- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi interiorarchitect
-
benim gibi kimse yok mu??
Hoşgeldin canımmm ne zamandır bekliyorsun miniginigeçmiş olsun canım kurtaj olmadım ama bende bekliyorum
rabbim en kisa zamanda nasip etsin canım hepimize bat ne zamanMerhabacjinda bende eylül ayında kürtaj oldum 2 aylık bebegimin kalbi durdu banada doktorun korunmaya gerek yok dedi o günden bugüne korunmuyorum bu ayda kırmızılari gördüm bakalım nezemana kısmet olucak
Ayy az kalmış canımmm5 kasım canım eli kulağında dır :)
hosbuldum canım 6 ay olduHoşgeldin canımmm ne zamandır bekliyorsun minigini
Inşallah bu ay güzel haberler alırız hep birlikte canımmmhosbuldum canım 6 ay oldu
Canım o testlere ben hiç güvenmiyorum sırf o yüzden geçen sefer dijital gebelik testi aldım o yanılmıyor o yüzden bunda da gecikirse adetim direk kan yaparımJindacim ben dün idrar testi yaptım hayalet bir çizgi gözüktü hatta komsumada gösterdim oda gordu bunun üzerine kan verdim negatif oyuzden ben kırmızılari bekliyorum
Inşallah bu ay güzel haberler alırız hep birlikte canımmmsenin bat ne zaman
insallah canim benim :) 13 kasim bat canim senin bat ne zaman ?Inşallah bu ay güzel haberler alırız hep birlikte canımmmsenin bat ne zaman
Merhaba banada yer varmi :- ) 13eylulde dusuk yaptım biR adet gecirdimsimdide adet bekliyorum 7si olması lazim ama biR dusuk yaptigim icin erken yada gec olabilrde sanırım ayrıca kendimi hamile sanan psikolojisi bozuk bi insanım :) butun belirtilerin var ya hamileyim ya poskolojim bozuk :)
Canım benim kurtaj olduğum için nasıl olur bilmiyorum ama normalde çok düzenli bi şekilde 28 günde okuyordum eğer öyle olursa benimde 13 kasım batinsallah canim benim :) 13 kasim bat canim senin bat ne zaman ?
Canımm tabi ki de yerimiz bolca var hoşgeldinMerhaba banada yer varmi :- ) 13eylulde dusuk yaptım biR adet gecirdimsimdide adet bekliyorum 7si olması lazim ama biR dusuk yaptigim icin erken yada gec olabilrde sanırım ayrıca kendimi hamile sanan psikolojisi bozuk bi insanım :) butun belirtilerin var ya hamileyim ya poskolojim bozuk :)
Ümit kırmak yok canım olursa güzel olur olmasa da rabbimin bir bildiği var deyip umutla beklemeye devam ederiz :) stres bizim bebeklerimizin düşmanı mümkün olduğunca uzak tutalım onuHoş geldinmelisa Benim ilk kaybimda adetden ayırt ettiğim tek özellik baş donmesiydi 9 ay uğraşıp sonunda hamile kalınca bas dönmesini bile normal karsilamistim düşün artık nekadar umudumu kaybetmistim şuan ise baş dönmesi yok canım ya kanda negatif olduğu için heyecan kalmadı bir sonraki bata kaldıartik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?