- Emoji Skoru
- 10.102
- Puanlar
- 138
- Konu Sahibi interiorarchitect
günaydın tatlımGünaydin canlar mutlu ve hayırlı haberleriniz bol olsun insalh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın tatlımGünaydin canlar mutlu ve hayırlı haberleriniz bol olsun insalh
Beklenen adet tarihi canımbat nedir
ben ona beklenmeyen adet tarihi diyorum:)))Beklenen adet tarihi canım
Amin canim benimmminşallah cnaım benim inşallah hepimizin umutların yeşersinn :)
Aynen beklenen ama aslında beklenmeyen tarih boğaya döndük kırmızıya karşı alerjimiz varben ona beklenmeyen adet tarihi diyorum:)))
bende bir sürü rüya görüyorum yumurta gördüm kolilerde şişelerce su 7 aylık hamileymişim oğlum olcakmış adı selimmiş sonra aslında karnımda odun varmış butün erkek milleti odun diyorum haha bende osursam aha hamilelik belirtisi diyorum osuruktan nem kapmak dedikleri bu olsa gerek
Canım rüyada yumurta görmek bebek anlamına geliyor, tabii çatlayıp kırılmadıysa..
Hamilelik aklima düsmeden önce kocaman dev iki kek varmis, üzerine yumarta sürecem, iki tabe yan yana yumurta gördüm. Bilmiyordum anlamini..anlamına bende bakmıştım canım koli koli bembeyaz yumurta gördüm yanında da 5 kiloluk şişelerle su kırılmıyordu sağlamdılar hadi inşallah yaa :)
Hamilelik aklima düsmeden önce kocaman dev iki kek varmis, üzerine yumarta sürecem, iki tabe yan yana yumurta gördüm. Bilmiyordum anlamini..
Ovulasyon dönemimde çalsma yaptik, hemen ertesi günü rüyamda bir kadin sesi duydum " tamam tutmus, bu kadin hamile " sesiyle uyandim..
Bir gece öncede rüyamda bir tane tek tas bir tanede alyans yüzügü parmagima takti enisteniz :))
Alyansi sag elime, tek taşı sol elime taktı.. Alyansta evlat demekmiş rüyada..
Dün gecede rüyamda birsürü tatlı gördüm..
Allah ım hayırlara çıkarsın. Rabbim hiçbirimizin umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah canım..
Hamilelik aklima düsmeden önce kocaman dev iki kek varmis, üzerine yumarta sürecem, iki tabe yan yana yumurta gördüm. Bilmiyordum anlamini..
Ovulasyon dönemimde çalsma yaptik, hemen ertesi günü rüyamda bir kadin sesi duydum " tamam tutmus, bu kadin hamile " sesiyle uyandim..
Bir gece öncede rüyamda bir tane tek tas bir tanede alyans yüzügü parmagima takti enisteniz :))
Alyansi sag elime, tek taşı sol elime taktı.. Alyansta evlat demekmiş rüyada..
Dün gecede rüyamda birsürü tatlı gördüm..
Allah ım hayırlara çıkarsın. Rabbim hiçbirimizin umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah canım..
durumdan etkileniyoruz yaa böle rüyalar görüp duruyoruz :) hayırdır inş ..
Asena38 geçmiş olsun canım. Rüyalar habercidir, dogru yorumlanırsa tabiki.. Durumdan etkilenerek görülen rüyalarda var tabii.. Hayırlara çıksın...