- 12 Ekim 2015
- 309
- 209
- 103
- Konu Sahibi interiorarchitect
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha yeni bitti adetim canim 3 aralık bat tarihim daha çok var doktora gittim iste iltihap varmış hemen iğne fitil ve hap verdi bunlar hemen sokecek iltihabi dedi ultrasonda muayene etti tertemiz dedi kist myom en ufam bisry yokmus gosterdi banada hatta rahim ic zarini bile gösterdi :) hormon sonuçlarına baktı yumurta rezervin çok yüksek kaliteli dedi herşey çok güzel sen iki ay içersinde hamile kalmaz san beni bul dedi ama eminim en gec ocak ayında hamile kalican dedi bende o kadar mutlu oldum ki anlatamam bir sonraki adetine kadar esinde sende taze havuç suyu için dedi tavsiye olarak düşük ihtimali falan çok az oluyormuş kaliteli sperm ve yumurta oluşturduğu için onu dışında sogan kurune falan hiç ihtiyacın yok aksine gebeligi bile engelleyebilir o daha çok kist myom ve pcos olanlar için iyi oluyo doktor olduğum halde ben bile destekliyorum dediInşallah canım benim Rabbim hepimize en kisa zamanda güzel haberler almayi nasip etsin insallah sen adetmisin canım kaç günün var
Ben sana senden umutluyuz demiştim iste bingooo darısı başımıza bebeğim topigin ilk hamisini tebrik ediyoruz :)Eki Görüntüle 1686480 Kizlarrrrrrrrrrr yarın adet günüm ve dayanamayıp test yaptım sonucuna bakarmisın iz ay elim ayağım titriyo
Ayyy çok teşekkür ederim canim inşallah en kisa zamanda güzel haberleri alırsiniz tabi bende kan testimde alırım sonucu bu kadar heveslenmisken testin gazabı uğramak istemiyorumBen sana senden umutluyuz demiştim iste bingooo darısı başımıza bebeğim topigin ilk hamisini tebrik ediyoruz :)
Hayırlı uğurlu olsun inşallah :) darısı başımızaEki Görüntüle 1686480 Kizlarrrrrrrrrrr yarın adet günüm ve dayanamayıp test yaptım sonucuna bakarmisın iz ay elim ayağım titriyo
Aminnn amin inşallah canim benimHayırlı uğurlu olsun inşallah :) darısı başımıza
Allahın izniyle hiçbirşey olmaz testte resmen bebek anne anne diye bağırıyor ben burdayım diyor ay bende çok heyecanlandim ya maşallah nazar değmesin :)Ayyy çok teşekkür ederim canim inşallah en kisa zamanda güzel haberleri alırsiniz tabi bende kan testimde alırım sonucu bu kadar heveslenmisken testin gazabı uğramak istemiyorum
Ay canım ya çok guldurdun beni Rabbim de seni guldurdun insallahAllahın izniyle hiçbirşey olmaz testte resmen bebek anne anne diye bağırıyor ben burdayım diyor ay bende çok heyecanlandim ya maşallah nazar değmesin :)
Amin canim benim inşallah şimdi anlat bakalım aydınlat bizi ne zamandir deniyosun kac yillik evlisin ilk bebegin mi belirtilerin neler hepsini bilmek istiyoruz tek tek :)Ay canım ya çok guldurdun beni Rabbim de seni guldurdun insallah
27 yaşındayım 14 aylık evliyim 5 aydır deniyoruz tabi ta anlamıyla 2 ay anca deneyebildik diyebilirim çünkü esimde bende işte çok yoruluyorum gerçi ben hep oturuyorum gün boyu işte ama oda yoruyor çünkü kafam hep dolu neyse bu ay yumurtlama öncesi ve sonrası denedik fazla beraberlik olmadı normalde adete 2 gün kala göğüste şişkinlik ve hassasiyet olurdu ama bu ay 2 hafta önce oldu ve sivilcem çıktı ki benim adet zamanı da sivilcem çıkmaz 2 gün önce kendimi rüyamda hamile gördüm o günden so ra ben hamileyim dedim sonra göğüs hassasiyetim ve şişkinliği iki gündür yok ama akıntım var canim ve devamlı usuyorum şu anlık aklım gelen bu canım sen sor ben cevaplarimAmin canim benim inşallah şimdi anlat bakalım aydınlat bizi ne zamandir deniyosun kac yillik evlisin ilk bebegin mi belirtilerin neler hepsini bilmek istiyoruz tek tek :)
Yani canim sonuç olarak t aydır korunmuyosunuz dimi bide bin ilk gebeligin mi27 yaşındayım 14 aylık evliyim 5 aydır deniyoruz tabi ta anlamıyla 2 ay anca deneyebildik diyebilirim çünkü esimde bende işte çok yoruluyorum gerçi ben hep oturuyorum gün boyu işte ama oda yoruyor çünkü kafam hep dolu neyse bu ay yumurtlama öncesi ve sonrası denedik fazla beraberlik olmadı normalde adete 2 gün kala göğüste şişkinlik ve hassasiyet olurdu ama bu ay 2 hafta önce oldu ve sivilcem çıktı ki benim adet zamanı da sivilcem çıkmaz 2 gün önce kendimi rüyamda hamile gördüm o günden so ra ben hamileyim dedim sonra göğüs hassasiyetim ve şişkinliği iki gündür yok ama akıntım var canim ve devamlı usuyorum şu anlık aklım gelen bu canım sen sor ben cevaplarim
Ay ne sevindim alllaah isteyen herkese versin gozunuz aydın olsun ::)))hycnlprist: 43509368 .!.:Eki Görüntüle 1686480 Kizlarrrrrrrrrrr yarın adet günüm ve dayanamayıp test yaptım sonucuna bakarmisın iz ay elim ayağım titriyo
Bende öyle düşünüyor um ama ovulasyon testi neden öyle düzensiz saatlerde yeme içme ye devam ederek yaptığından mı iki çizgiyi de koyu göremedimBenim bildiğim kadarı ile yumurtladin canım acilen aksiyon almalisin nisa melek
Ovulasyon testi hic yapmadım canım bu yüzden seni yanlış yönlendirmek istemem ama senin anlattigin durum en önemli emare diye biliyorum. Erken yumurtlama gibi bir durum varmıdır acabaBende yönlendirmek yor um ama ovulasyon testi neden öyle düzensiz saatlerde yeme içme ye devam ederek yaptığından mı iki çizgiyi de koyu göremedim
Var erken yumurtlama olabiliyor.. Bekliycez artık hayirlisiyla olur inşallahOvulasyon testi hic yapmadım canım bu yüzden seni yanlış yönlendirmek istemem ama senin anlattigin durum en önemli emare diye biliyorum. Erken yumurtlama gibi bir durum varmıdır acaba
Hadi bakalım inşallah hayırlısı olur canım benimVar erken yumurtlama olabiliyor.. Bekliycez artık hayirlisiyla olur inşallah
Canım 5 aydır korunmuyoruz son 2 aydır da folikasit aliyorum evet ilk gebeligimYani canim sonuç olarak t aydır korunmuyosunuz dimi bide bin ilk gebeligin mi