- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- 73
- Konu Sahibi interiorarchitect
bn sırf kıpkırmızı için yapardım :)Jindaccim buda benim testim canım 6 gün önce böyleydibirdahada yyapmadim kan verdim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bn sırf kıpkırmızı için yapardım :)Jindaccim buda benim testim canım 6 gün önce böyleydibirdahada yyapmadim kan verdim canım
Iyi dir canim durumlar biliyorsun zaten senden ne haber bata az kaldı belirtin falan var mipinar39 napıon kuzucum nasılsın durumlar nasıl?
Ayyy canımm çok güzel bi çizgi kan değerin kaç çıktı :)Jindaccim buda benim testim canım 6 gün önce böyleydibirdahada yyapmadim kan verdim canım
Aynen canımm inşallah hep beraber bebeklerimizi konuşuruz artık:)İnsalh vardır tatlımya ssimdilik kendini kontrol et silik çizgi pzartesiye kadar netlesir güzel haberlerini alalım insalh
Anladım canim benim kurtajdan sonra ilk adetim 30 gun sonra geldi doktor 30 ve 45 gun arasında gelir demişti o yuzden sana da sordumDaha adet görmedim canım korunmadim ben hiç doktor gerek yok dedı 16 sında kurtaj oldum 30 unda yumurtlamam oldu normal şartlarda da dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım bakalım kısmet zaten 1 haftadır epeyce belirti yaşadım hala da yaşıyorum yalancı değilse
iyi koyverdim gitti karın ağrısı var bel ağısı var ayaklarımın altı yanıo ara sırs bı de yorulunca kasık ağrım ayrıca sağ kasıkta batma var ama adet olurum gibime gelioIyi dir canim durumlar biliyorsun zaten senden ne haber bata az kaldı belirtin falan var mi
yap kız hamilesin görelim şu kırmızınıTubisihm kanıma girdin bak sırf kıpkırmızı için birdahami yapsam ne:))))
O hiç belli olmaz canim umudumuzu kaybetmek yok demiştik unutma olana kadar devam :)iyi koyverdim gitti karın ağrısı var bel ağısı var ayaklarımın altı yanıo ara sırs bı de yorulunca kasık ağrım ayrıca sağ kasıkta batma var ama adet olurum gibime gelio
Evet canımm anladım ben yumurtlama günümü bildiğim için öyle hesap çıkarttımAnladım canim benim kurtajdan sonra ilk adetim 30 gun sonra geldi doktor 30 ve 45 gun arasında gelir demişti o yuzden sana da sordum
Anladım canim benim heyecanla artık senin testini bekliyoruz mutlaka koy burayaEvet canımm anladım ben yumurtlama günümü bildiğim için öyle hesap çıkarttım
Tamam canımmm koyarım mutlaka :)Anladım canim benim heyecanla artık senin testini bekliyoruz mutlaka koy buraya
Oyyw maşallah canım benimmmm :) darısı bize inşallah :)Canım o silik çizgide 280 çıktı betahcg
Valla benim 4 ay oldu ben daha hamis kalamadim bize de dua et canimİnsalh canım benim kurtajdan sonra hemen olur derlerdi de inanmazdim Rabbim bana yaşattı bu duyguyu darısı sana ve isteyen tüm anne adaylarına insalhh
Ne zaman kurtaj oldun sen canim ve neden oldunPinarcim öncelikle çok geçmiş olsun kurtaj yaşamak çok zor insalh tez vakitde hamiş haberini alırız buradan tabi stres yaparak geçirme önemli günlerini sen degerlendir gerisini allaha havale et canım ben hep hayirlisiyla zamanında gelsin diye dua ettim ve eşime keciboynuzu yedirdim kendim özel bisey yapmadim