birlikte bekleyelim :)

test ne zaman yapmayı düşünüyorsun tatlımm
canım yumurtlamanın 7.günde rahimde bi kasılma vardı ertesi günde totom acıodu baktım rahim genişlemesi yada magnezyum eksikliği yazıodu ... bende magnezyum eksikliğidir dedim sade soda içtim ertesi gece yumurtlamamın 9.cu günüydü o gece kasık ağrısıyla uyandım baya sancılı bi ağrı karın içine yayılan anlık bişidi en fazla 5-6dakika sürmüştüe ama feciydi sol dan daha çok geliodu ağrı... ertesi gün sol kasığıma sancıgiriodu(perşembe günü). bende buyüzdrn cuma test yaptım negatif.. dünde aynı sacı sağ göğsüme giriodu.zaten göğüs ağrım adet olduğumdan beri var ve adet olduğum gün adetim peltelipelteli ve koyu kıvamlı kokuluydu.... bide küçük tuvaletim köpüklü köpüklü bayağıdır ...dünden beride göğüs uçlarım acıo adet olmadan 5-10 gün önce acımya başlardı.. şimdi dün acımaya başladı.. öle işte hapşurduğumda bi titremede var sol kasığımda.. öle işte yarın tekrar test yapayım diyorum inş.. çıkar

ayy acaba o sancı yerleşmeye çalıştıgının habercisi mi diye düşündüm bi :)
hadi bakalım canım bende merak ettim şimdi yarın güzel haberlerini bekliyorummm :)

pinar39 canııımmm ne alemdesin nasıl gidiyo hamişlikk
ben hala senn şokundayım tatlııımmm :)
senin haberini aldıgımdan beri eşime diyorum ki ya diyorum keşke hamile kalsam bi öğrensem 6 haftalık 7 haftalık olmuş ne ne iyi olurdu :)
gerçekten senin miniğin bi mucize... rabbim sağlıkla kucagına da almayı nasip etsin
inanın hepinizin haberini aldıgımda o kadar seviniyorum kiii

Kızlar bugün sabah kesilmişti bulanti ama sonra yine başladı ve gün boyu bulaniyo kusacak dereceye gelmiyorum ama bulanti halsizlestrdi beni normal mi sizce

heycan güzel şey canım insanı canlı tutar ama stres boyutuna getirmemk gerek :)
inşallah şöyle en koyusundan çift çizgni paylaşırsın burda :)
stres yok ztn bn en ufak şeyde stres yapan ben şimdi o yokk.... cnm inş.. koyu deil açık olsada rağzıyım yeterki olsun

• Canim bende soktayim valla tesadüf doktora gitmesem bi sonraki adet geciktiginde 2 aylık olacaktı 6+1 olduk bugün bu sabah bulantilar başladı devam ediyor bol bol su içip düzenli besleniyorum inşallah rabbim mucizesini sonuna kadar yaşatır bize şimdilik bulanti su gibi gelen akinti kasik agrisi ve halsizlik var bu kadar belirtiler

oy oy kendini hissettiriyo minnaaakk :)
kalp atışları için ne zaman gideceksin canım

Ya kizlar bişey sorucam şimdi ben hamile olduğum halde 4 bu kanamam parça gelmesi yani düşük tehdidim olduysa yatmadan ağı kaldırarak koşarak falan geçirdim nasıl oldu da bu kese bozulmadı hcg arttı ve en önemlisi hiçbir ilaç kullanmadigim halde nasıl olur da lekelenme falan olmuyor kendi kendine nasıl geçti ben anlamadım siz anlayabildiniz mi

hamileliğn ilk üç ayında bilinmeden yapılan şeyyler pek zarar vermiyomuş araştırmalara göre bilinerek yapılan hatalar beyin gücüyle zarar veriyormış yani ilk önce olay rabbimde sonrada beyinde bitio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…