- 18 Şubat 2015
- 260
- 131
- 53
- 38
- Konu Sahibi interiorarchitect
-
Benim eşim tas fırın biraz hayatta gidip almaz gebelik testiCanım keşke bi test yapsan belka vardır ve düşük tehlikesi olmuş olabilir
Hadi yaa.. Sen alamaz misin yarınBenim eşim tas fırın biraz hayatta gidip almaz gebelik testi
Aynen canım en azından aklındaki soru işareti gitmiş olur haberini bekliyoruz :)6 gün önce kan testi yaptirdim negatif çıktı ama pınarda regl görmüştu bebisi karnindaymis ay Rabbim inşaallah hamileyimdir ama olmazsa da bir sonra ki aya tekrar deneyecegiz. Yarin test alıp yaparım. İlk tabi ki size yazmak olacak
Canim sen naptin degerlendirebildin mi özel günlerini bir değişiklik falan var mi canimAynen canım en azından aklındaki soru işareti gitmiş olur haberini bekliyoruz :)
Canım benim yapayım size haber veririm doğru söylüyorsun yarin alıp yapacagimjindam ost: 43819100 .!.:Aynen canım en azından aklındaki soru işareti gitmiş olur haberini bekliyoruz :)
Canım çalışmalar var ama daha Yumurtlamadm bugün ovulasyon testi istemiştim netten o geldi yaptım silik çizgi bakalım ne zaman koyulasack :)Canim sen naptin degerlendirebildin mi özel günlerini bir değişiklik falan var mi canim
Hadi bakalım canim hayırlısı rabbimdenjindacanimost: 43819261 .!.:Canım çalışmalar var ama daha Yumurtlamadm bugün ovulasyon testi istemiştim netten o geldi yaptım silik çizgi bakalım ne zaman koyulasack :)
Amin canim öyle tabi bakalım inşallah Rabbim bize de nasip ederHadi bakalım canim hayırlısı rabbimden
Aynen cnm belki de implantasyondur ama yine de çok umutlanma sonu hüsran olmasın İnş rabbim nasip eder tüm isteyenlere benimde daha var adetime bi kaç gün bekliyorum bakalım hayırlısıMerhaba kızlar ayin 28'inde adet lekelenme tarzı birşey oldu. Hala devam ediyor ama regl kani gibi değil. Pembe pembe yoğunluğu yok. Sadece pede geliyor. Onun dışında belim Kasiklarim ağarıyor. İmplantasyon olabilir mi ki ya da hic kendimi kandirmayayim mi? Bilmiyorum kafam çok karıştı. Ne diyecegimi ne dusunecegimi bilmiyorum.
İnşallah imlantasyondur canım bakalım yarin test yapacagim. İnşallah en kısa zamanda hayirlisiyla bebislerimiz gelirAynen cnm belki de implantasyondur ama yine de çok umutlanma sonu hüsran olmasın İnş rabbim nasip eder tüm isteyenlere benimde daha var adetime bi kaç gün bekliyorum bakalım hayırlısı
Sen hiçbirşey yapmıyorsun bugün test alıp yapıyorsun hemen kuzum :)Kızlar herkese merhaba yataktan yeni kalkabildim. Tum sirtim belim omuzlarim bacaklarim ağarıyor. Çok kotuuyum ya vücudunda başka bireyler oluyor usuttum desem sürekli kombi yanıyor ayaklaarimda kalın corap var ne bilim ne oluyor böyle
Canım yap bi test bakalımmmm bizi de meraklandırdin :)Daha bitmedi lekelenmeler canım yine de yapayım mi?
Canımmm belki yerleşme kanaması olabilir adet gününü bekle öyle bi test yap derimkızlarrrrrrrrrrr öğlen cok az kahverengi lekem deldi kesildi dahada gelmiyor daha adetime 4 gün var hiç şaşmaz günü gününe olurum hatta adet takvimi kullaniyorum takiplerim aylardır sürekli aynı zamnda benim gibi olupda hamile kalan varmı ya bu leke neden oldu acaba diyorum ama yınede cok umutlanmak istemiyorum ...
Kaldır kaldır canım yaptıktan sonra bize de haber verAy ne ilginç bir durum bu allah aşkına evden birazdan çıkacağım. Alıp yapacağım önce kocami kaldirmaliyim tabi
canım bende beklicegim daha önceden hep aceleci davrandım hep tek çizgi gördüm ve sinir oluyorum boyumun ölçüsünü verdi geçmiş deneyimlerCanımmm belki yerleşme kanaması olabilir adet gününü bekle öyle bi test yap derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?