birlikte bekleyelim :)

Amanatisin ne büyük sevinç ol deyince oluyor işte darısı hepimizin başına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim ya
Sağol canim benim allahım devamını da ssglikli bir sekilde nasip rtsin inşallah şimdi keseyi gordukte bakalım bebeği gorucez mi kalp atisini duyucaz mi hep bunlar başlıyor hamile kalabilmek nasıl bi stres ise bu daha da büyük stres valla tekrar kurtaj olmayı artık nasıl kaldiririm bilmiyorum o yuzden hep diken uzerindeyim [/QUOTE]
Lütfen ama ya öyle kotu şeyler olmayacak aksineaksine kesesini,kalp atışını görüp duyacaksin canım stres yok relax ...

Ayrıca ne kadar sure gecmisti Dr gittiğinde benimde en son reglimin üstünden sadece 1 hafta geçmişti. Kan tahlili yapmıştı 1 kusurlu bir rakam cikmisti. Regl normal değildi 2 gün sürdü. Sonra kahverengi olarak geldi. O zaman birşey görememişti. Ondan sonrada ise güce daldim bir dahada gitmedim.Merak ettim

Lütfen ama ya öyle kotu şeyler olmayacak aksineaksine kesesini,kalp atışını görüp duyacaksin canım stres yok relax ... [/QUOTE]
Canim sukur keseyi gördük ama bakalım bebek ve kalp atisini görebilecek miyim şimdilik bol su ve düzenli besleniyorum gelismesi için önceki hamileligim de bebeği gördük ama kalp atisi alamadık missed abortus teşhisi konuldu yani ölü gebelik kurtaj oldum bir daha aynısını yaşamak istemiyorum hep dua ediyorum

Canim ben tam gununde tam saatinde her ayki adet agrimda buna eşlik ederek tam 4 gun adet oldum ilk 3 gun yoğundu hatta kucuk tuvaletimi yaparken affedersin ama idrar yerine kan geldiğini gördüm kıpkırmızı 4. Gün de az az lekelenme oldu sknra adet bitti 4. Gün doktora gittim iltihap var diye bende doktor muayene etti fitil antibiyotik ve iğne verdi iki tane muayene de rahim tertemiz yumuttaliklar süper en ufak kist bile yok dedi sonra şehir dışından eve döndük adetimin tam 12. Günü minibusteydim arnavutköy e gidiyordum birden yine gogsum ve kasiklarim agirmaya başladı ama yumurtlama akıntısı yoktu bende hazır hastanenin onundeyim hem gogus agrimi söyler hemde yumurta oluşmuş mu yada ne zaman catliycak ilişki için gün de isterim dedim gittim anlattım doktora adetimin 12. Günü olduğunu da söyledim muayene etti karnimdan uzunca baktı burda gebelik kesesi var senin gebelik suphen var dedi hemen kan testi yaptirmalisin dedi bende dalga mi geciyosun ben adet oldum falan dedim olabilir dedi kan testi verdim hemen eczaneden de idrar aldım kopkoyu cift cizgi çıktı inananamadim sonra kan testi sonucunda 1584 çıktı doktora gösterdim tamam gebesin dedi folik asit verdi 10 gun sonra gel kalp sesini dinleyelim dedi yani olanlar böyle canim

Yani ben adet kanamasi değil ya yerlesme kanamasi yada düşük tehdidi kanamasi yasamisim farkında olmadan ve ona rağmen ondan sonra yolculuk yaptım ağır kaldırdım cam sildim kostum zipladim ve birdahada kanama gelmedi :) aksine kese çok düzgün ve yuvarlak imiş etrafında da hiçbir kanama yok dedi doktor progeston bile vermedi gerek yok dedi yani yüce rabbim ol deyince oluyor yüksek düşük riski olanların 1 hafta yatması gerekirken ben farkında olmadan bırak yatmayı neler yaptım yani rabbim izin vermedi bişey olmasına umarım bundan sonrasi da korktuğum gibi olmaz rabbim onu bana bagislar

Su an tek korktuğum şey kafamı kurcalayan kesenin boyutu küçüktü 6 mm idi daha büyük olması gerekmez miydi iste gelişecek mi büyüyecek mi çok merak ediyorum ne olur dua dedi bana

demekkio bebiş sana tamamen tutnmuş annesii inşallah sağlıkla da doğacak rabbimin izni ilee... dualarım seninle bitanemm

demekkio bebiş sana tamamen tutnmuş annesii inşallah sağlıkla da doğacak rabbimin izni ilee... dualarım seninle bitanemm
Inşallah canim rabbimden gelen başım üstüne diretmiycem hiç hayirlisiysa o,sun hayırlı değilse rabbim daha hayirlisini versin inşallah bu sabah mide bulantim oldu 15 sürdü geçti kizlar inşallah hep böyle devam eder :)

ooo başladımı bulantılarr inş.. böle sağlıklı devam eder bitanemm

Canim ilk kez bu sabah bulandı iste kalktığımda Su an bişey yok 6. Hafta dayim 6+1 oldu bugün bakalim daha ne zaman bulanacak
oyyy 6oldun mu die geçiriodum içimdenn inşşallhhhhh o bulantılar sorun yapmadan gelip geçrr annesini üzmez minik meleğimiz ...ツ

kızlarr yumurtlamanın 7.günde rahimde bi kasılma vardı ertesi günde totom acıodu baktım rahim genişlemesi yada magnezyum eksikliği yazıodu ... bende magnezyum eksikliğidir dedim sade soda içtim ertesi gece yumurtlamamın 9.cu günüydü o gece kasık ağrısıyla uyandım baya sancılı bi ağrı karın içine yayılan anlık bişidi en fazla 5-6dakika sürmüştüe ama feciydi sol dan daha çok geliodu ağrı... ertesi gün sol kasığıma sancıgiriodu(perşembe günü). bende buyüzdrn cuma test yaptım negatif.. dünde aynı sacı sağ göğsüme giriodu.zaten göğüs ağrım adet olduğumdan beri var ve adet olduğum gün adetim peltelipelteli ve koyu kıvamlı kokuluydu.... bide küçük tuvaletim köpüklü köpüklü bayağıdır ...dünden beride göğüs uçlarım acıo adet olmadan 5-10 gün önce acımya başlardı.. şimdi dün acımaya başladı.. öle işte hapşurduğumda bi titremede var sol kasığımda

oyyy 6oldun mu die geçiriodum içimdenn inşşallhhhhh o bulantılar sorun yapmadan gelip geçrr annesini üzmez minik meleğimiz ...ツ
Ay insallah tubisim ya hep dua ediyorum ben ama bulantilar için değil melegim sağlıklı olsun da ben her dakika bulantı çekmeye razıyım herşeye katlanirim

Ay insallah tubisim ya hep dua ediyorum ben ama bulantilar için değil melegim sağlıklı olsun da ben her dakika bulantı çekmeye razıyım herşeye katlanirim
aynen bitanem at şu kötü düşünceleri kafandan miniğin üzülmesin oda etkilenio bitanemmツツ♥♥

Valla benimde günlerdir aynı senin gibi oluyordu anlattıklarının aynısı zaten doktora gittiğimde sonucu biliyorsun inşallah seninki de öyle birşeydir canim belirtiler onu gosteriyor

Iyiyiz kuzum sen nasılsın haberler nasıl :)
Yorgun ve bitkin geçen hafta kardeşimin düğünü vardı tam pazartesi işe başladım raporum biri o günden beri evde misafir eksik uolmuyor hem de yemekli bayadır bakamadım o yüzden ben hala adet bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…