7 aylık hamileymişim oğlum olcakmış adı selimmiş :KK70: sonra aslında karnımda odun varmış butün erkek milleti odun diyorum :KK70: :KK70: haha bende osursam aha hamilelik belirtisi diyorum :KK70: osuruktan nem kapmak dedikleri bu olsa gerek :KK70: :KK70: :KK70:

Canım rüyada yumurta görmek bebek anlamına geliyor, tabii çatlayıp kırılmadıysa..

Canım rüyada yumurta görmek bebek anlamına geliyor, tabii çatlayıp kırılmadıysa..

anlamına bende bakmıştım canım koli koli bembeyaz yumurta gördüm yanında da 5 kiloluk şişelerle su kırılmıyordu sağlamdılar hadi inşallah yaa :)

anlamına bende bakmıştım canım koli koli bembeyaz yumurta gördüm yanında da 5 kiloluk şişelerle su kırılmıyordu sağlamdılar hadi inşallah yaa :)
Hamilelik aklima düsmeden önce kocaman dev iki kek varmis, üzerine yumarta sürecem, iki tabe yan yana yumurta gördüm. Bilmiyordum anlamini..
Ovulasyon dönemimde çalsma yaptik, hemen ertesi günü rüyamda bir kadin sesi duydum " tamam tutmus, bu kadin hamile " sesiyle uyandim..

Bir gece öncede rüyamda bir tane tek tas bir tanede alyans yüzügü parmagima takti enisteniz :))
Alyansi sag elime, tek taşı sol elime taktı.. Alyansta evlat demekmiş rüyada..
Dün gecede rüyamda birsürü tatlı gördüm..
Allah ım hayırlara çıkarsın. Rabbim hiçbirimizin umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah canım..

Hamilelik aklima düsmeden önce kocaman dev iki kek varmis, üzerine yumarta sürecem, iki tabe yan yana yumurta gördüm. Bilmiyordum anlamini..
Ovulasyon dönemimde çalsma yaptik, hemen ertesi günü rüyamda bir kadin sesi duydum " tamam tutmus, bu kadin hamile " sesiyle uyandim..

Bir gece öncede rüyamda bir tane tek tas bir tanede alyans yüzügü parmagima takti enisteniz :))
Allah ım hayırlara çıkarsın. Rabbim hiçbirimizin umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah canım..

rüyaların çok güzelmiş canım inşallah hayırlarla çıkar hamişizdir ya inşallahhh :)

durumdan etkileniyoruz yaa böle rüyalar görüp duruyoruz :) hayırdır inş ..

bir rüyamı anlatayım rüyalardan bahsedilmişkenn ..

bir hastanedeyim kucağıma bir bebek getirdiler yeni doğmuş kıpkırmızı bir bebek ..sonra dedimki doktorlara bu benim bebeğim değil bebğim benim karnımda o daha doğamazki hayır bu senin dediler çok üzüldüm niye üzüldüm bilmiyorum sonra kan tahlili yaptırman gerekli dediler sıraya geçtim kan sonucu bekledim saatlerce.. ve günlerce bu rüyadan etkilendimm iş yerindede anlattımm güldüler

aradn bir hafta geçti 13 eylülde kanama başladı hastaneye gittim doğum eviydi ve ilk defa gitmiştim oraya rüyamda gördüğüm yer orası beta için kan verdim saatlercebekledim.. sonucmu bebğimi verdiler elime düşük yaptımm :(:(
durumdan etkileniyoruz yaa böle rüyalar görüp duruyoruz :) hayırdır inş ..

Asena38 geçmiş olsun canım. Rüyalar habercidir, dogru yorumlanırsa tabiki.. Durumdan etkilenerek görülen rüyalarda var tabii.. Hayırlara çıksın...

10 kasım adet olmam lazım bakalım belli olacak herşey. Gelişmelerinizi yazın hep takipteyim..

@asena38 canım bende rüyamda düşük yaptığımı gördüm 3 gün sonra kontrolé gittim boş gebelik denildi o kadar kötü bi duyguydû ki rabbim bi daha yaşatmasın her zaman güzel şeyler düşünüp güzel rüyalar görelim

Back