- Konu Sahibi interiorarchitect
-
Haklısın sanırım canim 1 hafta bunları düşünmek yok pit pitlari görene kadar :)aynen bitanem at şu kötü düşünceleri kafandan miniğin üzülmesin oda etkilenio bitanemmツツ♥♥
Çok yorma kendini canim ya bat tarihin ne zaman pekiYorgun ve bitkin geçen hafta kardeşimin düğünü vardı tam pazartesi işe başladım raporum biri o günden beri evde misafir eksik uolmuyor hem de yemekli bayadır bakamadım o yüzden ben hala adet bekliyorum
Yenice şükür evde kalıp bi oturabildim kaç gündür bakamıyorım millet ne alemde bi bakayım dedimnapim cnm bi arkadaşla konuşuodum yukarıya yazdıklarımı fark ettm sen napıon ?
Canım benim bat sat hiç biri belli değil tam bi ay oldu bebeğimi kaybetmiştim adet gelse rahim filmi falan çekilecek ona göre çalışmalar başlayacakÇok yorma kendini canim ya bat tarihin ne zaman peki
ayyy inşallahhh bitanemmm inşallahh...♥♥Valla benimde günlerdir aynı senin gibi oluyordu anlattıklarının aynısı zaten doktora gittiğimde sonucu biliyorsun inşallah seninki de öyle birşeydir canim belirtiler onu gosteriyor
oyy kıyamm cnm çok yorma kendiniiYenice şükür evde kalıp bi oturabildim kaç gündür bakamıyorım millet ne alemde bi bakayım dedim
aynen bitanem inşallah onlarda duyucaksın...Haklısın sanırım canim 1 hafta bunları düşünmek yok pit pitlari görene kadar :)
Bebegini neden kaybetmistin sen canimCanım benim bat sat hiç biri belli değil tam bi ay oldu bebeğimi kaybetmiştim adet gelse rahim filmi falan çekilecek ona göre çalışmalar başlayacak
Inşallah yavrucumaynen bitanem inşallah onlarda duyucaksın...
4.ay yeni bitmişti ki rahim açıldı keseyi dışarı attı çok çok erken bi doğum gibi bişey yani canım herşey yolunda giderken birden bire kaybettikBebegini neden kaybetmistin sen canim
kıyamam yaa rahim ağzı yetmezliği dimi bunu önceden fark edilmesi ve diktiriilmssi lazmmış4.ay yeni bitmişti ki rahim açıldı keseyi dışarı attı çok çok erken bi doğum gibi bişey yani canım herşey yolunda giderken birden bire kaybettik
Aynen öyle canım ama önceden tahmin edilmesi pek mümkün değilmiş ancak böyle kayıp olursa ikinci de daha sık kontrol sayesinde önleniyor o da belki hele ilk gebelikte çok nadir görülyormuş hiç beklenmedik bişey olduğu için önlem almaya kalmadan gitti bebeğim hastaneye gittiğimde yaşıyordu daha hareket ediyordu kesenin çoğu rahimden çıkmış patladı tabi kese daha 4 aylık nasıl yaşasın yavrum bi kere bile nefes alamadan toprağa verdikkıyamam yaa rahim ağzı yetmezliği dimi bunu önceden fark edilmesi ve diktiriilmssi lazmmış
anladm cnm nasip böyleymiş allah kimseye vermesin bidaha inş..Aynen öyle canım ama önceden tahmin edilmesi pek mümkün değilmiş ancak böyle kayıp olursa ikinci de daha sık kontrol sayesinde önleniyor o da belki hele ilk gebelikte çok nadir görülyormuş hiç beklenmedik bişey olduğu için önlem almaya kalmadan gitti bebeğim hastaneye gittiğimde yaşıyordu daha hareket ediyordu kesenin çoğu rahimden çıkmış patladı tabi kese daha 4 aylık nasıl yaşasın yavrum bi kere bile nefes alamadan toprağa verdik
Amin canım kimseye yaşatmasın rabbimanladm cnm nasip böyleymiş allah kimseye vermesin bidaha inş..
amin cnmmAmin canım kimseye yaşatmasın rabbim
Ay canim benim çok uzuldum çok geçmiş olsun ya bebeği gorebildin mi peki4.ay yeni bitmişti ki rahim açıldı keseyi dışarı attı çok çok erken bi doğum gibi bişey yani canım herşey yolunda giderken birden bire kaybettik
oy iyi bitanem iyi güzel allah bidaha yaşatmasın.. adet günüm bugün gelen gidenim tok beklemedeyimherkese merhabalarrrrr :)
kızlar adetim bitti çok saçma sapan bi adet dönemi geçirdim ama çok şükür kürtajdan sonra ilk adetimi oldum vede bitti :)
bu ayda korunmıcam ama eğer bu ayda olmazsa ne yazık ki korunmak zorunda kalcam bakalım hayırlsıı neyse o olsun sizlerde durumlar nasıl?
ayyy canımmm inşallah 9 ay boyunca hiç gelen giden olmaz :)oy iyi bitanem iyi güzel allah bidaha yaşatmasın.. adet günüm bugün gelen gidenim tok beklemedeyim
inşallah bitanemm yaaa bütün herşey ona işatet edio psikolojik falanda deil çünki hiçbirinin üstünde belirti die durmadım .. ama karnıma ağrı girio hafiften sanki adet olacakmışım gibi inş.. olmamayyy canımmm inşallah 9 ay boyunca hiç gelen giden olmaz :)
miniğin sımsıkı tutunmuştur inşallah anneciğine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?