- 12 Ekim 2015
- 309
- 209
- 103
- Konu Sahibi interiorarchitect
Aminn canım çok teşekkür ederim darısı isteyen herkeze inşallah canimAy ne sevindim alllaah isteyen herkese versin gozunuz aydın olsun ::)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn canım çok teşekkür ederim darısı isteyen herkeze inşallah canimAy ne sevindim alllaah isteyen herkese versin gozunuz aydın olsun ::)))
Ümidini kaybetme canim adete 4 gun kala negatif olan ve hamile oldugunu öğrenen o kadar çok kişi var ki biri de benim ben ilk kaybimda 5 gun ve 4 gun kala yaptım bembeyaz negatifti iki gun kala tekrar yaptım silik pembe çizgi vardı 2 saat sonra gittim kan verdim hamileydim o yuzden umudunu kaybetme ama cok ta fazla umut bağlama üzülmemek için kac aydır deniyosun canimmerhabalar tüm yazılanları baştan sona okudum resmen.. hepiniz çok içten çok tatlısınız..ben de aylardır deneyenlerdenim.. normalde her ay göğüslerim kocaman olup ağrırdı ve bu nedenle her ay evet evet hamileyim diye heyecanlanırdım ama tabi sonuç hep negatifti..
bu ay pek ümidim yok tam zamanında ilişki oldu ama göğüslerimde ne acı var ne büyüme hiç bir belirtim yok sanırım bu ay ümitlenmeye bile cesaretim yok aslında adete4 gün kaldı ama dayanamayıp bu sabah test yaptım.. sonuç negatiff
![]()
haklısın canım ama kendime pek hakim olamıyorum umut bağlamamak konusundaÜmidini kaybetme canim adete 4 gun kala negatif olan ve hamile oldugunu öğrenen o kadar çok kişi var ki biri de benim ben ilk kaybimda 5 gun ve 4 gun kala yaptım bembeyaz negatifti iki gun kala tekrar yaptım silik pembe çizgi vardı 2 saat sonra gittim kan verdim hamileydim o yuzden umudunu kaybetme ama cok ta fazla umut bağlama üzülmemek için kac aydır deniyosun canim
canım benim de normalde her seferinde acayip göğüslerim şişiyo ve ağrıyordu ama bu kez hiç ağrımıyo ben iyice psikolojimi bozdum galiba çünkü içimden bi ses şey diyo: bu kez göğüslerim ağrımıyo yani normalden farklı bi durum kesin şimdi hamileyim falanYok canim hamile değilim bebegimin kalp atisi alınamadığı için kutyan olmuştum üzerinden 4 ay geçti rahimdetoparlanmış herşey normal doktorum 2 aya kadar mutlaka olacaktır dedi bekliyorum iste bende ilk gebeligimde belirti olarak kasik agrisi batması ve akinti yaşadım canim onun dışında hiç belirtim olmadı bulantilar falanda hep 6. Hafta da başlamıştı zsten adetten once çok bir belirti olmuyor ki bide goguslerde şişkinlik ve hassasiyet oluyor o kadar
Canim bu kadar takma bence ben bu söze hiç inanmazdım ama 7 ay baha bi taktım sonra ise girdim dedim zaten benim çalışmam gerekiyo boşver bebeği pinar 8. Ayda bingo hamile kaldığımı öğrendim hemde ilk kez yaşadığım belirtiler ile yani kafam rahattı kendimi çalışmaya vermiştim düşün hemen geliverdi ama sonra gidiverdi melegimMstAysetpppost: 43531337 .!.:canım benim de normalde her seferinde acayip göğüslerim şişiyo ve ağrıyordu ama bu kez hiç ağrımıyo ben iyice psikolojimi bozdum galiba çünkü içimden bi ses şey diyo: bu kez göğüslerim ağrımıyo yani normalden farklı bi durum kesin şimdi hamileyim falanherşeyi kesin bu kez olduya bağlıyorum delirdim galiba
ben hiç bi meseleyi bu kadar kafaya taktığımı bilmem
![]()
Canim hayırdır hiç sesin çıkmıyor senin bat bugundu sanırım var mi bakalım gelen gidenHeh işte yumurtlamissin inşallah Sperm zeki çevik kuvvetli ve de hızlıdir da hemen dölleyiverir![]()
Inşallah gelmez canim kırmızılar naptin test falan yapacak misin bende merak ettim şimdi :)ya bana bildirim gelmiyo o yüzden bende kimse konuşmuyo sanıyorum o yüzden canım yoksa buralardayım :)
sabah yaptım aslnda benim gördüğüm çok hayali gölge bi çizgi vr aslnda ama bn yinede heveslenmcem pazartesiye kdrInşallah gelmez canim kırmızılar naptin test falan yapacak misin bende merak ettim şimdi :)
Canim sen bugünde olmazsan eğer bir daha yap bence valla heyecanlandım ben bu topikte olursa sen 3. Cu mu olacaksın şimdi :)canım bu işte yakından bakınca görüyodum ben ama burda görnmüyo sanırım yakınlaştırıp bakmak lazım
Canım bugün yapmadım ama dünkü kuruyunca o çizgi biraz daha belirgin olmuş ama resimde yine belli olmuyo bende heycanlıyım meraktan da ÇatlıyorumCanim sen bugünde olmazsan eğer bir daha yap bence valla heyecanlandım ben bu topikte olursa sen 3. Cu mu olacaksın şimdi :)
Evet haklısın ya tubis hiç görünmüyor sizde yazmiyosunuz ki kizlar ya hep ben yaziyorumTubish nerelerdesin tatlım ? Ozlettin kendini hayırdır insallah