How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

birlikte bekleyelim :)

Allah razı olsun balım hamdolsun iyiyim bir yandan kahvaltı hazırlıyorum diğer yandan size katılıyorum sen nasılsın cancagizim

Daha adet görmedim canım korunmadim ben hiç doktor gerek yok dedı 16 sında kurtaj oldum 30 unda yumurtlamam oldu normal şartlarda da dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım bakalım kısmet zaten 1 haftadır epeyce belirti yaşadım hala da yaşıyorum yalancı değilse
Anladım canim benim kurtajdan sonra ilk adetim 30 gun sonra geldi doktor 30 ve 45 gun arasında gelir demişti o yuzden sana da sordum

Iyi dir canim durumlar biliyorsun zaten senden ne haber bata az kaldı belirtin falan var mi
iyi koyverdim gitti karın ağrısı var bel ağısı var ayaklarımın altı yanıo ara sırs bı de yorulunca kasık ağrım ayrıca sağ kasıkta batma var ama adet olurum gibime gelio

İnsalh canım benim kurtajdan sonra hemen olur derlerdi de inanmazdim Rabbim bana yaşattı bu duyguyu darısı sana ve isteyen tüm anne adaylarına insalhh

Pinarcim öncelikle çok geçmiş olsun kurtaj yaşamak çok zor insalh tez vakitde hamiş haberini alırız buradan tabi stres yaparak geçirme önemli günlerini sen degerlendir gerisini allaha havale et canım ben hep hayirlisiyla zamanında gelsin diye dua ettim ve eşime keciboynuzu yedirdim kendim özel bisey yapmadim

Pinarcim öncelikle çok geçmiş olsun kurtaj yaşamak çok zor insalh tez vakitde hamiş haberini alırız buradan tabi stres yaparak geçirme önemli günlerini sen degerlendir gerisini allaha havale et canım ben hep hayirlisiyla zamanında gelsin diye dua ettim ve eşime keciboynuzu yedirdim kendim özel bisey yapmadim
Ne zaman kurtaj oldun sen canim ve neden oldun

Back