birlikte bekleyelim :)

Valla benimde günlerdir aynı senin gibi oluyordu anlattıklarının aynısı zaten doktora gittiğimde sonucu biliyorsun inşallah seninki de öyle birşeydir canim belirtiler onu gosteriyor
ayyy inşallahhh bitanemmm inşallahh...♥♥

4.ay yeni bitmişti ki rahim açıldı keseyi dışarı attı çok çok erken bi doğum gibi bişey yani canım herşey yolunda giderken birden bire kaybettik
kıyamam yaa rahim ağzı yetmezliği dimi bunu önceden fark edilmesi ve diktiriilmssi lazmmış

kıyamam yaa rahim ağzı yetmezliği dimi bunu önceden fark edilmesi ve diktiriilmssi lazmmış
Aynen öyle canım ama önceden tahmin edilmesi pek mümkün değilmiş ancak böyle kayıp olursa ikinci de daha sık kontrol sayesinde önleniyor o da belki hele ilk gebelikte çok nadir görülyormuş hiç beklenmedik bişey olduğu için önlem almaya kalmadan gitti bebeğim hastaneye gittiğimde yaşıyordu daha hareket ediyordu kesenin çoğu rahimden çıkmış patladı tabi kese daha 4 aylık nasıl yaşasın yavrum bi kere bile nefes alamadan toprağa verdik

anladm cnm nasip böyleymiş allah kimseye vermesin bidaha inş..

herkese merhabalarrrrr :)
kızlar adetim bitti çok saçma sapan bi adet dönemi geçirdim ama çok şükür kürtajdan sonra ilk adetimi oldum vede bitti :)

bu ayda korunmıcam ama eğer bu ayda olmazsa ne yazık ki korunmak zorunda kalcam bakalım hayırlsıı neyse o olsun sizlerde durumlar nasıl?

oy iyi bitanem iyi güzel allah bidaha yaşatmasın.. adet günüm bugün gelen gidenim tok beklemedeyim

ayyy canımmm inşallah 9 ay boyunca hiç gelen giden olmaz :)
miniğin sımsıkı tutunmuştur inşallah anneciğine :)
inşallah bitanemm yaaa bütün herşey ona işatet edio psikolojik falanda deil çünki hiçbirinin üstünde belirti die durmadım .. ama karnıma ağrı girio hafiften sanki adet olacakmışım gibi inş.. olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…