- 10 Mart 2015
- 348
- 213
- 33
- 34
- Konu Sahibi interiorarchitect
-
Ay canim çok sevindim. Hiçbirşey cikmamasina gözün aydın haydi bakalım haylazlar bekletmeyin annelerinizi bir an önce yerinizi bulun[QUcanimnara, post: 43872759, member: 665779"]Selaaam kızlar bugün rahim filmim çekildi sonunda herşey yolunda tüpler açık rahmin durumu gayet iyi bi regl daha beklemeye başladık bakalım
Merhaba canım gözün aydın :) bu ay regl olduktan sonra bende çektiricem film.. O ilaçla oluyor di mi? Nasıl veriyorlar ilacı? alttan mı? Bi de film çektirdiğin ay korunuyorsun sonra ki ay mı başlıyorsun denemelere tekrar?Selaaam kızlar bugün rahim filmim çekildi sonunda herşey yolunda tüpler açık rahmin durumu gayet iyi bi regl daha beklemeye başladık bakalım
Sağolasın canım evet ilaçla oluyor alttan veriyor çok gözüm korkmuştu ama çok zor bişey değilmiş ya da benim doktorumun eli çok pratik olduğu için de sıkıntı yaşamamış olabilirim ağız kısmına bişey yerleştirdi ilacı verdiği an film çekildi sadece biraz soğukluk ve adet sancısına benzer bi acı hissettim ama uzun sürmedi benim bekleme sebebim rahim filmi değil tatlım geçen ay düşük yaptım rahim kendini toplasın iyice diye bekliyoruz başka özel bi durum yoksa film için korunmaya gerek yok hatta tüpler tamamen açıldığı için film çekilen ay hamilelik ihtimali normal döneme göre daha yüksekmişMerhaba canım gözün aydın :) bu ay regl olduktan sonra bende çektiricem film.. O ilaçla oluyor di mi? Nasıl veriyorlar ilacı? alttan mı? Bi de film çektirdiğin ay korunuyorsun sonra ki ay mı başlıyorsun denemelere tekrar?
Alttan iğneyle mi veriyoorSağolasın canım evet ilaçla oluyor alttan veriyor çok gözüm korkmuştu ama çok zor bişey değilmiş ya da benim doktorumun eli çok pratik olduğu için de sıkıntı yaşamamış olabilirim ağız kısmına bişey yerleştirdi ilacı verdiği an film çekildi sadece biraz soğukluk ve adet sancısına benzer bi acı hissettim ama uzun sürmedi benim bekleme sebebim rahim filmi değil tatlım geçen ay düşük yaptım rahim kendini toplasın iyice diye bekliyoruz
Hiç alttan muayene oldun mu olduysan ona benzer bişey yerleştiriyor vajinanın girişine ordan veriyor iğne hissetmedim ben de çok korkmuştum ama inan o kadar korkulacak bişey değil bi de benim kaybettiğim bebeğim 18 haftalıktı bildiğin normal doğum gibi düşğrdüler o acıların yanında bu hiç bişey dedim ya doktoruna sor sen yine de için rahatlasın bildiğim kadarıyla zararlı bişey değil ama birinci ağızdan duymak lazım tabiAlttan iğneyle mi veriyoorannem dedi dün, ay o çok fena bi şey diye.. Normalde korkmam böyle şeylerden ama annem deyince korktum..
Peki filmden sonra korunmak gerekmez mi acaba? Neticede ilaç ve ışın alıyor yumurtalar? Bir sakıncası yok mu acaba
Normaldir canım benim de hiç olmamıştı bi tek çikolatadan soğumuştum boşver böyle daha iyi çok yıpranırsın bulantın olur1Ya kizlar bende mide bulantısı iştah kesilmesi bilmem ne hiçbiri olmuyor ya normal mi ki acaba bundan önceki gebeligimde çok bulantim olmuştu kizlar neden olmuyor ki acaba ya istahim gayet yerinde
Sadece biraz mide eksimesi var ay ama goguslerim çok gergin dolgun acayip sızlıyor ya iste o biraz fazla oluyorNormaldir canım benim de hiç olmamıştı bi tek çikolatadan soğumuştum boşver böyle daha iyi çok yıpranırsın bulantın olur1
Boşver canım öyle merakla beklemek daha kötü manyak gibi hasta olacak mıyım diye ha bire lavaboya koşuyorum ben erkenden öğrenmek fazla stresten kurtarmış işte seni hamilelik belirtileri kişiye göre de değişiyormuş aynı kişinin iki hamileliği bile farklı olabiliyormuş bunlar tatlı telaşlar de tadını çıkar canımSadece biraz mide eksimesi var ay ama goguslerim çok gergin dolgun acayip sızlıyor ya iste o biraz fazla oluyorbu arada iki gun önce adet gunumdu hani üstüne görmüştüm ya yine adet olurum sandım ama olmadı kizlar tesadüf eseri hamile oldugumu ogrenmesem bugün adet gecikti diye test yapacak doktora gidecek ve ben bir kese görmeyi beklerken 7 haftalik hamile oldugumu öğrenip kalp atisini da dinleyip eve gelecektim büyük bir şok ile ayyyyy keşke önceden ogrenmeseydim ya ne heyecanlı olurdu şimdi
Sağolasın canım beklemek berbat bişey ya tekrar düşük olmasından korkmasam bu ay hemen deneyeceğim ama doktor bekle diyorAy canim çok sevindim. Hiçbirşey cikmamasina gözün aydın haydi bakalım haylazlar bekletmeyin annelerinizi bir an önce yerinizi bulun) dimi ama
Canim önceki adet tarihin neydi yani sat bir de saddce bir kez mi ilişki olduMrb kizlar ben anne olmak istiyorum fakat adet gunumde 2 gun snra oldu iliskim ayin 19da adet olmam gerekiyor o gune kadar nasıl bklicm bilmiyorum bi tek bas donmem var bide karnimda bi hareketlilik sizce ihtimal varmi¿¿
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?