How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

birlikte bekleyelim :)

6 gün önce kan testi yaptirdim negatif çıktı ama pınarda regl görmüştu bebisi karnindaymis ay Rabbim inşaallah hamileyimdir ama olmazsa da bir sonra ki aya tekrar deneyecegiz. Yarin test alıp yaparım. İlk tabi ki size yazmak olacak

6 gün önce kan testi yaptirdim negatif çıktı ama pınarda regl görmüştu bebisi karnindaymis ay Rabbim inşaallah hamileyimdir ama olmazsa da bir sonra ki aya tekrar deneyecegiz. Yarin test alıp yaparım. İlk tabi ki size yazmak olacak
Aynen canım en azından aklındaki soru işareti gitmiş olur haberini bekliyoruz :)

Merhaba kızlar ayin 28'inde adet lekelenme tarzı birşey oldu. Hala devam ediyor ama regl kani gibi değil. Pembe pembe yoğunluğu yok. Sadece pede geliyor. Onun dışında belim Kasiklarim ağarıyor. İmplantasyon olabilir mi ki ya da hic kendimi kandirmayayim mi? Bilmiyorum kafam çok karıştı. Ne diyecegimi ne dusunecegimi bilmiyorum.
Aynen cnm belki de implantasyondur ama yine de çok umutlanma sonu hüsran olmasın İnş rabbim nasip eder tüm isteyenlere benimde daha var adetime bi kaç gün bekliyorum bakalım hayırlısı

Aynen cnm belki de implantasyondur ama yine de çok umutlanma sonu hüsran olmasın İnş rabbim nasip eder tüm isteyenlere benimde daha var adetime bi kaç gün bekliyorum bakalım hayırlısı
İnşallah imlantasyondur canım bakalım yarin test yapacagim. İnşallah en kısa zamanda hayirlisiyla bebislerimiz gelir

Kızlar herkese merhaba yataktan yeni kalkabildim. Tum sirtim belim omuzlarim bacaklarim ağarıyor. Çok kotuuyum ya vücudunda başka bireyler oluyor usuttum desem sürekli kombi yanıyor ayaklaarimda kalın corap var ne bilim ne oluyor böyle:eek:

Kızlar herkese merhaba yataktan yeni kalkabildim. Tum sirtim belim omuzlarim bacaklarim ağarıyor. Çok kotuuyum ya vücudunda başka bireyler oluyor usuttum desem sürekli kombi yanıyor ayaklaarimda kalın corap var ne bilim ne oluyor böyle:eek:
Sen hiçbirşey yapmıyorsun bugün test alıp yapıyorsun hemen kuzum :)

Ay ne ilginç bir durum bu allah aşkına evden birazdan çıkacağım. Alıp yapacağım önce kocami kaldirmaliyim tabi ;)

kızlarrrrrrrrrrr öğlen cok az kahverengi lekem deldi kesildi dahada gelmiyor daha adetime 4 gün var hiç şaşmaz günü gününe olurum hatta adet takvimi kullaniyorum takiplerim aylardır sürekli aynı zamnda benim gibi olupda hamile kalan varmı ya bu leke neden oldu acaba diyorum ama yınede cok umutlanmak istemiyorum ...

kızlarrrrrrrrrrr öğlen cok az kahverengi lekem deldi kesildi dahada gelmiyor daha adetime 4 gün var hiç şaşmaz günü gününe olurum hatta adet takvimi kullaniyorum takiplerim aylardır sürekli aynı zamnda benim gibi olupda hamile kalan varmı ya bu leke neden oldu acaba diyorum ama yınede cok umutlanmak istemiyorum ...
Canımmm belki yerleşme kanaması olabilir adet gününü bekle öyle bi test yap derim

Back