- Konu Sahibi interiorarchitect
-
Canım benim gözün aydın :)) bak herşey yolunda :)) Aayyyy kıyamam ona beenn :))) ah nasıl güzel bi duygudur o kim biliir :)) Allahım bize de göstersin inşallaah :))Canim bebeğim gayet iyiymiş o küçücük kalbinin sesini duydum bugün :)
Hemde nasıl bir duygu anlatamam canim gözümü ultrasondan alamadım ınan ki kalbi nasıl da güzel atıyordu melegiminCanım benim gözün aydın :)) bak herşey yolunda :)) Aayyyy kıyamam ona beenn :))) ah nasıl güzel bi duygudur o kim biliir :)) Allahım bize de göstersin inşallaah :))
Oyy maşallah maşallah :)) sağlıkla huzurla kucağına alacaksın bak gör :))))Hemde nasıl bir duygu anlatamam canim gözümü ultrasondan alamadım ınan ki kalbi nasıl da güzel atıyordu melegimin
Inşallah canim benim inşallahOyy maşallah maşallah :)) sağlıkla huzurla kucağına alacaksın bak gör :))))
Gözün aydın tatlım maşallah nazar deymesin inş sağlıkla mutlulukla gelir bebeğinKizlarrrrrrrrrr bebisimin pit pitlarini duydum bugün nasıl ağladım bilemezsiniz güm güm atıyordu kalbi minigimin allah herkesin gönlüne göre versin insallah :)
Amin canim cumlemize insallahGözün aydın tatlım maşallah nazar deymesin inş sağlıkla mutlulukla gelir bebeğin
Jindam canım sorma bu gün biraz daha iyiyim ama usutme gibi birşey olamaz isimden ayrıldım sürekli evdeydim. Evde çok sıcak zaten bu ay neydi böyle pek anlayamadım.şimdi 25 gun sonra tekrar regl olmam ve bu sureci iyi degerlendirmem gerekiyor.Canım üşütmüş olabilir misin bu ay o da etkiler
GözünAydın Canımmmmmm :)Kizlarrrrrrrrrr bebisimin pit pitlarini duydum bugün nasıl ağladım bilemezsiniz güm güm atıyordu kalbi minigimin allah herkesin gönlüne göre versin insallah :)
Evet canım artık ona odaklan bu ay senin ayin olsun inşallah tatlımmmJindam canım sorma bu gün biraz daha iyiyim ama usutme gibi birşey olamaz isimden ayrıldım sürekli evdeydim. Evde çok sıcak zaten bu ay neydi böyle pek anlayamadım.şimdi 25 gun sonra tekrar regl olmam ve bu sureci iyi degerlendirmem gerekiyor.
Ay Pit pıt eden minik kalbini severim ben onun. Annesi ses kaydı niye yapmadın. dinlerdik kuzunun seslerini oy oy ...[/QUOTE][QUpinar39, post: 43852115, member: 701256"]Kizlarrrrrrrrrr bebisimin pit pitlarini duydum bugün nasıl ağladım bilemezsiniz güm güm atıyordu kalbi minigimin allah herkesin gönlüne göre versin insallah :)
Canim doktorun sprinteri bozukmus ya ama bir kac gun sonra ozele gidicem eşimle orda cektiricem bebegimGözünAydın Canımmmmmm :)
Hani resmimiz: )
Bekliyoruz Heycanla tatlımmmm rabbim kucağına versin inşallah bebeğini :)Canim doktorun sprinteri bozukmus ya ama bir kac gun sonra ozele gidicem eşimle orda cektiricem bebegim
Sağol canim bu arada takvim yapmışsın hayırdır bebis mi geliyor yoksa :)Bekliyoruz Heycanla tatlımmmm rabbim kucağına versin inşallah bebeğini :)
Yok canım bi çeşit totem :) yumurtlama günlerim bu günler bekleme moduna geçiyorummm artıkSağol canim bu arada takvim yapmışsın hayırdır bebis mi geliyor yoksa :)
Waowwwww çok mantıklı bir totem kuzu :)Yok canım bi çeşit totem :) yumurtlama günlerim bu günler bekleme moduna geçiyorummm artık
Heyecandan hiçbirşey yapamadım canim ozele gidicez eşimle ona da dinleticem kalbini o arada çekerim :)[/QUOTE]Ay Pit pıt eden minik kalbini severim ben onun. Annesi ses kaydı niye yapmadın. dinlerdik kuzunun seslerini oy oy ...
Gümbür gümbür geliyorum anne diyor :) allahinda izniyle[/QUOTE]Heyecandan hiçbirşey yapamadım canim ozele gidicez eşimle ona da dinleticem kalbini o arada çekerim :)
Ayyy inşallah canımmm :)Hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım senin totem tutarsa bende yaparım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?