- Konu Sahibi interiorarchitect
-
Canım merhaba 4 gün yoğun regl olmuşsun.. Merak ettim tam olarak nasıl oldu?? Soruyorum çünkü benim adetlerim aslında hiç şaşmaz.. Senede 2 kere değişir o kadar..Canim adet bitsin hemen bi test al yap benim gibi olmuş olmuş olabilirsin biliyorsun ben 4 gun yoğun bir regl olmusttum
Aynen canım negatifi görmek çok kötü oluyo inşallah vardır minigin dikkat et kendine ağır kaldırma ağır is yapma mümkün oldukçacanım bende beklicegim daha önceden hep aceleci davrandım hep tek çizgi gördüm ve sinir oluyorum boyumun ölçüsünü verdi geçmiş deneyimler
canım bir kaç gündür de keyfim süper hiç streslide değilim hani stresli olsam anlıcamda ne bilim yinede cok umutlanmim diyorum ama eşim varikosel ameliyatı olalı 4 ay doldu genelde bu zamalarda gebe kalınıyormuş biraz da ondan galiba içimde umut varAynen canım negatifi görmek çok kötü oluyo inşallah vardır minigin dikkat et kendine ağır kaldırma ağır is yapma mümkün oldukça
Canım bence var bebisin :) öyle hissettimm :) inşallah güzel haberler verirsincanım bir kaç gündür de keyfim süper hiç streslide değilim hani stresli olsam anlıcamda ne bilim yinede cok umutlanmim diyorum ama eşim varikosel ameliyatı olalı 4 ay doldu genelde bu zamalarda gebe kalınıyormuş biraz da ondan galiba içimde umut var
canımmmm içim bir hooooşş hoşşş oldu birden öyle diyinceCanım bence var bebisin :) öyle hissettimm :) inşallah güzel haberler verirsin
Ne zamandır deniyorsunuz canımyani hamileysem ıkı yılın patması benim bebiş olcak o zaman
Öncelikle sana da merhaba canim evet su an testte çıkması gerekiyor ama dollenme zamanına göre de yine değişebilir ben normal adet sancısı çektim vucudumu iyi tanırım çünkü sadece adet zamanı gelen sancı o sonrasında 4 gün regl oldum 7 gun suruyor normalde ama kanama yogunlugu ayniydi yani hatta idrarimi yaparken bile kan ve parça geliyordu gerisini sen düşün :)Canım merhaba 4 gün yoğun regl olmuşsun.. Merak ettim tam olarak nasıl oldu?? Soruyorum çünkü benim adetlerim aslında hiç şaşmaz.. Senede 2 kere değişir o kadar..
Eylül'de değişti 17sine geldi
Ekim'de 17sinde geldi..
Kasımda da 17sinde gelmesi gerekirken 9unda geldi.. Benim için çook erken bir tarih.. Hayatımda olmadı bu kadar erken.. Gelişi de farklıydı.. Hatta ilk başta yerleşme kanaması diye sevindim fakat sonra yine daha önce hiç olmadığım kadar yoğun regl oldum ve normalde 7 gün süren reglim(ilk başta gelen damlalarda dahil) 5 günde bitti.. Yani hem çok erken hem çok değişikti.. Doktora gittim adet olmuşsun dedi ama ben lekelenme başlamadan önceki gün eşimle birlikte oldum ve ilişkiden 5 gün sonra doktora gittim.. Yani hamile bile olsam göremezdi diye düşünüyorum..
Kusura bakma uzun oldu ama seni görünce dayanamadım..
Son bir şey :) bu ay da 18 kasımdan beri sol kasık ağrım var.. Bazen çok şiddetli bazen az.. Ama hep var.. Ve son bir haftadır akıntım var.. Son 3 gündür de göğüslerim acıyor..
Eğer 9 kasımda yaşadığım seninki gibi bir şeyse şuan idrarda çıkar herhalde di mi? Ama değilse o zaman bat 9 aralık...
Ne yapsam bilemedim :)
Canım bende bir ay catlatma ignesi ve klomen kullandım Erken gelmişti. Ondan sonra regl günüm 25 günde bire indi. Simdide 3 kasımda bir oldum. 28 kasimda tekrar oldum. Ağrıdan sizidan ölüyorum sanıyorum olma şeklinde bir garip zaten. İste boyle canım catlatma iğnesi ve kullanilan Hap Erken getirebiliyor.
Günaydın :) peki sen adet oldum diye düşünüp bir sonraki ayı mı bekledin? Nasıl anladın hamile olduğunu? Ben test yapmaya korkar oldum artık.. Adetim gecikmeden yapmaya çekiniyorum :) bu arada sağlıkla kucağına al inşallah meleğini :))Öncelikle sana da merhaba canim evet su an testte çıkması gerekiyor ama dollenme zamanına göre de yine değişebilir ben normal adet sancısı çektim vucudumu iyi tanırım çünkü sadece adet zamanı gelen sancı o sonrasında 4 gün regl oldum 7 gun suruyor normalde ama kanama yogunlugu ayniydi yani hatta idrarimi yaparken bile kan ve parça geliyordu gerisini sen düşün :)
Canım üşütmüş olabilir misin bu ay o da etkilerCanlarim yaptım testi negatif çıktı bu ağrı sizi nedir? İnanın bir anlam veremedim.
Sana da günaydın canim ben adet oldugumu sandım günden sonra yani 6 kasımda regl oldugumu sandım bittiğinde iltihap için doktora gittim ilaç versin diye ulstrasondan baktı rahim tertemiz hiçbir sıkıntı yok dedi iltihap içinde fitil iğne antibiyotik falan verdi daha sonra ben bunları kullandım antibiyotik de 4 adet aldım 1 hafta sonra goguslerim hep açılmaya sizlamaya ve dolgunlasmaya başladı bende dedim dur bir doktora gideyim hem sebebini öğrenirim hem de yumurtlama durumuna bakarım ona göre ilişki için bu isterim dedim sonra yoldan geçerken bir hastane gördüm gittim kasim in 18 iydi doktor baktı ultrasonda baktı baktı sorular sordu adetle ilgili sonra burda gebelik kesesi var sende gebelik şüphesi var hemen git kan ver dedi bende doktora bağırdım dalga mi geçiyorsun ben adet oldum 8 gun once falan dedim oda olabilir üstüne gormussundur dedi sonra kan verdim sonuçların bir gün sonra çıkacaktı ama ben dayanamadım idrar testi yaptım eczaneden alıp anında cift cizgi çıktı tabi bir gün gün sonra sonuçlar çıktı hcg 1584 tabi ben şok oldum bu un kontrolum var dua et bana insallah bebegimi görebilirim bende seni için dua ederim...Günaydın :) peki sen adet oldum diye düşünüp bir sonraki ayı mı bekledin? Nasıl anladın hamile olduğunu? Ben test yapmaya korkar oldum artık.. Adetim gecikmeden yapmaya çekiniyorum :) bu arada sağlıkla kucağına al inşallah meleğini :))
Ay çok enterasan ve durumumuz aslında benziyor.. Bende normalde yumurtlama döneminde hiç ağrı olmaz.. Bu ay 9 kasımdaki o garip adet dönemim bittikten sonra 18 kasımda sol kasığımda bir ağrı başladı.. İlk akşam çok şiddetliydi.. Hatta o hafta çok şiddetliydi.. Sonra azaldı.. Sonra ctesi akşamı tekrar şiddetli oldu.. Ptesi akşamı da yattığımda yine çok şiddetli ağrı girdi.. Yani aslında 18 kasımdan beri sol kasık ağrım var.. Bazen ikisi birden de ağrıdı.. Ben hep yumurtlama dönemine bağladım açıkçası çünkü senin gibi baya regl oldum.. bir de akıntım hiç kesilmeden devam ediyor.. Normalde yumurtlama dönemi olur akıntım biter.. Ama o da var.. Bir kaç gündür de göğüslerim şiş ve uçları acıyor ellediğim zaman..Sana da günaydın canim ben adet oldugumu sandım günden sonra yani 6 kasımda regl oldugumu sandım bittiğinde iltihap için doktora gittim ilaç versin diye ulstrasondan baktı rahim tertemiz hiçbir sıkıntı yok dedi iltihap içinde fitil iğne antibiyotik falan verdi daha sonra ben bunları kullandım antibiyotik de 4 adet aldım 1 hafta sonra goguslerim hep açılmaya sizlamaya ve dolgunlasmaya başladı bende dedim dur bir doktora gideyim hem sebebini öğrenirim hem de yumurtlama durumuna bakarım ona göre ilişki için bu isterim dedim sonra yoldan geçerken bir hastane gördüm gittim kasim in 18 iydi doktor baktı ultrasonda baktı baktı sorular sordu adetle ilgili sonra burda gebelik kesesi var sende gebelik şüphesi var hemen git kan ver dedi bende doktora bağırdım dalga mi geçiyorsun ben adet oldum 8 gun once falan dedim oda olabilir üstüne gormussundur dedi sonra kan verdim sonuçların bir gün sonra çıkacaktı ama ben dayanamadım idrar testi yaptım eczaneden alıp anında cift cizgi çıktı tabi bir gün gün sonra sonuçlar çıktı hcg 1584 tabi ben şok oldum bu un kontrolum var dua et bana insallah bebegimi görebilirim bende seni için dua ederim...
Inşallah canim gerçekten durumumuz çok benziyor ben hap iğne fitil ne varsa yaptım saatlerce şehir dışı yolculuk yaptım hep ağır kaldırdım damacana falan is yaptım ama hiçbirşey olmamış çok sukru bilsem yapar miydim aman sen çok dikkat et bizim ailede hep genetikmis üstüne görmezler annemler teyzemler falan hep üstüne görmüş doktor da zaten genetikte varsa olur demişti :)Ay çok enterasan ve durumumuz aslında benziyor.. Bende normalde yumurtlama döneminde hiç ağrı olmaz.. Bu ay 9 kasımdaki o garip adet dönemim bittikten sonra 18 kasımda sol kasığımda bir ağrı başladı.. İlk akşam çok şiddetliydi.. Hatta o hafta çok şiddetliydi.. Sonra azaldı.. Sonra ctesi akşamı tekrar şiddetli oldu.. Ptesi akşamı da yattığımda yine çok şiddetli ağrı girdi.. Yani aslında 18 kasımdan beri sol kasık ağrım var.. Bazen ikisi birden de ağrıdı.. Ben hep yumurtlama dönemine bağladım açıkçası çünkü senin gibi baya regl oldum.. bir de akıntım hiç kesilmeden devam ediyor.. Normalde yumurtlama dönemi olur akıntım biter.. Ama o da var.. Bir kaç gündür de göğüslerim şiş ve uçları acıyor ellediğim zaman..
Aslında hiç ümidim yoktu bu ay.. Hala yok :) kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum :) ama senin yazdığını okuyunca şüpheye düştüm.. Çok benzer şeyler yaşıyoruz..
Canım benim tabikide dua ederim :) Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin herşey yolunda gidecek :)) sakın boş yere kendini üzüp strese sokma :)) bugün göreceksin meleğini
Tarihlerimiz bile benziyo :))))Inşallah canim gerçekten durumumuz çok benziyor ben hap iğne fitil ne varsa yaptım saatlerce şehir dışı yolculuk yaptım hep ağır kaldırdım damacana falan is yaptım ama hiçbirşey olmamış çok sukru bilsem yapar miydim aman sen çok dikkat et bizim ailede hep genetikmis üstüne görmezler annemler teyzemler falan hep üstüne görmüş doktor da zaten genetikte varsa olur demişti :)
Canim bebeğim gayet iyiymiş o küçücük kalbinin sesini duydum bugün :)Tarihlerimiz bile benziyo :))))
Böyle şeylerde Allah koruyor gerçekten bebeği.. Ben çok inanıyorum buna.. Benim arkadaşımda üstüne gördü.. Sigara içiyordu mesela hiç bir şey olmadı.. Nur topu gibi oğlu oldu :)) hatta o da senin gibi hasta olmuştu antibiyotik içmişti :)) O yüzden sende içini ferah tut :)) seninde sağlıklı bebeğin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?