• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte bekleyelim :)

Beyaz bir akıntım var. Sag kasigim çok açıyor. Bacaklarim ağarıyor. Çok kafama takılıyor bundan ötürü sinirlerim bozuldu. Hıçkıra hickira bağıra bağıra ağladım. Tutamadım kendimi. Çok zormus coooookk
bnmde sol zonkluo ya ara sırada iğne batıo sanki bide göğüs ağrılarım var mid bulantım ağız kuruluğum oluyo adam bişi yok bide mideye baktırın gaz falan vardır dedi işte o an bnm için bitti sol kasıkda sol taraftada gaz var ya göğislerdede gaz var dimi . :) hay allahım .. başından savdı resmen....

Benim bebeğim 18 haftalıktı baya zor oldu düşüğüm 20 gün olacak nerdeyse lekelenmem var hala şimdilik korunma sürecindeyiz adet bi gelse düzene girse ben de düşüneceğim
cok üzüldüm canim. baya ilerlemis senin gebeligin.
Allah tez zamanda tekrarini nasip etsin!!! saglicakla!!!

Kızlar adetime 2 gün var fakat iki gündür ara ara adet sancısı gibi Karnım agriyo 1 haftadır da goguslerim sis ve hassasiyeti var adetim hiç Şaşmaz hamilelik belirtisi olabilirmi

[QUOacaubiSh-, post: 43482581, member: 690892"]bnmde sol zonkluo ya ara sırada iğne batıo sanki bide göğüs ağrılarım var mid bulantım ağız kuruluğum oluyo adam bişi yok bide mideye baktırın gaz falan vardır dedi işte o an bnm için bitti sol kasıkda sol taraftada gaz var ya göğislerdede gaz var dimi . :) hay allahım .. başından savdı resmen....[/QUOTE]
Oda iyice sacmalamis yani. Resmen başından saviyorlar hamile değilsen sanki umrumda değilmiş gibi davranıyorlar.

meraktan catliyom ama test yapmicam.
ne zaman test yapsam ertesi gün adet oluyom.
böyle hic degilse accik umudum oluyo. bugün 40. gün...

[QUOacaubiSh-, post: 43482581, member: 690892"]bnmde sol zonkluo ya ara sırada iğne batıo sanki bide göğüs ağrılarım var mid bulantım ağız kuruluğum oluyo adam bişi yok bide mideye baktırın gaz falan vardır dedi işte o an bnm için bitti sol kasıkda sol taraftada gaz var ya göğislerdede gaz var dimi . :) hay allahım .. başından savdı resmen....
Oda iyice sacmalamis yani. Resmen başından saviyorlar hamile değilsen sanki umrumda değilmiş gibi davranıyorlar.[/QUOTE]
Valla ben gittim doktora şehir dışında o kadar bekleyen olmasına rağmen kapıda tam yarım saat boyunca benimle ilgilendi herşeyi detaylı detaylı anlattı muayene etti motive etti bide bu devlet hastanesi yani keşke bu doktor istanbul da olsa da herkese tavsiye edebilsem bidaha öyle bir doktor bulabilir miyim bilmiyorum şimdi kafamda gönlümde o kadar rahat ki

Back