• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte bekleyelim :)

Ya kizlar bişey sorucam şimdi ben hamile olduğum halde 4 bu kanamam parça gelmesi yani düşük tehdidim olduysa yatmadan ağı kaldırarak koşarak falan geçirdim nasıl oldu da bu kese bozulmadı hcg arttı ve en önemlisi hiçbir ilaç kullanmadigim halde nasıl olur da lekelenme falan olmuyor kendi kendine nasıl geçti ben anlamadım siz anlayabildiniz mi
canım şöyle düşün bi yerin kesildi ve orası iyileşti bu şekilde olmuş senin kanaman bence
yani muhtemelen keseye yakın olmayan rahmin bi yerinde bi kanama alanı oluşmuş ve sonra durmuş o kanama ve senin miniğin sana sımsıkı tutunmuş annesi :)

inşallah canım rabbim büyük..
yumurtlama günlerini değerlendirebilmişmiydinz
cnm bn önceden yumurtladığımk eşim hasta olduğu için ilşkiyr girmediğimiz için kaçırdığımı sanıyordum ilişkiye akıntım olduğu gece ver ertesi gece girdim yani bilmeden değerlendirmiş oldum

cnm bn önceden yumurtladığımk eşim hasta olduğu için ilşkiyr girmediğimiz için kaçırdığımı sanıyordum ilişkiye akıntım olduğu gece ver ertesi gece girdim yani bilmeden değerlendirmiş oldum
o zaman inşallah vardır bebişin canııımmm
rabbim hepimize o mutlulugu tattırsın

canım şöyle düşün bi yerin kesildi ve orası iyileşti bu şekilde olmuş senin kanaman bence
yani muhtemelen keseye yakın olmayan rahmin bi yerinde bi kanama alanı oluşmuş ve sonra durmuş o kanama ve senin miniğin sana sımsıkı tutunmuş annesi :)
Ay bebeğim inşallah sımsıkı tutunmustur ya

Öyle doğuyordu kuzum insallahta öyle olur ayyyyy süper olur ya senin kirmizilardan ne haber agri falan var mi nasil
yok cnm inanılr gibi deil az öncekide gazmış ağrı var sandım gazmış bişi yok .. bugun o dün giren sancı girdi yine göğsüme ... başkada bişeyim yok ara sıra hafiften ağrı girio sol kasığıma çok haif ama .öle işte

Kızlar minigin kesesi :)

Eklentiler

• 20151122_165211.jpg
    20151122_165211.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 43
Back