- Konu Sahibi interiorarchitect
-
Valla haklısın sanırım canim mantıklı çünkühamileliğn ilk üç ayında bilinmeden yapılan şeyyler pek zarar vermiyomuş araştırmalara göre bilinerek yapılan hatalar beyin gücüyle zarar veriyormış yani ilk önce olay rabbimde sonrada beyinde bitio
ayy canım yaa hadi hayırlısıyla inşallah videoya alınnnn çok güzel olur :)Canim haftaya pazartesi gitmeyi düşünüyorum kesin olsun diye
canım şöyle düşün bi yerin kesildi ve orası iyileşti bu şekilde olmuş senin kanaman benceYa kizlar bişey sorucam şimdi ben hamile olduğum halde 4 bu kanamam parça gelmesi yani düşük tehdidim olduysa yatmadan ağı kaldırarak koşarak falan geçirdim nasıl oldu da bu kese bozulmadı hcg arttı ve en önemlisi hiçbir ilaç kullanmadigim halde nasıl olur da lekelenme falan olmuyor kendi kendine nasıl geçti ben anlamadım siz anlayabildiniz mi
cnm bn önceden yumurtladığımk eşim hasta olduğu için ilşkiyr girmediğimiz için kaçırdığımı sanıyordum ilişkiye akıntım olduğu gece ver ertesi gece girdim yani bilmeden değerlendirmiş olduminşallah canım rabbim büyük..
yumurtlama günlerini değerlendirebilmişmiydinz
Atmaz olur muyum isterseniz kesenin de fotosunu atayım :)ayy canım yaa hadi hayırlısıyla inşallah videoya alınnnn çok güzel olur :)
ilk ultrason görüntüsünü burdaki teyzelerine de atarsın artık :)
o zaman inşallah vardır bebişin canııımmmcnm bn önceden yumurtladığımk eşim hasta olduğu için ilşkiyr girmediğimiz için kaçırdığımı sanıyordum ilişkiye akıntım olduğu gece ver ertesi gece girdim yani bilmeden değerlendirmiş oldum
Supersiniz inşallah mucizeniz gelir :)cnm bn önceden yumurtladığımk eşim hasta olduğu için ilşkiyr girmediğimiz için kaçırdığımı sanıyordum ilişkiye akıntım olduğu gece ver ertesi gece girdim yani bilmeden değerlendirmiş oldum
biz zaten stresle beyinle zarar verioruz kendimize şimdi sen artık geçmişi düşünme bu nu nasıl yapıam diosun ama bebeğin için yapman lazm ne kadr rahat olursa kafan okadar iyiValla haklısın sanırım canim mantıklı çünkü
Ay bebeğim inşallah sımsıkı tutunmustur yacanım şöyle düşün bi yerin kesildi ve orası iyileşti bu şekilde olmuş senin kanaman bence
yani muhtemelen keseye yakın olmayan rahmin bi yerinde bi kanama alanı oluşmuş ve sonra durmuş o kanama ve senin miniğin sana sımsıkı tutunmuş annesi :)
at canım tabiiii biz her anını bilelim burdan da doguma yollayalım seniii:)Atmaz olur muyum isterseniz kesenin de fotosunu atayım :)
Haklısın canim artık stres yapmiycambiz zaten stresle beyinle zarar verioruz kendimize şimdi sen artık geçmişi düşünme bu nu nasıl yapıam diosun ama bebeğin için yapman lazm ne kadr rahat olursa kafan okadar iyi
amin cnm...o zaman inşallah vardır bebişin canııımmm
rabbim hepimize o mutlulugu tattırsın
valla pınar sen hep bana aynı ay hamile kalcaz içime öle doğuyo demiştin inşallah öyledir hayatımmm inşallahh. amin....Supersiniz inşallah mucizeniz gelir :)
tutunmuştur cnımmm gönlünü ferah tut senAy bebeğim inşallah sımsıkı tutunmustur ya
inşallah canım öyle olacak Allahın izniylee rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeAyyy ne güzel olur ya ne kadar mutlu olurum
Öyle doğuyordu kuzum insallahta öyle olur ayyyyy süper olur ya senin kirmizilardan ne haber agri falan var mi nasilamin cnm...
valla pınar sen hep bana aynı ay hamile kalcaz içime öle doğuyo demiştin inşallah öyledir hayatımmm inşallahh. amin....
heh şölee bebişin görüceksin sağlıkla geliicek kucağınaaa inşallah...Haklısın canim artık stres yapmiycam
yok cnm inanılr gibi deil az öncekide gazmış ağrı var sandım gazmış bişi yok .. bugun o dün giren sancı girdi yine göğsüme ... başkada bişeyim yok ara sıra hafiften ağrı girio sol kasığıma çok haif ama .öle işteÖyle doğuyordu kuzum insallahta öyle olur ayyyyy süper olur ya senin kirmizilardan ne haber agri falan var mi nasil
oy maşallahhhh :) hadi bakalıııım sıra kalp atışlarında :)Kızlar minigin kesesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?